...nije ti se učinjelo to je samo Savićević postavljao pitanja...
STRUGAR, sad u studiju.. mi smo mali, mala baza, česte povrede...
"Jovetic je tu neko ko odskace, ovo ostalooooooooooo......." Je li realan ovaj BRAV???? Mrs kuci ***** ti materina mrsssssss!!!!!!!!!!!!!!
SLušaj ti ovoga lika u crvenu jaknu, ču nemamo boljeg od Drinčića. Pa na CDM terminima imamo 3 bolja igrača od OVAKVOG Drinčića, u ovoj trenutnoj formi.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ovo je komedija. Jebeni RTCG i ovi ljudi koji se supkaju Deju. Mrs.
I don't get lucky. I make my own luck.
Deserve's got nothing to do with it.
...čuješ ovoga daj veli malo šmeka...ahhahhaah...
AHAHAHAHAH A Grgur jos ne vidi na monitor nista...
ima li grgur ili neko da pita ovog Feraristu u studiju - je li bolje da igraju momci i iz naše lige koji su fizički maksimalno spremni ili da igraju jovanović i drinčić koji treniraju u "tološku šumu" godinu dana? ko je kriv za to? i to u današnjem fudbalu kad je fizička sprema najvažnija stavka u selekciji...
Bitno je da je Dejo ucio Engleze po Londonu kako se bori za drzavu i za reprezentaciju. Zlatila se svaka Hodgsonu sto mu je onako odgovorio, svaka!
Deserve's got nothing to do with it.
Lise Base, Savica, Jovetica, Vucinica i Damjanovica mi nemamo igraca, koji ima pojma. Eto taj Zverotic nije los, ali opet nije to to. Ovo je nas maksimum za sad.
Rekao je na poluvremenu da treba ubacit Vukcevica, jer on umije da se NAGUZI ispred sesnaesterca:burp:
Ako Island ode prije nas razočaraću se...uvijek sam želio da budemo najmanja država na velikom prvenstvu do sada.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
kakva katastrofa ljudi.
vracem se sa stadiona i ocekujem da kad dodjem kuci i udjem odje da ce neko vec biti objavio kako je brnovic na konferenciji za stapu podnio neopozivu ostavku.
covjek ocigledno nema ni trunke obraza kad nakon ovoga nije dao ostavku.
na stranu to sto smo imali gomilu povrijedjenih igraca, ali primiti 5 golova od jedne moldavije na svom terenu... prosto nema rijeci koja bi opisala na pravi nacin tu situaciju, a katastrofa je onako blaga rijec za ovo sto smo svjedocili veceras.
podpisujem da je veceras igrala mlada reprezentacija, na celu sa ovdje toliko kritikovanim vlaisavljevicem bi izvukla povoljan rezultat.
Koja je sansa mladom fudbaleru koji pocinje fudbalske korake u ovoj banana drzavi da uspije, kad je OKRUZEN OD MALIH NOGU STRUCNJACIMA KAO STO SU OVAJ MENADZER U CRVENU JAKNU, KAO STO SU OVI NASI TRENERI I SELEKTORI, KAO STO SU OVI NASI NOVINARI...KOLIKO MLADIH IGRACA PROPADNE ZBOG OVAKVIH LJUDI !!!
Nazalost, ovaj rezultat nam je dosao kao kec na desetku. Aut Brnovicu. Aut Savicevicu. Nadajmo se.
...evo drugo poluvrijeme ove divne utakmice večeras...ide malo kasnije i ovo poslije utakmice što su pričali...
Ja sam prosto tuzan ne znam sto da kazem , svaka rijec je suvisna. A poltroni sa sjevera su posebna prica koji bi za saku eura i putovanja po bijelom svijetu dali deju guzicu, a ne sto drugo... Mislim ako sad Brnovic ne ode ne znam kad ce otici... Bruka
Ja sam mislio da je moja nervoza dostigla maximunnnnn kad se utakmica zavrsila, a onda je dosla prvo konferencija za stampu ka treca cetvrtina i studio ka slag na tortu, majke li im ga nabijem poltronske, pihhhhh
Ovo su nam vratili za onu S.Č.
poslato sa S4 ubice iphone-a
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks