sve najgore u Karijeri Kasalici, Beciraju i Brnovicu sa nadom da ih vise necu gledati sa crnogorskim grbom na dresu
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ne znam da li mi je smijesno ili jadno ovo uvlacenje navijaca Savezu?
I don't get lucky. I make my own luck.
Treba bojkovat reprezentaciju.
5 golova od Moldavije u sred Pg..
E propalo se..
Makar znamo da ne može gore.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Kako Grgur pecatno laze Brna dobio zvizduk a on prica o podrsci koja se samo na ostrvo gleda poslije ovakvog poraza.
Sprdnja
dejo, potalausaj se mrco.. i ti i kumovi ti..
Mene je stid navijaca najvise, ALEEEEEEE ALEEEEEEEEEEEEEEE aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, DJE VI JE OBRAZ, DJE?????????????????????
Interesi brate, interesi. Sheta se po Engleskoj, Poljskoj, Ukrajini, Italiji... za 100 eura, dobijaju se jeftine karte, dresovi, autogram za djecu i mladjeg brata od Mirka i Jovete, sjedi se sa Dejom po kafana pa se qrci po Podgorici kako znaju ko ce igrat' koju utakmicu i kakva ce biti taktika-ima to sve svoje.
Deserve's got nothing to do with it.
Svako cije prezime pocinje sa slovom K ne treba vise da igra za repku : )
Sad čekam one koji govore - a do prije pola godine su vam valjali kad su drugi bili.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ko je ovaj (na RTCG) sto mu je Jovetic sa panenkom kriv? Cus, razljutio je Moldavce
Inace, svi ponavljaju "fudbalski samar"...jeste, ali Klickov samar.
Ali 2. gol Moldavije, nije jos izmisljena rijec za ono.
Ovo se Dusku Vlaisavljevicu nikad ne bi dogodilo!
Stevan neka pokazuje nesto rukama, nesto ka majmun, neka posle svakog kontakta trazi zuti za protivnika, neka psuje, neka kupuje kokakolu od dva litra i pije na klupi... I ocekujem mu veliku karijeru.
znači da ponovim, Jovetić i 'El grande' Mirko - obične bitange jedne! Od prvog dana mi je bolo oči njihovo 'zalaganje' na terenu, ali sam ćutio jer su dolazile kakve takve pobjede, ali rijetke njihovom zaslugom.
igrač Man City. ne može lijevoj ekipi da dadne gol, bez iz penala? o čemu da pričamo dalje?
noćas sam ispjenio i to je činjenica, ali ova ekipa nikad neće daleko dogurat sve dok se u njoj budu forsirali interesi naših internacionalnih *****čića i Deja koji gura kumove i Zvezdine baletane
što se mene tiče out sa ove teme do daljnjeg.
ovo se dešava kad nemamo selektora, kad igraju neki momci koje boli ona stvar za državu i obraz, no su došli da se prodaju ili su ima naredili menadžeri, kad igraju oni KOJI KLUB NEMAJU, oni koji ne igraju u svojim klubovima..
no dobro, bitno je da se pokaže podrška savezu, izuzetan rad.. samo naprijed..
[email protected]
Znate sta vec![]()
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks