Page 553 of 1170 FirstFirst ... 534535035435495505515525535545555565575636036531053 ... LastLast
Results 13,801 to 13,825 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala puno kolega

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk now Free

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ao kakvo gaženje. Novak bi ga sjutra pomeo sa terena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mora da Rafa nešto kalkuliše pa je zbog toga izgubio

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Stvarno ga isprati bas maestralno.Tesko ce i Novak protiv njega vidjecemo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako DelPo bude igrao kao danas stvarno teško..

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

svaka cast del potru,strasan igrac za beton.ubitacni servisi,forhend bekhend udarci prejaki cak i za nadala koji vazi za najboljeg defanzivca u tenisu.ocekivao sam bas tezak mec ali ovako nesto je vjerovatno i posljedica zasicenja posle ovako dobre godine,no valjda ce nastavit u dobrom ritmu do kraja godine,ocekujem da australijan open napadne iduce godine.sjutra delpo-djokovic,bice sigurno strasan mec ka i ovaj danas.mislim da ce ga djokovic dobit,a ako del potro osvoji kapa dolje,pobijedit dva igraca iz samog vrha bi bilo izvanredno.navijacu za njega,premio igrac

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Djokaj igra drugaciji tenis koji ne odgovara Delpu, tako da ne ocekujem neko veliko mucenje Djokaja...

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Delpo je veoma nezgodan protivnik svakome kada je u formi. Ja čisto sumnjam da ga Novak može lako pobijediti kao što je neko napisao. Mislim da će to biti težak i neizvjestan meč. Možda i griješim, vidjećemo sjutra. Nadal na zavrsnom turniru nece doci do finala i to je moja prognoza. Novak je danas igrao solidno, dovoljno za pobjedu protiv takodje nezgodnog igraca kakav je Conga. Sjutra nas čeka odlično finale. Ja sam vise volio da Nadal bude protivnik iako mi je Delpo miliji kao igrac tj sportista. Novak bi pobjedom jako uzdrmao Nadala i toga je Rafa bio mozda i svjestan...

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jeste Nadal je bio svjestan da bi ga eventualni poraz sjutra jako uzdrmao. Jeste... :lolblue: :lolblue:

Nije ga uzdrmao onaj u Monte Karlu, jer je poslije osvojio i Madrid i Rim i dobio Novaka na RG-u.
    I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Nadal se ne zaboravi povukao 8 mjeseci zbog navodne povrede. Svo vrijeme je jako trenirao i vratio se na podloge koje njemu najviše odgovaraju. Monte Karlo je bio početak njegovog zaleta i nije čudo da je tamo izgubio, možda i namjerno. Imao je sreću što je na RG-u dobio izgubljen meč od Novaka a sve nakon toga je bila čista kalkulacija. Rano ispadanje na Wimbledonu pa zatim furiozan nastavak na tvrdim podlogama. To znači da je veoma dobro sračunao gdje da napravi bum kako bi dospio do prve pozicije i 2014 godine pokušao da je održi. On će dati sve od sebe na Australian Openu na kojem ne brani ništa od poena a eventualnim osvajanjem imao bi veliku prednost pred početak njegovih omiljenih turnira na šljaci što se poena na ATP listi tiče. Wimbledon bi eventualno pokušao osvojiti ali će mu fokus biti odbrana titula na tvrdim podlogama u nastavku sezone.

Sve to jako dobro zna Novak koji će opet pokušati sledeće sezone osvojiti RG, Nadalovu tvrđavu. Taj turnir će biti najvažniji turnir Novakove buduće karijere uz Australian Open koji će mu značiti za samopuzdanje a jedan je od njegovih omiljenih turnira jer tamo je osvojio svoj prvi GS.

Nadal je danas odigrao veoma dobro, pravio je sjajne poene ali protiv ovako raspoloženog Del Potra jednostavno je imao izbor da se iscrpi pred sjutrašnje finale i bude počišćen ili da ne izgori skroz i pokuša dobiti rasploženog Delpa što mu nije uspjelo.

Biće veoma interesantan nastavak sezone kao i čitava naredna...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Nadal se ne zaboravi povukao 8 mjeseci zbog navodne povrede.
    Zbog navodne povrede!? :lolblue:

Momak propusta OI, US Open, AO Open, i ostale Masterse zbog navodne povrede!?

Monte Karlo je bio početak njegovog zaleta i nije čudo da je tamo izgubio, možda i namjerno.
    Pocetak njegovo zaleta su bili turniri 250 serije po Juznoj Americi, kasnije je dosao i osvoji IW. Jeste svaki put kad Nadal izgubi on je to namjerno uradio. Taj mec je jedan od najboljih meceva koje je Novak Djokovic odigrao ove sezone i to omiljenom terenu Nadala. Od pocetka do kraja je sjajno odigrao i potpuno zasluzeno dobio.

Imao je sreću što je na RG-u dobio izgubljen meč od Novaka
    Imao je srecu!?

a sve nakon toga je bila čista kalkulacija. Rano ispadanje na Wimbledonu pa zatim furiozan nastavak na tvrdim podlogama. To znači da je veoma dobro sračunao gdje da napravi bum kako bi dospio do prve pozicije i 2014 godine pokušao da je održi. On će dati sve od sebe na Australian Openu na kojem ne brani ništa od poena a eventualnim osvajanjem imao bi veliku prednost pred početak njegovih omiljenih turnira na šljaci što se poena na ATP listi tiče. Wimbledon bi eventualno pokušao osvojiti ali će mu fokus biti odbrana titula na tvrdim podlogama u nastavku sezone.

Sve to jako dobro zna Novak koji će opet pokušati sledeće sezone osvojiti RG, Nadalovu tvrđavu. Taj turnir će biti najvažniji turnir Novakove buduće karijere uz Australian Open koji će mu značiti za samopuzdanje a jedan je od njegovih omiljenih turnira jer tamo je osvojio svoj prvi GS.
    Nema potrebe da ovaj dio komentarisem kad si takve gluposti napisao.
    I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Pa nisam ja jedini kojem je sumnjivo bilo njegovo odsustvovanje punih 8 mjeseci. O tome se veoma često govori zadnjih mjeseci na stranim forumima i u raznim komentarima ljudi širom svijeta. Ja ne osporavam njegove kvalitete ali takođe ne odbacujem ni sumnje o povredama, dopingu i sličnim rabotama. Kada sam napisao da je Nadal imao sreću što je dobio na RG-u, moj je utisak da je Novak u nekim važnim poenima u kojima je lomio Nadala imao greške koje ni početnici ne prave i koje su ga koštale gubljenja samopouzdanja u nastavku meča i gubljenjem samog meča. Gubitak na RG-u ga je evidentno veoma poljuljao i to se odrazilo na Wimbledonu na kojem je odigrao ispod svog prosjeka skoro sve mečeve i u finalu izgubio od Mareja koji je donio titulu svojoj zemlji poslije 77 godina ubjedljivim rezultatom 3-0 u setovima. To je jasan pokazatelj da je Novak veoma teško podnio poraz od Nadala na RG-u. Mnogi teniski stručnjaci i teniseri govore o tome da Novak ove sezone nije imao žar prepoznatljiv u svojoj igri a to je sve posljedica njegovog razočarenja što je ispustio ovogodišnji RG koji mu je bio jako važan kao jedini GS koji mu nedostaje. Pa čak je i Sinsinati izgubio koji jedino nije osvojio od mastersa. Novi udarac je gubitak titule na US Openu nakog kojeg se kao što vidimo Novak ponovo "probudio". Iz želje koju ima pred kraj ovogodišnje sezone, mogu da naslutim njegove ambicije za narednu sezonu. Zato ponavljam da će mu Australian Open biti veoma važan za start sezone isto kao i Nadalu koji tu može napraviti finu razliku sa poenima s obzirom da nije učestvovao na prošlogodišnjem i da eventualnim osvajanjem može napraviti sebi sjajnu šansu da drma na šljaci i održi se na poziciji broj 1. Novaku će sledeća sezona biti bolja od ovogodišnje. Sa ovakvim razvojem situacije mislim da će tenis biti veoma interesantan u narednoj godini. Ponavljam, na sledećem RG-u se lome koplja, ako Novak osvoji RG sve će osvojiti od slemova do kraja sezone.

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Muški tenis cveta dok kod žena prilično je dosadno obzirom na razliku između prve dame i svih ostalih.Kod muškaraca osim Dokovića i Nadala tu je i Marej Del Potro a i Federer tako da je stvarno krajnje dinamično.
    Ružno je reći ali eto možda bi bilo dobro da DelPo osvoji ovaj turnir.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Delpo ima realne šanse jer je danas pokazao brutalan tenis na mahove. Onakve udarce iz forhenda i bekhenda nisam često gledao u zadnje vrijeme, znači brutalno kad Nadal nije mogao sve da stiže. Sa Novakom će biti mnogo dugih poena i biće to iscrpljujuć meč ako budu igrali na svojim nivoima. Samim tim iako znam da Delpo ima dobru fizičku spremu(iako se dijeli sa dušom tokom dugih poena) mislim da je Novak favorit jer je trenutno najspremniji teniser od svih i ima želju da se vrati na poziciju broj 1 i da se "bije" sa Nadalom.

Thanks Thanks Given 
    9,163
    Thanks Thanks Received 
    3,995
    Thanked in
    2,398 Posts

Djokovic je pocheo da pushi ...
    ...

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

DImi ga Delpo za pocetak
    Uze mu brejk djokica.
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne lezi mu Novak ali baš nikako,mada koji god da dobije sasvim mi je svejedno jer su mi obadvojica baš gotivna.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

malo sam se plašio ovog meča sa delpom ali za sada sve ide perfektno !

GAZI !

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Što veli ovaj , da je počeo Novak da puši? Druže na koju si ti promaju bio sinoć

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Za sad Novak ga melje!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    7 Posts

Impresivno igra Novak, 6-1 prvi set.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Delpo sad ubija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novi DelPo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iako mi kao pojava nije bash simpatican, Del Potrov tenis je milina gledati.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Kako su se izbezobrazili kinezi pa su poceli da navijaju:F

Page 553 of 1170 FirstFirst ... 534535035435495505515525535545555565575636036531053 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)