E sad 250 je malo prebrzo i nema puno kola koja mogu doc do 250.
Ali se zato dobar dio puta do ct moze vozit 140-150 i nadoknaditi sto posle moras smanjit.
Na fiat grupaciji tako pokazuje najmanju 2l jer ne moze pokazati ispod toga i tada ne trosi nista ako idete na motorno jer ima cut off
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
E sad 250 je malo prebrzo i nema puno kola koja mogu doc do 250.
Ali se zato dobar dio puta do ct moze vozit 140-150 i nadoknaditi sto posle moras smanjit.
250 je malo prebrzo.
Only on CDM.
Bijo si poziw koi se neodbija
zakuni se da si na google translate vidio to only on![]()
Misliš na гугл преводилац?
Bijo si poziw koi se neodbija
Na cdm-u pri 250km/h trosi 3.5l/100km :-)
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Đe kupujete te kamione što idu 250 do Budve? :-D
OĆU I JA JEDAN!!!!
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Bolje imat no' nemat....
lijepo li je vidjet kako se u cg nista ne mijenja nikad. vazda tandaranje o apsolutnim glupostima
Zato shto narod ostaje u ovim okvirima, ne izlazi iz letargije podgorichke/crnogorske w/e
Treba malo izac u svijet i vidjet kako drugi narodi zive i shto voze i kolko im auta troshe pa onda doc opet u podgoricu.. Siguran sam da bi mnogi promijenili mishljenje drastichno o raznim stvarima
potpis, pecat !.
ovdje se vjecito raspravlja koliko je ko do Budve stigao , no jbg tako je kad imamo taj jedan jedini put...
prije svega put PG-BD je katastrofa , na 50 mjesta su uvaline, ispupcenja i svasta nesto i tako ides 150kmh naletis na talase, malo lijevo desno i poslije zasto narod gine , zasto je na zadnju stranu pobjede
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
I treba da se prica i da se raspravlja al ne zato da bi se hvalili ko moze vise i brze vec da bi jednom broju vozaca doslo do glave da ne mogu da se ponasaju i da razmisljaju na nacin ˝ja vozim bolje nego hamilton i fetel zajedno, znam put zmureci i mogu bez ikakve opasnosti i po sebe i po druge da spustim auto, kombi, kamion, autobus do budve za po ure...˝
ja se ne sjecam kad sam poslednji put vozio preko 100km/h![]()
Hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahah.
Evo ne znadoh da mi kamion moze 250 uhvatit![]()
Provjereno i 100 % tacno, a jos kad bi ti rekao kad je gazim koliko god moze pg-bd-pg da mi na bord nece pokazati preko 6.5l. I moj pokazuje 2l kad nema gasa kao i na svaku alfu. Prije par dana sam dosao sa puta od 3000 km koliko mi je pokazivao toliko sam i prolazio. Sipano u bar na pumpu 60 l i bio je full do cepa, presao sam 950 km doduse sve auto puta prje ponovnog fuliranja. prosijek potrosnje mi je pokazivao oko 6.5l.
Svaki dan gledam ovakve scene:
![]()
TAKUMI
zato bord pokazuje 3.2
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Provjerio sam sinoć na novog Clia. Kada vozim (nizbrdo) u brzinu board pokazuje 0.0 potrošnju.
Kada vozim u ler, pokazuje 2.2
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2 n7102
Pricali smo o tome prije i fabia je fino pojasnio...
f6
to je definitivno tako: ako se spushtate nizbrdo dok ste u brzini, ne troshi nishta, a ako je na ler onda troshi motor
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks