Da je Island tako razmisljao, nikad ne bi bio u barazhu. Da je Crna Gora tako razmisljala prije samo dvije godine, nikad ne bi bila u barazhu. Ova garnitura vodi Savez evo 7 punih godina, i za to vrijeme niti se seniorska, niti U21 ekipa plasirala na bilo koje veliko takmicenje. Ne vidim sto je problem traziti nove ljude, i sto su nas ovi toliko zaduzhili da muva na njih ne smije da sleti.
A ko zasluzuje, i dobija li svako ono sto zasluzuje-to je druga prica.
Moj jedini ban na ovom forumu se desio kada je smijenjeni moderator pdf fudbal, razocaran porazom Barselone, dijelio izmisljene infrakcije ljudima ovuda, sto je rezultiralo (ne samo mojim) automatskim banovanjem, dok se nije vidjelo u cemu je problem, i zahvaljujuci razumnim ljudima to nije rijeseno. Cisto da se zna.Originally Posted by Mr Gospodin Signore
Niko ne kaze da ste avetni, samo kazem da se ponekad ponashash(te) kao da ti je apsolutno svejedno kakve ce CG imati rezultate. To ne bi smjelo da je tako, ili makar ne bi trebalo-ali bozhe moj, svi smo razliciti.Originally Posted by Mr Gospodin Signore

Reply With Quote

Bookmarks