Imas sekvencijalni, pa stavis normalne, koja fabrika preporucuje za benzinski motor na benzin...
Imas sekvencijalni, pa stavis normalne, koja fabrika preporucuje za benzinski motor na benzin...
TAKUMI
Do dizne, do ventila, kablova, coilsa...
TAKUMI
jel njemu svaka bobina zasebno ili jedna bobina pa kablovi rasipaju varnicu,odvij stare svecice proveri zazor na plinu ide malo manji zazor,obrati paznju na svecice sa oznakom R .....
preporucite,zamjena kedera na gepeku i ako znate cijenu
10 eura.
TAKUMI
Broj Fanđa (Alfa Romeo servis)?
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Vec je riknula?
TAKUMI
Haha, nije, nego oću malo da ga pregledam... Nađoh u search, sorry![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
kod koga da podjem da mi reprogramira kljuc za pezo?
jedna me posla cak i bar a onaj marovic iz donje gorice je fulliran do cetvrtka. ima li ko kakvog majstora i kolko to moze bit para?
p.s probao sma onu foru da ubacim kljuc, drzim 5 sekundi zakljucavanje i izvadim kljuc ali nista.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Pitaj u kljucarsku radnju Sef, Ulica Kralja Nikole na Zabjelo. Mislim da to dosta povoljno rade.
https://www.facebook.com/kljucarskaradnja.sef
hvala ti.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Kvalitetan lakirer u PG (Izuzev gluvih i Akija)?
Dje mogu pogledat za ovu plastiku-lajsnu,da bih izbjegao Ratka Pavicevica i 92 eura za istu...
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
To je 5 posto branika,i dodatno se kaci
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Vrijedi li ovo ovijeh para???
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/116706
Danas mi je auto osvanulo sa ogrebotinom kod cepa od rezervoara pa duz zadnjih vrata. (Taj ko mi je ogrebao, SRECAN RODjENDAN!)
Ima li ko da mi moze to kvalitetno "srediti"? Na pocetku je ogrebotina dublje, a kasnije se moze srediti poliranjem.
[QUOTE=laciale;3477569]Zavrsih kod momaka sve. Prva liga.
Ja sam kod njih popravljao podizac stakla, momci korektni i dobro rade. I nisu preskupi.
Koliko je para kodiranje kljuca?
Dje da podjem da vidim koje sve kazne imam ? I moze li se neki dokument izvadit ako kazne nisu placene ?
Ne mozes nikako to da vidis...a dje...
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Probaj da podjes iza Delte, rece mi jedan drug da je on to tamo vidio jedno jutro.. Posle 8-9 rakija. p
But if you never try, you'll never know..
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks