View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Nema to veze s luzeskim mentalitetom. Vise ima veze s realnoscu.
    Mozda i ja mogu poc, ali to ne znaci da 90% onih koji zasluzuju to mogu.

I takodje si jedini, i ne po prvi put, koji je odmah krenuo s trazenjem krivaca. Prosli put si cak bio malo banovan, ako se ne varam, jer je prelazilo granice ukusa.
    nismo ni mi ostali avetni, a kapela ne mozemo ocekivat. Evo imamo selektora sa visegodisnjim iskustvom, pa mozda je vrijeme da on naslijedi Brnu.
    Dule, vrijeme je!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Nema to veze s luzeskim mentalitetom. Vise ima veze s realnoscu.
    Mozda i ja mogu poc, ali to ne znaci da 90% onih koji zasluzuju to mogu.
    Da je Island tako razmisljao, nikad ne bi bio u barazhu. Da je Crna Gora tako razmisljala prije samo dvije godine, nikad ne bi bila u barazhu. Ova garnitura vodi Savez evo 7 punih godina, i za to vrijeme niti se seniorska, niti U21 ekipa plasirala na bilo koje veliko takmicenje. Ne vidim sto je problem traziti nove ljude, i sto su nas ovi toliko zaduzhili da muva na njih ne smije da sleti.

A ko zasluzuje, i dobija li svako ono sto zasluzuje-to je druga prica.

Quote Originally Posted by Mr Gospodin Signore
    I takodje si jedini, i ne po prvi put, koji je odmah krenuo s trazenjem krivaca. Prosli put si cak bio malo banovan, ako se ne varam, jer je prelazilo granice ukusa.
    Moj jedini ban na ovom forumu se desio kada je smijenjeni moderator pdf fudbal, razocaran porazom Barselone, dijelio izmisljene infrakcije ljudima ovuda, sto je rezultiralo (ne samo mojim) automatskim banovanjem, dok se nije vidjelo u cemu je problem, i zahvaljujuci razumnim ljudima to nije rijeseno. Cisto da se zna.

Quote Originally Posted by Mr Gospodin Signore
    nismo ni mi ostali avetni, a kapela ne mozemo ocekivat. Evo imamo selektora sa visegodisnjim iskustvom, pa mozda je vrijeme da on naslijedi Brnu.
    Dule, vrijeme je!
    Niko ne kaze da ste avetni, samo kazem da se ponekad ponashash(te) kao da ti je apsolutno svejedno kakve ce CG imati rezultate. To ne bi smjelo da je tako, ili makar ne bi trebalo-ali bozhe moj, svi smo razliciti.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I krivo mi je što nije ubačio Igumanovića ili Vešovića pred kraj da osjete travu Vemblija, kada je sve bilo već odavno riješeno. Posebno Igumanovića, taj čoek, koliko god njegove kvalitete mi osporavali, je godinama najbolji lijevi bek crnogorske lige (uz Pejovića koji je to bio možda sezonu, sezonu i po) i čovjek sa dokazanim slobodnjakom i centaršutom. Nije dobio ni minut u reprezentaciji. Jovanović na njegovom mjestu je igrao kako je igrao. Koliko je u suštini i realno bilo da igra. V. Božovića neću ni da komentarišem. Simića je gurao silu na sramotu.

Uglavnom, pozvani su diskutabilni igrači, koji iako provjereni fudbaleri, bili su potpuno van forme. E sad, sa Poleksićem npr. je bio pun pogodak Brnovića, ali sa Simonom, Jovanovićem, Boškovićem i Drinčićem nije. I neko za to mora preuzeti odgovornost. Dali smo ti povjerenje, kockao si se i izgubio. I treba sad da ti damo još jedan ciklus, još jednu šansu i još jednu godinu gledanja Kasalice i sličnih.
    non-stop, non-stop, indijski konop

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    1,819
    Thanked in
    918 Posts

Za sledece kvalifikacije ocekujem 4-5 igraca iz mlade reprezentacije da budu prikljuceni A timu ali ne kao statisti vec kao igraci koji ce imati minutazu, Pekovic,Drincic zahvaliti im se godine pristizu, Vukcevicu isto tako dok se ne odluci hoce li da bude profesionalni fudbaler ili monah a Damjanovic mora imati mjesto u prvih jedanaest.Selektor, ne vjerujem da ce biti nekih promjena htjeli mi ili ne to licno bih volio vidjeti Grofa ali znam da je to nemoguce sa ovom garniturom u savezu.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Odlicno odluka, sto ce da se dogradjuje taj dio trbine kad se za te pare moze napraviti novi stadion...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Odlicno odluka, sto ce da se dogradjuje taj dio trbine kad se za te pare moze napraviti novi stadion...
    Nisi shvatio, od novog stadiona nema nista, a ta tribina ce se praviti-ali ne u "bliskoj buducnosti" jer nema zainteresovanih. U prevodu, bice gotova za jedno 10 do 12 godina a do tada cemo igrati na ovakvom stadionu.

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Brnovic je jasno u izjavi saopstio da je cilj prije ovih kvalifikacija koji su postavili sebi bio jedno od prva dva mjesta u grupi.
    S obzirom na to da cilj nije ispunjen, logicno bi bilo da se njegova pozicija u reprezentaciji preispita.
    Naravno, gotovo sam siguran da ce ostati uprkos svemu i za naredni ciklus.
    Sto se price oko poleksica i bozovica tice. Znamo kako je bozovic uskocio medju stative, i da je branio gotovo svaki mec na vrhunskom nivou. Posmatrano iz tog ugla, ne vidim sto vam oce sad prica da li je poleksic bolji ili gori.
    Za naredni ciklus ok, sto se ovog tice sulodo bi bilo vracati njega na gol pored bozovica koji je skoro pa uvjek bio besprekoran na golu.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Recordare nastavlja da terorise forum njegovim mozgalicama a uz to, dok sam bio banovan je non stop plakao pred moderatorima i govorio kako laciale stoji iza 5-6 nikova.i sad me pominje. Isfrustrirani gospodin sa Ostrva koji voli da drzi predavanja o moralu i fudbalu. Odleti leptircicu i ne truj ovu temu glumeci sveznajuceg.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Recordare nastavlja da terorise forum njegovim mozgalicama a uz to, dok sam bio banovan je non stop plakao pred moderatorima i govorio kako laciale stoji iza 5-6 nikova.i sad me pominje. Isfrustrirani gospodin sa Ostrva koji voli da drzi predavanja o moralu i fudbalu. Odleti leptircicu i ne truj ovu temu glumeci sveznajuceg.
    Zar nije logičnije da ti preskočiš njegove postove ako ti se ne sviđaju, nego da on ''odleti''? A što se stvarnog terorisanja foruma tiče, ipak si ti tu bez premca.
    non-stop, non-stop, indijski konop

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brna jednostavno MORA da ode. Cilj nije ispunjen i to je to. Trener mora da plati..ajde polako
    ------------------
    Niksic-Crnogorski Detroit

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    7 Posts

Djordjevica moraju prekomandovat' u A tim od narednog ciklusa. Mozda cak i Alica. On, Basa, Savic i Simic da budu na stoperima. Mislim i dalje da Savic bolje igra na stoperu nego beku.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Da bi Brna otisao mediji moraju da imaju glavnu ulogu, kao i kad je maknut File, jer Dejo koliko god zeli da se igra serifa nece moci da posustane pred zahtjevima javnosti,,,

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    7 Posts

Inace, zrijeb za kvalifikacije za Euro 2016 je krajem februara. Mislim, 28.februar da je u pitanju.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Boskea svi sad zele u prve, ali je malo kasno. Niti Boske moze u kontinuitetu da trci za sve, niti ce u ovim godinama prtiti iz Juzne koreje. Ocekujem da se oprosti, ali bih volio da ima oprostajni mec. ne zbog golova koliko zbog energije i sta je znao i da istrpi, od medija, od Korejanaca, od navijaca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Postoje razni kvaliteta novina, od smeca (Englezi zhutu shtampu zovu Gutter Press-bukvalni prevod shtampa iz kanalizacije) do ozbiljnih medija. Isto shto kao, da sad podjes u London, kaput koji kupish na pijaci od nekog Delboja ce ti se raspasti posle prvog hemijskog, a kaput koji kupish u Selfridge's ce ti trajati 30 godina minimum. Kao i svugdje, postoje razlike.

E sad, Daily Mail, sa sve urednikom, ti spada u ovu kanalizacionu shtampu-i u skladu sa tim, takva je i redakcija, urednistvo, odabir i kvalitet samih tekstova. Prosto.

E da, pozeljno bi bilo da pocnu malo infrakcije i banovi da rade za komentare tipa "Shpanski cigani najveci", "Englezi najgadniji na svijet", "Njemci nacisti odvratni" i slicni kretenizmi. Kritikujete Daily Mail, a sluzite se njihovim metodama, i nivoom.
    cekaj ti si jedan od rijetkih na cijeloj planeti koji brani/voli? engleske sljamove..da mozda ne zivis u toj tmurnoj zemlji? Suosjecam ako zivis kod njiha. I sta sad, za sve sto ti se ne svidja procitano da dobijamo banove jel? A prezivjece se pa i da dobijemo banove..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brnovic je upropatio 2 ciklusa kvalifikacija, izbacio nas od raspale Ceske sa njegovom taktikom u gostima sa 16 napadaca...Koga je on trenirao prije reprezentacije, Kom sa Zlatice ?? Ako se ne bude skandiralo protiv njega u utorak, znacu da su vodje navijaca sa sjevera i juga potkupljeni

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Luis Roca View Post
    cekaj ti si jedan od rijetkih na cijeloj planeti koji brani/voli? engleske sljamove..
    Ne, ja sam jedan od vrlo cestih na citavoj planeti koji ne voli fashisoidne generalizacije po nacionalnoj osnovi-nebitno jesu u pitanju Crnogrci, Englezi, Shpanci ili Pashtuni.

Quote Originally Posted by Luis Roca
    I sta sad, za sve sto ti se ne svidja procitano da dobijamo banove jel?
    Ne, ali je pravilnikom Foruma zabranjeno bilo kakvo vrijedjanje i izrugivanje po nacionalnoj osnovi, sto se na ovom forumu i te kako chesto radi. Ne samo ti. Kad god dobije Djokovica Nadal je "spanski ciganin", a isto vazi i za spansku reprezentaciju kad nekog dobije. Njemci su bili "nacisti" vise puta, kao i Italijani "smecari". Englezi su evo sad "odvratni sljamovi". I tako dalje. Te su uvrede zabranjene iz raznih razloga, a svaki je opravdan-eto ne znam jesi li znao, ali do skoro aktivni clan ovog foruma, a vjerovatno ga i sad posjecuje (necu navoditi nick), je bila zhena ciji je muzh Englez. Razmisli malo i o takvim stvarima i mogucnostima prije nego li krenesh sa uvredama.

Na kraju krajeva, nemoj nas da opterecujes svojom mrznjom prema Engleskoj, ili bilo cemu drugom-podji u Englesku pa im saopsti sta mislis o njima i njihovoj zemlji, i raspravi to tamo sa njima.

A onda se bunite, kad neko sa nama pokrene neopravdanu i nepotrebnu, ali mnogo bezazleniju sprdnju. Sta, pravo da se rugamo i vrijedjamo na nacionalnoj osnovi i igramo se malih fashista u 21 vijeku je samo nama garantovano,a? Nece biti
    Last edited by Recordare88; 12-10-13 at 18:16.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Dok se dzabe leti put Londona i ostalih evropskih metropola ne vjerujem da ces cujat da neko napusava bilo koga iz saveza..
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Ti si nekome nasao da pricas ovo?
    I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by desert de Lleó View Post
    Ti si nekome nasao da pricas ovo?
    Desert, Redondo, Laciale u danima kad igra reprezentacija ima problem konflikta tri navijacka identiteta (normalna situacija je dva)-pa mu je teshko, na bi on ovako inace

Jedno mozda nebitno pitanje-ko moze da igra (vezano za zhute kartone) protiv Moldavije?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brnovica i njegov strucni stab smijeniti nakon utakmice sa Moldavijom. Ipak ne vjerujem da ce se to desiti jer nece Dejo svoje kumove da smijeni.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Desert, Redondo, Laciale u danima kad igra reprezentacija ima problem konflikta tri navijacka identiteta (normalna situacija je dva)-pa mu je teshko, na bi on ovako inace

Jedno mozda nebitno pitanje-ko moze da igra (vezano za zhute kartone) protiv Moldavije?
    nemoj me stavljat u isti kos sa serhijem i desertom ...to su ipak tvoji drugari.

ne vjerujem da ti ne znas ko ima parne kartone. ne vjerujem.

p.s a oko brnovica se ne shekirajte...taj ostaje jos 2 godine.minimum.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    6,117
    Thanks Thanks Received 
    6,667
    Thanked in
    3,181 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Boskea svi sad zele u prve, ali je malo kasno. Niti Boske moze u kontinuitetu da trci za sve, niti ce u ovim godinama prtiti iz Juzne koreje. Ocekujem da se oprosti, ali bih volio da ima oprostajni mec. ne zbog golova koliko zbog energije i sta je znao i da istrpi, od medija, od Korejanaca, od navijaca.
    eno Boske na twitteru jedva ceka kval za Euro...od odustajanja nista.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    6,194
    Thanks Thanks Received 
    13,751
    Thanked in
    5,216 Posts

Kakvo crno oprastanje Damjanovica, taj ima najvecu zelju od svih da igra! Coek se odaziva na sve moguce pozive i kad ga pepeljio nije. To nista ne bi bilo cudno da mu let ne traje cio dan

Page 1458 of 2251 FirstFirst ... 4589581358140814481454145514561457145814591460146114621468150815581958 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)