juce za danas je bilo 120e PG-BG... Al u jednom smjeru![]()
lagano...da zakazes npr za sutra bilo bi vjerovatno oko 170-190 po osobi ali kad malo unaprijed zakazes onda dodje oko 130-150e...15 i vise dana unaprijed tek mozes da nadjes karte oko 110e
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
juce za danas je bilo 120e PG-BG... Al u jednom smjeru![]()
(nečitko)
Nista onda,nek se rodjaci sele nedje po jevropi....jeftinije mi je da ih obidjem![]()
Sta je ovo pod 3? Special price is only within 30days itd ?
f6
Možeš da je kupiš u periodu 30 dana prije odlaska...
Mogu ili moram?
f6
Moraš... tj dostupna je za kupovinu u periodu 30 dana prije polaska...
Samo da kazem da je ryan air za Brisel bio fuliran prosli cetvrtak dok je iz Brisela bio popunjen 60-70%. Tako da se nadam da ce ostaviti tu liniju i otvoriti jos neke dogodine.
Pa najavili su do godine jos 3,4 nove linije, dako ispune to obecanje
AJMO CRNA GORO !!!
Zna li iko zasto nema povratnih Podgorica - Brisel, posle 24. Oktobra ?? Je li moguce da nema?
Moguce, zavrsili su. Samo je sezonski let bio, isto tako u Dubrovnik na kraju ljeta stane. Blagos nama.
rm -rf /
Snadjite se za do Amsterdama... Jer odatle...
7 Nights Jamaica incl. Flights from Amsterdam, 3-Star Hotel & Transfers for only €549
Globetrotting
Koja je fora za ovaj let do Brisela.Mogu li samo da odletim do tamo,procunjam malo do povratnog leta i nazad,ili postoje neki uslovi koje treba da ispunim?
Let je do Charlroa (to je gradic na 60km od Brisela)... nema nikakvih posebnih uslova osim sto nijesam siguran kako izvesti odlazak i povratak isti dan, imajuci u vidu red voznje...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Let je uvjek prvo za pg pa onda iz pg...tako da ne mozes
Nadjes smjestaj na booking.com
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
koliko je karta do bg-a ?
Kako se moze saznati koji je avio prevoznik u ovoj ponudi i ako je to recimo MA da li moze svako bukirati taj let?
http://www.grand.me/mn/item/sofija-%...rter-let--/252
Ove pilicare iz agencija treba kazniti za ovakvo reklamiranje - aerodromske taxe nisu uracunate??? Kao da je to nesto opciono kao viza/osiguranje/fakultativni izleti.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
..reche Sale "uzivajte u neogranicenom internetu" Telekom![]()
(nečitko)
To je zabranjeno iskazivati takve cijene a onda malim slovima neđe pri dnu navesti da nisu uračunate takse 150 € , dakle to ne smije u zemljama EU a ni u onima koje zele da budu u EU nego mora da se navede tačno koliko košta turistički aranžman.
Po meni je još gore kad se u naslovu putovanja koje se nude navode destinacije koje se dodatno plaćaju tipa Andaluzija Granada Kordoba Sevilja a onda vidite da je smještaj u nekom andaluzijskom selu na moru u oktobru(kao u našim Buljaricama recimo) a da se za sve posjete ovim gradovima em dodatno plaća tj fakultativni izleti em je za realizaciju izleta potrebno minimum 20 putnika pa ako ih nema džaba ti i pare !
I sto mislite ko leti za Sofiju?
Interesuje me let:
Podgorica - Beč
U periodu odl. 23.10 - dol. 02.11 (datumi odlaska i dolaska su fleksibilni)
Našao sam neke karte za 235eu povratne ali ako zna neko može li se nešto jeftinije naći.
Mogu i aerodromi Dubrovnik i Tirana.
This time next year we'll be millionaires
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks