ja sam 4 alu radio 10e...masina kao i sve ostale...nije to neki bezveze majstor,radi on to sve profi samo je povoljan i ne dere![]()
ja sam 4 alu radio 10e...masina kao i sve ostale...nije to neki bezveze majstor,radi on to sve profi samo je povoljan i ne dere![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Banjo je MASINA. Ima sve preporuke od mene!
the World's leading dance event
Sensation
Pitanje , kaznila me juce policija za neposjedovanje 2 prsluka u vozilu , u pitanju je VW Caddy , nisam znao da u teretnom vozilu treba da ima 2 , e sad , zna li ko sta sve moram da imam od opreme za teretno vozilo ?
Za sva teretna vozila, pa cak, npr. i za VW Caddy ako je registrovan kao teretno vozilo.
passat 4 , kad ide uzbrdo i kad su obrtaji izmedju 2000-2300 trese .. Mjenjac je gledan uredu je, poluosovine isto ok...Sta bi moglo biti. sve sto je palo na pamet gledano je ali nikako da se otkrije problem
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
Grammar fail
sa nekim me je zamijenio ili ima jos neko pod nikom industry.....
Ma tebe sam pitao.
TAKUMI
nisam se obazirao na to jer sam vidio nepoznat nick....
Zanima me postoji li neki drugi nacin od onog cepa sta li je vec sto nabiju? To je vec stavio, al mi je logicnije da topljenje bude bolje!?
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Cep brate, ali moze i topla fleka.
TAKUMI
Mora da se skida guma a? Taman cu to odradit kad budem zimske stavlja i mirna Bosna
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Za cep ne moras, ali za fleku da.
A sto ne bi stavio cep kao svi mi?
TAKUMI
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
Ma samo vozi. To je jednostavno tako.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks