Ne znam je li direktno vezano za ovu temu, ali na neki nacin jeste svakako. Naime, sta sve u automobilu moramo da imamo od opreme, zbog cega bi mi mogli napisati kaznu? Znam za prvu pomoc i onaj prsluk zeleni, ima li jos sta?
Moras pisat u komunalnu a u sud za prekrsaje samo poneses te papire sto su ti dali da ti ovjere tamo da si ulozio zalbu, ako ne podjes i tamo i ovamo maci ce ti samo 60 eura od toga dje si nosio..Ja sam se zalio zadnji put na oba mjesta i prije neki dan mi je stiga dopis da ne moram nista placat, a veli mi covjek sto nije pisao zalbu u komunalnu bez ovamo u sud da mu je ostalo ono 65 eura za komunalnu da plati..Tako da ti je najbolje ako ti vec nije istekao rok za zalbu da podjes na oba mjesta i ulozis zalbe i 100% ti se skida kazna, tako je meni bilo..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Ne znam je li direktno vezano za ovu temu, ali na neki nacin jeste svakako. Naime, sta sve u automobilu moramo da imamo od opreme, zbog cega bi mi mogli napisati kaznu? Znam za prvu pomoc i onaj prsluk zeleni, ima li jos sta?
Ima. Set rezervnih sijalica, (ako imas ksenone, isto, jer milicajac ne kapira to), prvu pomoc, sajlu za vucu, trokut.
Prsluk obavezno staviti iza zadnjih sjedista ili ispod soferke![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Preporucujemo ispod "soferke", da vam sto bolje odbija svjetlost i smeta u voznji.
hvala puno samo jos da mi neko kaze do koliko sati moram da predam tu zalbu i u komunalnu i to i tamo do koliko rade?
Oćeš da kažeš da ćeš ti da učiš 30% građana Crne Gore gdje stoji prsluk?
Sada si se registrovao, bježi jadan... :black_eyed:
zna li neko to kad radi komunalna i sud za prekrsaje? nosim li zalbu prvo u komunalnu ili tamo?
sud do 16h. komunalna ne znam. trebalo bi isto toliko.
f6
Danas podjoh i onaj odvratni na prijavnicu u sud za prekrsaje mi kaze sjutra do pola tri,ja mu kazem zadnji mi je dan danas on mi kaze snadji se kao, tako nesto...a komunalna nije radila struja im je nestala...e sad znaci li mi sto ako sjutra predam tu zalbu,tj. mogu li mi je uvazit ako sam zakasnio dan?
Zapazi ironiju...
:-*
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2 n7102
<3 <3
Prsluk treba biti u kabini, jer kada izađeš iz auta da izađeš u njemu (u slučaju gumi defekta, kvara, ili bilo kojeg drugog razloga zbok kojeg si se morao zaustaviti na putu)
Nosice se kad pocnu pisat i za to prijave,a inace pisu prijave ako ti prsluk nije u kabini i da ga mozes dohvatiti bez izlazenja iz auta
Iskreno zasmeta nekad u ladicu kad je,mada ja imam ovo na sjedista pozadi
http://i468.photobucket.com/albums/r...g?t=1221679775
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks