Ja mislim da Hodgsonu posrecilo sto se Willshire povrijedio pa ovaj momak Townsend upao umjesto njega i ni kriv ni duzan postade trenerski mastermind preko noci sudeci po ovim engleskim komentarima.A Kasalica neprikosnoven...
hoće li se organizovati kakav doček za Boškovića ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ja mislim da Hodgsonu posrecilo sto se Willshire povrijedio pa ovaj momak Townsend upao umjesto njega i ni kriv ni duzan postade trenerski mastermind preko noci sudeci po ovim engleskim komentarima.A Kasalica neprikosnoven...
A ko ovoga Kasalicu gura,a sto je ovo ljudi mojiiii,on pojma nemaa
Poslednji put...
Mozda sam luuuuuuuuuuuuuuuuuuuud, moozdaaaaaaaaaaaa luuuuuuuuuuuuuuuuuuud.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Moze li napravit kakvi stadion na primorje...da ne bude da se samo fudbal igra $everno od Brajica.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Drinčić nije 2 pasa pogodio. Očajan.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Bozovic, Basa, Dzudovic, Pekovic, Vucinic. Premnogo. Zamislite Engleze bez Hart-a, Cahill-a, Jagielke, Gerrard-a, i Rooney-a?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kecojevic. Fajront.
Gledaj ovog seljaka sad.
I znam da danas je danas
Penal, jel ovo realno? Ovaj Kecojevic je nenormalan.
4-1 je previse. Ili premalo u odnosu na odbranu ( bez Savica)?
Već zamišljam kilometar ljudi sa rečenicom - jesam li ti rekao? Iz četvrtog puta.
I znam da danas je danas
Vidji Brnovica mrtvog sa nasmijanom facom,malo da se uvuce u paksu ovom smradu od Hodzsona
Najgore je sto ova Engleska qurcu ne valja.
Poleksicu kapa dolje...
Žao mi je Poleksića, umalo nije zaplakao kod drugog gola. Joveta i Savić odlični.
I znam da danas je danas
Generalno, igracima svaka cast. Borili su se, krenuli hrabro na ''minu'' u drugom poluvremenu, i ostali ''bez obje noge''.
Momci, hvala ipak, borili ste se!
A dobro,sto sad..Kecojevic nije lose odigrao,sasvim solidno....banja mi je sto je masu naroda palo na kladionicu (iz 1 u 1 )
Na kraju ipak popismo 4 komaTa... isreno se nadam ce ce Moldavija bit' poslednja Brnina utakmica,ne zbog ovoga nocas (tesko da bi iko s ovakvim timom napravio nesto), ali Ukrajina i Ceska mu se ne smiju oprostit'.
Shit has hit the fan !
Barem sad vidimo dokle ce Engleska na WC-u, ni grupu nece proci. Steta za ovako visok rezultat na kraju, glupe greske. Evo uzdizu Hodzsona zbog Taunzenda, sad je najveci strucnjak.
Nadam se da ce dvije grobnice crnogorskog fudbala, FK Buducnost i FK Crvena zvezda, i svi lobiji, veze, vezice,kumstva i prijateljstva koja te shtetocine imaju da brzu podju pod stecaj, propadnu, unishte se i odu na smetliste istorije. Dok se to ne desi, crnogorskom fudbalu srece nema.
Brisite, banjute, cinite sta god hocete-apsolutno me boli ona rabota.
Deserve's got nothing to do with it.
Drincic,Jovanovic,Kecojevic velike klase i Brna sa strasnon taktikom i izmjenama.
Bilo je lijepo ucestovati. Jbg, mlada smo reprezentacija, a biti medju najboljima na svijetu je bas bi izazov, velik. Nema im se sto zamjeriti, jedna nesretna utakmica protiv Ukrajine je zeznula sve. Njima je najgore, puno su truda ulozili. Steta.
primit 9 golova u 3 ključne utakmice, Brnoviću napušti livadu
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks