singl portadown [email protected]
Sto se ispakate tice nemas problema al sto se samog sajtauice meridijan.me je haos,znam po 20x da refresujem itda nece da pusti sajt,kao I online mijenjanje kvota haos,jednostavno moras da se logout pa opet udjes ako mislis da ti prihvati pojedine igre. A isplatu sam navodio sa sajta na poslovnicu,das im registracioni kod I licnu kartu obavezno ako te radnici vectne poznaju.To je moje iskustvo.
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
jesam, odlicno iskustvo, koristim ga od kad je poceo s radom, prije vise od dvije godine, ispalta u sat-2
sto kaze djuka zna sajt da zeza ponekad, al ja nisam imao ozbiljnijih problema, znao je nekad na 20e uplatu da mi obori kvotu, al ja uplatim 4tiketa po 5 i nema obaranja![]()
Litvanija - BIH 2-2 i 3+ (2,45)
Turska - Holandija GG i 3+ (2,10)
Norveska - Island GG i 3+ (2,20)
Azerbejdzan - Rusija 2 (1,30)
Bugarska - Ceska GG i 3+ (2,10)
Svedska - Njemacka 2-2 i 3+ (3,29)
Italija - Jermenija 1-1 i 3+ (2,59)
Skotska - Hrvatska 2 (2,20)
kvote su iz Sporting Bookmakers-a.
kvota: 579,28
srecno svima koji isprate
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Danas planiram sa velikim ulogom na kvotu 2-3,ali me strah da stavim ove nase,kvota na nas je 1.28,a bojim se da ne zavrse 0-0 ili 1-1 jer su potroseni potpuno :/
Moze li CZ do pobjede protiv Lokomotive ? Kvota je 2, a igrace pred punom arenom...U grupi su joj panatinaikos, makabi, litvus, kaha, a lokomotiva je najmanje zvucan protivnik
Montenegro 1 1.28
Serbia 1 1.40
Turkey 1X 1.37
Iceland X2 1.39
Romania 1-1 1.40
kvota je 4.77e u Lob.Srecno svima![]()
Samo na golove treba odigrat...tim 1 ili 2 po 2 gola ili gg 3+.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
ghana - egypt Ipol 3:1... sou kolko golova kad ne treba
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Jos jedan sa jacom kvotom
England 1 1.22
Bosnia 2 1.28
Serbia 1 1.40
Sweden GG 1.58
Turkey GG 1.55
Norway X2 1.39
kvota je 7.44e u Lob.Srecno svima![]()
Po meni Slovenija 2, Bosna 2, Buducnost u kosarku 2 ...![]()
I don't get lucky. I make my own luck.
Kolika je bila kvota na Crnu Goru a koliko na Moldaviju?
1,35 i 9 valjda
Jedno pitanje momci:
Odigrah u meridian 28+ na cg-mold, i gol je pao tacno u 28min, jel se ovo racuna kao dobitni tip ili ne ?
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
kakva namjestaljka ova Crna Gora 2/1
Farska Ostrva - Austrija 2-2&3+
Srbija - Makedonija 1&3+
Svedska - Njemacka 3+
Engleska - Poljska 1-1
Crna Gora - Moldavija 1-1
Ne mogu da vjerujem ....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks