Vuletova greska stoji, ali ono tikatakanje sa golmanom (visio go u vazduhu) - nemaju kome da dobace loptu je nestvarno. A zasto se nije prebacila lopta tj. ispucala? A jadi ih znali, cijelu utakmicu sam ima osjecaj da gledam glavomet ili balone (teniskim zargonom receno).
Za mene Jovetic ne bi trebalo jedan go da da, samo da igra pri/u sredini. Meni dosta od njega. Nije stizala lopta do njega i Damjanovica normalno kad su bili sami, da bi transformacija uslijedila, dvije linije napad/odbrana i 2 izgubljena igraca na sredini koja se nijesu ni vidjela. 4-
2-4 o zemljo otvori se + ulazak Kasalice, o Boze o Madona.
4-
2-4... Zasluzuje mjesto u istoriji fudbala, kao najkretenskije taktike. Ne znam da li se ikad moglo igrat tako od pocetka, a ne danas.
Cudi me da Brnovic nije krenuo sa pricom o nevaznosti utakmice, mada pored toliko lazi sto ce mu i ta muka pa da mu se jos i ne daj Boze zamjeri sto nije uveo mlade igrace no da ovi starci lipsu i pune se.
Pricate o Jugu za "Brna odlazi", nije se Jug cuo no 10-15 ljudi pri sredini tribine, izolovani od one dvije glavnice skroz lijevo. No je i to bolje od 0 sa Sjevera. I nijesu samo Brnu prozivali no i Deja.
(Vukcevic se zagrijava pored aut linije skoro od pocetka)
komentar sa tribina:
"vise se istrca nocas, no u posljednjih po godine"

Bookmarks