LJUDI, ja sam ubijedjen da bi mi KIKSALI cak i da nam je trebalo da dobijemo, jer sa ovom fudbalskom filozofijom ni da smo ARGENTINA NE MOZEMO DOBIT UTAKMICU !!!
...neka što treba Brnovića maći kao selektora nego treba maći i ove komentatore kao i goste...svima podijeliti crvene kartone i napolje...
LJUDI, ja sam ubijedjen da bi mi KIKSALI cak i da nam je trebalo da dobijemo, jer sa ovom fudbalskom filozofijom ni da smo ARGENTINA NE MOZEMO DOBIT UTAKMICU !!!
Ko je ova legeeeendaaaaa u crvenu jaknu??????
Sto neces procitati ovdje, nisu krivi igraci ni navijaci, zna se ko je.
Sto su navijaci krivi sto podrzavaju ove momke ...Da su pljuvali , prekidali utakmicu poludjeli bi ali imamo najgori mentalitet
Podgorica Podgoricanima!
Pogledajte Grguru pozu ljudi. Koji je ovo krug pakla večeras?![]()
Samo mi nemamo 2 igrača krštena za sredinu i samo mi ne radimo ništa po tom pitanju!
Dajte cijelu U21 sredinu, jebe mi se. Dajte Kosovića, Bakića, Jovovića, Zorića...dajte ih sve, treba nam bukvalno 70% ekipe !
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Treba druze da se zvizdi, da se skandira iz svega mozga, BRNOVICU ODLAZI, UPRAVA NAPOLJE, DEJO PURGERU POSRANI, i tako nekako, a ne da se aleeleče i tiska savezu u prkno!!
Odlicno izdanje
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
[email protected]
Ajte svi ljudi, ima nas dosta odje, saljite svi dako ode ovaj brav vise!!!
Je li realno da momak ne spominje svoje greške, ništa, samo to da je ekipa UMORNA, da nijesu mogli više ?!
Aoooo, pa jeba' bih ti majkuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
slušaj mu odgovora kad mu spomenuše 5 golova..isto je 2 i 5
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Iskreno mozes da mi popusis *****, eto to mislim za tvoju iskrenu pricu sve ti na svijet *****!!!!!!! Slusate li ovo ljudi???? ETO TOLIKO O NJEGOVOJ OSTAVCI!!!!!!! POGLEDAJTE NAM NOVINARE I PITANJA BRNOVICU, JAO ODO U KAFANU, NE MOGU JA OVO!!!
Momci zar nije porazno da vi saljete mailove.nema odje novinara da ga izresetaju pitanjima da ga pitaju koji su mu to uspjesi koje navodi posle ceske mater mu prasooku mutavu
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
A umorni su bili, nije on nista kriv.
...ma čuješ ti njega nema potrebe da dajem ostavku jer ističe ugovor u decembru,pa što čekaš da istekne ugovor odma napolje...
Takodje jos da dodam je li mi se ucinjelo da je samo jedan postavljao pitanja....? Tragedija od poltronizma u CG. A koje svi su nas presisali svjetlosnim godinama
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
a ko da ga pita, jeste li vi svjesni da će sad svi da se trude da opravdaju deja i brnu!!!
evo i ovaj stručnjak reče da nama je uspjeh svaki GO KOJI DAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALI DA SAČEKAMO DA VIDIMO OĆE LI BRNA PRIHVATIT?????? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAA GRGURE LEGENDO...............................
Eeeeee moj Peco...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks