ali najbolesnija mi je priča ovih komentatora noćas, mogu li ih kako pitat za broj dilera?
4-ti sesir, jel tako?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
ali najbolesnija mi je priča ovih komentatora noćas, mogu li ih kako pitat za broj dilera?
Brnovicu gori si trener no igrac sto si bio pa mozes mislit kakav si!!!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
...evo prvo poluvrijeme da gledate ovaj fijasko i stručnost našeg trenera...
Sva steta o ovome ... Neka svi maleri i djaoli s ovom utakmicom pasaju, pa do godine da krenemo kako valja.
kuku 1-4 kakva blamaza
Je li ovo radovic? Jedva cekam da ga sretnem poltroncinu jednu jadnu. A sto makar ne cutis raspadu ka sofro no se tiskas pikavce gadno
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
a moze lock na temu, a?
non-stop, non-stop, indijski konop
Ja vi velim da je sva sreca u nesreci to sto smo u petak izgubili....jer kakvi smo i kakav nam je selektor, ovu bismo ionako ovako jadno izgubili.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Alo ljudi Kecojevic maestro na 3 utakmice koje je igrao po 4komada hahaha
Ocekujem od ovih PLACENIKA NAVIJACA da zapjevaju sad "Ne tuguj nocas gore glavu..."...
Ovo je samo strategija da nas sljedeci protivnik podcjeni. Bravo Brna !
Joveta odigrao utakmicu karijere... oh wait, Mirko je za nijansu bolji!
...da stavljam drugo poluvrijeme ili da čekamo da Brnović da ostavku...
Drincic je kesurina kakve nema, ali coek nije kriv...Lijepo je reka da nece da se odaziva jer nema obraza coek jer nema klub! No ga je Brna zagrlio sigurno popljaska ga po obraza i reka mu ono, aj jadan ne zeeeebaj, sta ima veze sta nemas klub, idemo malo da se druzimo, ajde jadan ne zeeebaj! Ooooo majku li vi ***** u picku!!!!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Imati gol razliku + 1, u grupi dje je san marino....ej!!!!
pardon 0
Hahahhahahhahahahahahahah
poslato sa S4 ubice iphone-a
Poslije svega što gradimo evo 3 ciklusa, pogotovo neosvojivost Pog Goricom mi primamo PET KOMADA od Moldavije !
E, više me ne zanima biranje riječi - ***** vam se s' majkom svima redom !
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
HAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHA. :lolblue: :lolblue: :lolblue:
Jbt kako nas ugazise.
I don't get lucky. I make my own luck.
1-5... Zlatnim slovima ostadosmo upisani u istoriji moldavskog fudbala.
Shit has hit the fan !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks