e ovo može da se desi samo kod nas na brdovitom balkanu. BRUKA I SRAMOTA!!!!!!!
Zato sto su kreteni, dobili su Bosanci Face TV u osnovnoj ponudi na toj frekvenciji, ko jebe pet zemalja i ljubitelje auto-moto sporta. Idioti!!!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
e ovo može da se desi samo kod nas na brdovitom balkanu. BRUKA I SRAMOTA!!!!!!!
Ma debili, pa ako izbacas kanal izbaci jebenu Palmu Plus, ne zanima me sto im placaju, dje izbacaju Motors TV, svjetski poznat brend, vrhunski kanal!
Ovo je ozbiljan idiotluk! Ko zna šta su u stanju sledeće da urade pa ću dobro razmisliti prije bilo kakvog produženja ugovora. Razočaravaju iz dana u dan. Razumijem da zbog loše konkurencije nemaju potrebu za poboljšanjem ponude ali ne razumijem pogoršanje!
Poslato sa tetrisa 13 in 1
Neko sa SFa
Sramno ce biti ako ovo ovako ostane. Doslo vrijeme da se izbacaju kanali koji prave razliku zarad kanala na koji jednom u dva mjeseca ima nesto da se pogleda, pritom ide samo u jednoj zemlji.Polako ljudi, ne brzajte sa komentarima, nije bas sve tako kao sto izgleda veceras...jutro je pametnije od veceri...
izbacili su kanal koji može da se gleda, a ostavili kanal sa tamnim ekranom na kojem piše pozovite pretplatnički servis dabiste se pretplatili na ovaj kanal, čist apsurd. inače ljubitelj sam auto-moto sporta i uvjek sam na motorsu gledao prenose kad god sam imao vremena.
Jeli i kod vas nestalo signala u 50-toj minuti utakmice????? Bruka, kad god igra CG meni nestane signala po par puta a sad evo vec desetak minuta mrak!!!!!!!!!!!!!!!!
BLUE_STILL-MN
Imali ste na Sport Klub Hrvatska tih 5 minuta
imal nagovijesti da ce ubacivati neke nove kanale?
Koliko kosta ugradnja totala + sd resiver? Nemoguce da su cijene na sajtu tako paprene, ima li kakvih akcija?
To su yi cijene. Trebas sacekat kad je ona akcija na pretplatu i igradnju
Sent from my using Tapatalk 2
http://www.prva.rs/sr/prva-plus/prva-plus.html
Evo i zvanicno![]()
ok za prvu + a hoćeli biti što i od prve cg pošto je bilo riječi da i ona sigurno dolazi.
Jedan pouzdan i dobar momak mi je rekao sredinom oktobra, kad se sve istestira, a sve oko pustanja nase Prve i SBBa je odavno dogovoreno, ima i par mjeseci. Do sad nije grijesio, mislim da nece biti greske ni sad. Inace HD transponder i dalje testira.
mora nesto biti
Pitao bih nesto, vama sigurno glupavo ali ja ne znam pa eto ako ko ima da mi pojasni.
Ako sam ugradio total sa ovim paketom HD na kojem je sport klub i eurosport i nacionalna geografija,, zasto ne mogu da gledam euro sport ?
na 150 imam hd sport klub hd 123 ali eurosport nemam u hd nego obicni.
hvala i izvinite ako sam bio nejasan.
Zato sto ti je postavljena antena da hvatas w2 i Astru, a Eurosport HD je na hotbirdu. Imas li RTS sat na br.260?
kako otkazati total tv usluge? preko telefona?
Jeste, ali moras pomjeriti antenu da bi hvatao w2 i hotbird, a kanala se Astre (dje ti je sad RTS sat) ne bi imao. Postoji i triple monoblok za 3 satelita i sve hvatas bez problema
Ubacili Prva plus na 09 a nisu Prva CG. Krajnji bezobrazluk!!!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks