Ne, nego 3,4-3,7
Debelo ispod 4 je 3??
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ne, nego 3,4-3,7
Tu es mon héro!
Haha, moram li sve naglašavati...Nizbrdo, u 4-oj ili 5-oj brzini, bez gasa konstantno pokazuje 2l/100km trenutna potrošnja, dok mi je kod drugih auta po bordu taj podatak 0L/100km... Tako je Alfa isprogramirala svoj bord, nema tu ništa faulty... Na ovaj način se dobije tačnija potrošnja... Kod Toyote je nizbrdo 0L/100km a u leru kada radi pokazuje 30L/100km... Very fuckin' accurate
Inače znam da si ti Fabia stari poznavalac Alfi, pogotovo njenih QV modela :P
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
fiat doblo nizbrdo u brzinu, bord pokazuje 2l... a dzeta tdi pokazuje 0.0 ...
Interesanto da iako znaju da potrosnja zavisi od milion faktora ljudi nece da prihvate da isto auto nekom trosi litar manje, nekom litar vise... Moj golf 4 1.9tdi 66kw alh, moze i 4 l/100km a moze bogami i debelo preko 10. Za ovu prvu tvrdnju vam postavljam dokaz a za ovu preko 10 mi se ne isplati da dokazujem
Znaci kamion ne spustas ispod 80km/h cijelim putem od Pg do Bd?
Bas me interesuje ko moze da povjeruje u to...
Meni lici ka da neko odje ne zna sto je prosjecna a sto maksimalna brzina :-)
Sent from my Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Za 50 minuta se realno moze stic do bd bez rizika.
Za 40 je isto moguce samo zavisi od gustine saobracaja i koliko te strah milicije![]()
Ne blizu nule, nego bas nula.
Jesam jesam, hvala.
Onda je tako isprogramirano, ali nije tacno. Nizbrdo na motorno ne trosi nista.
Prosjecna od 80 je ustvari "nigdje ga ne spusta ispod 80"?
Ne, to je minimalna brzina.
Prosjecna je nesto drugo.
TAKUMI
Evo danas jedan krug do BD iznenada se ufatio... Reset na NK semafor, do restorana Zlatibor u Veljim Vinogradima i nazad. Slikano u Blok 5 kod Bazara na parking....
![]()
Last edited by radza-madza; 14-10-13 at 19:22.
Ne, to je minimalna brzina.
Prosjecna je nesto drugo.[/QUOTE]
Nismo se razumjeli... Ciljao sam na to da ako na nekim mjestima spusti brzinu recimo na 40-50 da bi postigao prosjecnu brzinu 80 on to mora da nadoknadi vozeci isto toliko vremena 110-120. Ako vozi u realnim uslovima kad ima guzve u saobracaju onda da bi postigao prosjecnu brzinu od 80 mora najveci dio vremena da vozi iznad te brzine da bi nadokandio vrijeme koje vozi ispod 80.
Nismo se razumjeli... Ciljao sam na to da ako na nekim mjestima spusti brzinu recimo na 40-50 da bi postigao prosjecnu brzinu 80 on to mora da nadoknadi vozeci isto toliko vremena 110-120. Ako vozi u realnim uslovima kad ima guzve u saobracaju onda da bi postigao prosjecnu brzinu od 80 mora najveci dio vremena da vozi iznad te brzine da bi nadokandio vrijeme koje vozi ispod 80.[/QUOTE]
i ja ovako rezonujem...nije lako imat ovu brzinu prosjecnu do bd i nazad..a u isto vrijeme proc pored 2-3 patrole itd...
Da, ali, PC CT BD moze da vozi 250 nekoliko puta.
TAKUMI
Moze ako mu je prazan kamion![]()
Slikajte ljudi te brzine, ja bi volio da vidim tu brzinu na toj dionici, ali ne na 2 točka...
Cusć 2L mu trosi na motorno kocenje, o majkooo...
brizgaljke ne prskaju djeco
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks