View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Kao sto rece NSX, glavasi obavljaju posao dok se navijaci nerviraju..DUPLA POBJEDA I 7+. Uplate na Moldaviju i 7+ nerealne po svijetu. Evo i da se vidi pad kvote na Moldaviju, kolko se forsiralo..Isto kao sa Ukrajinom..Sad ce opet pljuvanje da pocne i patriotizam, ali dok vi zivot skracujete, DEKAŠ I MAFIJA SE PUNE PARA. Pogledajte golove koje smo primili, bar 3 gola previse ocigledno pustena. Penal...Samo malo mozga u glavu momci. Koja sansa postoji da Moldavija u goste da 3 gola nekome..a ne 5.

http://www.flashscore.com/match/QTctVabj/#odds-comparison;1x2-odds;full-time

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sinocnji mec jes blamaza ali i bolje reprezentacije su ih imale...mec bar nije ima rezultatski znacaj sem sto smo usli u istoriju moldavskog fuzbala...treba bi im jedan zesci kolegijum da se pogledaju u oci i ne ponove ovu sprdnju nikad vise.

Po meni, trece mjesto nije neuspjeh! (Istina,veze nemam kako smo treci a nikoga doma ne dobismo) ...dva opredeljujuca faktora koja su me nagnala na zakljucak:
    1. Brna blage veze nema ka ni kompanjoni s njim u strucni stab...pretesko jeovo za njega
    2. Igracki kadar je takodje jako skroman.Vucinic je klasa koji igra pjeske kad zaigra a to je veoma rijetko, ostali ispodprosjecni igraci sem Jovetica (koji je prosjecan)...tome dodati da vecina ne igra standardno u svojim klubovima a podjekoji nemaju ni klub a igraju u reprezentaciji (to jos ne cuh nako kod nas).

Kad se spoje ove dve cinjenice, osvojiti 15 bodova i ostaviti poljsku iza je korektan rezultat.
    Last edited by Garmis; 16-10-13 at 16:40.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by AccessDenied View Post
    Kao sto rece NSX, glavasi obavljaju posao dok se navijaci nerviraju..DUPLA POBJEDA I 7+. Uplate na Moldaviju i 7+ nerealne po svijetu. Evo i da se vidi pad kvote na Moldaviju, kolko se forsiralo..Isto kao sa Ukrajinom..Sad ce opet pljuvanje da pocne i patriotizam, ali dok vi zivot skracujete, DEKAŠ I MAFIJA SE PUNE PARA. Pogledajte golove koje smo primili, bar 3 gola previse ocigledno pustena. Penal...Samo malo mozga u glavu momci. Koja sansa postoji da Moldavija u goste da 3 gola nekome..a ne 5.

http://www.flashscore.com/match/QTctVabj/#odds-comparison;1x2-odds;full-time
    bas je pala kvota na moldaviju, strmoglavila se takoreci.
    ne sprdaj se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad god treba da se napada, Crna Gora ima problem. Nema sredine terena. Ne moze da se zadrzi lopta-ne moze da se napada. Svaku utakmicu treba igrati kao protiv Velsa, Svajcarske i Ukrajine u Kijevu. Dvostruki bekovi, radnici u vezi, duge lopte i kontre. Igra da se ne primi gol. Bolje odigrati cetiri utakmice 0:0, nego primati po 4 i 5 golova od Ukrajine i Moldavije. Izuzeci: San Marino, Lihtenstajn, Andora, Farska Ostrva. Tu se moze napadati-sredina protiv tih ekipa moze da drzi loptu.

Thanks Thanks Given 
    6,288
    Thanks Thanks Received 
    6,815
    Thanked in
    3,263 Posts

Kuci. Moldavija. Da zavrsimo ciklus na pozitivan nacin. Smekerski iveden penal. Selektorov aplauz ljutim navijacima. 5-2.

Priceless.

Thanks Thanks Given 
    2,369
    Thanks Thanks Received 
    495
    Thanked in
    313 Posts

Quote Originally Posted by lak1 View Post
    Jeste,to je bila NK30+. Mi nikog sem Brnu prozivali nijesmo citavo drugo poluvrijeme,a zbog njegove drskosti i bezobrazluka kad nam se smijao i aplaudirao na 2 5 kad je Stevan dao drugi gol smo poceli ' BRNA MAJSTORE' ne znam je li smjesnije ili tuznije..
    Jes, malko stariji su bili.
    E ne znam je li ko iz vase grupe, ali od vase strane je dolazilo: "Dejo odlazi".

http://www.dailymotion.com/video/x15...port?start=547

31:00

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,992
    Thanked in
    4,012 Posts

Očekivat od Deja da podnese ostavku zbog lošeg poslovanja isto je što i očekivat od Mila da podnese ostavku zbog uništavanja države. Ako je Dejo ikad i podnese, to će bit iz neke druge svoje računice, a predstaviće je kao moralan čin zbog loših rezultata ili kao čin iz ličnih razloga, ostavljajući savez u "odličnom" stanju. Milo se neće toga igrat.

Očekivat od ljudi da se ne tiskaju ljudima iz saveza isto je što i očekivati od ljudi da se ne tiskaju dps-u, čak i onda kad im se smanjuje plata, ostaju bez posla i slično.

Očekivat smjenu Brnovića isto je što i očekivat da vlada smijeni ministra zbog lošeg poslovanja.

Nije toliki problem to što nas je neko napunio golova i što smo se izblamirali. Dešava se i jačima od nas. Problem je što kod nas zbog toga niko ne bude odgovoran, a kod drugih neko plati zbog toga. Na stranu postojanje ili nepostojanje takmičarskog značaja utakmice, neke stvari treba da povlače automatsku smjenu. Da nas je Engleska dobila 5-2, ajd i ajd, loš dan, nije tolika katastrofa. Ako nas prsla Moldavija tako razbija, to jeste problem.

Ako igrači ne trče po terenu i ne trude se, to je odgovornost trenera. Ili ih je loše motivisao (uz taktičku potkovanost, to je glavno za trenera), ili su mu se igrači zainatili pa neće da igraju. Šta god da je, trener treba da ide. Nikakva stručnost tu ne pomaže. Ako se ne trude.

Ne bih komentarisao kladionice, ako je tako nešto i približno tačno, onda nam ne bi pomoglo ni da je cijela španska reprezentacija rodom iz četiri nahije i sedam brda.

Da budem iskren, tokom cijelih kvalifikacija nisam umio da odredim šta nam je objektivan domet, ali sam prilično siguran da nije da gubimo od Moldavije na ovaj način.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Izjava za štampu selektora Brnovića i Stevana Jovetića nakon utakmice protiv Moldavije (16/10/2013 ...www.vijesti.me)

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Koliko glava pade na ovu temu jbt...
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

ka na Vučji do! :mrgreen:
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oce li se javljat Dejo da saznamo vise sudbinu one koze?!
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Treba prvo stavit stvari na list papira pa rec ko je uradio lose posao i kolka je cija odgovornost , treneru se moze pripisat ona sprdnja protiv ukrajine ali ono sinoc 80% ide na ruku ``emotivno potrosenih`` igraca bla bla , ne branim Brnovica niti ga napadam ima ko je placen da odlucuje oce li on ostat ili otic meni je licno svejedno jer znam da za boljeg para nemamo , sta bi tek onda Srbi trebali da kazu Mihajlovicu zbog cijeg menadzerisanja nisu posli na Svetsko s kim njega da uporede ili Hrvati zbog Stimca ili evo Makedonci se sad bune privatna reprezentacija i slicno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bgm na sve strane se prica da su Dejomi jos 3 osobe u Albaniji uplatile duplu pobjedu na Moldaviju i 7+. Realno ako se to desilo, a pricalo se da je slicno bilo i na utakmicama sa Ukrajinom i Albanijom u gostima, onda Brna ostaje 99%.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

A i te gazde kladionica su vele neke budale pa ne bi prijavile to policiji , to je moj dobri druze prica pg taksista

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Nemojte mi te priče, tako vam svega.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

nije nije
    dejo otisao licno i uplatio.
    kao na foru ovoj radnici rekao (na tecnom albankom): "cekam ove moje na drugi tiket, pa da se pokrijem. nije namjesteno, bez djece."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by slavisa View Post
    A i te gazde kladionica su vele neke budale pa ne bi prijavile to policiji , to je moj dobri druze prica pg taksista
    Pa takve stvari se sigurno rade u kladionicama. Ako su to radioi, a ja ipak vjerujem da nisu, to se na crno radi kod odredjenih ljudi. Npr i Pg je puna takvih.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    66 Posts

Uključio sam se na moju sreću tek na rezultat 4:1... i iskreno se obradovao jer koliko god bolno i tužno bilo gledat tako strahotan poraz, ponadah se da to odmah predstavlja instant otkaz, ostavku, smjenu... Vidjećemo do decembra koliko nam je savez - banana savez.

Grehota što je Brnović upropastio ne jednu, nego dvije prilike jedne generacije.

Sama utakmica me podsjetila na The Royal Tennebaums, i scenu gdje demotivisani Ritchie igra teniski meč:

I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kad bi imao i prst odgovornosti Brnovic bi vec sinoć podnio ostavku (imao je primjer trenera Madjarske poslije katastrofalnog rezultata ekipe). Prihvatio se posla da tim odvede na prvjenstvo nije uspio i minimalni refleks i sopstveni dignitet zahtijevao bi da sam podnese ostavku i sve ostalo ostavi na odluku celnika FS. Prica "ja volim i zelim da sam selektor" je smijesna, djetinjasta i neozbiljna za ozbiljnog sportistu. Hrvati su najavili smjenu trenera jer ima 56,7% sto u poredjenju sa prethodnim selektor je slabo. Poljaci su smijenili trenera iako je start iz 4. sesira i cetvrto mjesto u grupi realno bilo i ocekivati. Razlog - jednostavno nije ispunjen plan i dovidjenja. Ukrajinci su grdne pare i probe imali sto sa stranim, sto domaćim selektorom i na pola kvalifikacija kad već bili otpisani promijenili trenera. Uspio je odvesti ih u baraz iako im je ekipa po imenima iza nase a i one trojke iz Borusije. Uigrani su kao tim, takticki bolje odradili od nas i gotova prica.
    Samo potonja svinja bi mogla zamjeriti fudbalerima na srcu i znoju i onaj transparent navijaca je pravi izraz. Da li je moglo biti bolje rezultatski? Ubijedjen sam da jeste jer osvojiti 10 bodova u gostima, a 5 kući je krivica trenera.

Trener reprezentacije ima fudbalere jako malo i kratko na okupu i on ih ne moze nauciti da igraju fudbal, spremiti fizicki... ali moze takticki, psihicki... ili uigrati neku sitnicu za sljedeceg protivnika, makar onu koju uce od pionira da kad se lopta izbaci prema centru svi brzo napustaju kazneni prostor i protivnicki napadac ostaje u ofsajdu. Ne znam sta je uigravao sa komandantom odbrane, ali ono sinoć je bio jad i uzas. Kurtoazija i lijepo vaspitanje Jovete, podrska i ..... ne bi trebalo da mu bude alibi, odbrana... cak naprotiv

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by St.Dzonny View Post
    Jes, malko stariji su bili.
    E ne znam je li ko iz vase grupe, ali od vase strane je dolazilo: "Dejo odlazi".

http://www.dailymotion.com/video/x15...port?start=547

31:00
    To su poceli Kotorani,koji su bili odmah pored nas koliko sam ja cuo.
    1908.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Quote Originally Posted by aki View Post
    Nema on cega da se sramoti,jednostavno igraci nisu postovali dogovor sa trenerom,kako da igraju i sto da rade...
    Je li moguce ovo?!
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

ne postoje kladionice samo u CG i Albaniji, niti je ljudima koji znaju ishod problem da izdvoje par stotina eura za avion do bilo gdje...a postoje i online uplate... da se nas 11 sa foruma okupi ne bi primili 5 golova od njih, ne sprdajte se
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakva tuga sinoc, iskreno ne znam ni sto bih rekao.

Nadao sam se da ce Brnovic biti korektan i podnijeti ostavku ali ipak nista od toga. Prica mu je nevjerovatna, svaki ozbiljan trener bi nakon ovakvog debakla sam otisao. Dejo ga nece smijeniti 99,9%

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Novinaru koji Branka Brnovića pita:
    "Šta treba da se desi da biste vi podnijeli ostavku?"
    dajem 1.000 eura i ne šalim se.

Evo ođe pred svima.
    Radiću 3 mjeseca za džabe samo da se makne mrznov odvratni. Sad ovo više nema veze sa znanjem odnosno neznanjem, nego sa bezobrazlukom NIKAD viđenim u istoriji sporta.
    Eto tako. Klasični bezobrazluk je ovo. Ništa više.

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Super, nasi sjajni "sportski" novinari vec poceli da nabrajaju listu standardnih opravdanja za neuspjeh u kvalifikacijama (mala zemlja, precjenjujemo svoj mogucnosti, podcjenjujemo protivnika, mali fond igraca itd.) ali nidje teksta dje se postavlja pitanje odgovornosti struke (popularnog Brne) ili saveza(Dejo) to je izgleda zabranjeno.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Page 1478 of 2254 FirstFirst ... 4789781378142814681474147514761477147814791480148114821488152815781978 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)