A Volkov maler ispada masu a ko da je to malo lopta se od njega uglavnom odbije njima za kontru...
Pa dobro, pregrmje se prvo poluvrijeme...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
A Volkov maler ispada masu a ko da je to malo lopta se od njega uglavnom odbije njima za kontru...
Zna li se za koga igra Jovanović? Mora ga Brnović izbačit, čovjek ne zna đe se nalazi
saved by the bell
PS.
Srbi se odlučili da prenose Albanija - Švajcarska
Last edited by Rakun; 11-10-13 at 20:51.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Steta sto Poljska izgubi.
Ok,izgurao se ovaj prvi dio... sad moraju probat' i nesto naprijed da urade.
Shit has hit the fan !
E sad znamo na cemu smo, treba rizikovati i probati da se pobijede, jer nam je to prolaz na WC......
Kako se tresem u pičku materinu. Svaki korner prebolim, pi. Klasično skraćivanje života.
Sviđa mi se što pokušavamo da igramo, lopta na zemlji kad dođemo do nje...samo što često napravimo neko glupo mijenjanje strane, u bunar i gubimo loptu. Joveta pun života, Damjan stalno traži loptu. Izbaciti Zverotu, jer vazduha nema. Ajmo ludaci !
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ok, odbranili smo se, nismo potrosili mnogo snage, odbrana je zatvorila Engleze koliko je mogla a te dvije shanse koje su napravili su promasili. Mozemo mi ovo ljudi, mozemo! Simon umjesto Boskovica/Volkova i dobijamo!
Moramo dobiti, inace-Ukrajina dobija Poljsku.
Deserve's got nothing to do with it.
Uh, Bog nas je pogledao kod par onih sansi Engleske. Bez obzira na eliminaciju, na neodlazak na SP, ovde ce bod biti velika premija. Gol visi u vazduhu, i pitanje je kad ce biti malo oprezniji kod sledece sanse.
Nadam, nadam se da cemo herojski izdrzat' drugo poluvrijeme. Kontra neka ako se otvori, otvori. S obzirom da UKR dobila, treba nam dakle pobjeda, a to je u ovom odnosu snaga i prema prikazanom iz 1. pol san snova. Naravno, uz remi ovde ako Bog da ( bice tesko), treba se nadati bar remiju Poljaka sa Engleskom, ali je i to nerealno. Ne vjerujem da ce biti motivisani Poljaci, nemaju sanse...
Evo Poljska izjednaci !
Remi nam vise ne znaci nista.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Živi smo!!!
A drugo poluvrijeme je naše vrijeme
AJMO MOMCI!!!
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Dobro je nismo primili go u prvih 20’ + imamo zlato iz Malage.
Sto radi Jovanovic, majko mila, mislim da je minimum deset puta ispao veceras. Srecom pa su Savic i Volkov krpili za njim inace nam puce pogibija. Kecojevic takodje ka' zadnja avetinja par puta.
Brna mora na poluvrijeme ubacit Vukcevica, pozeljno umjesto Jovanovica inace mrka kapa. Ic' na pobjedu pa ako i umremo da umremo muski.
Dobro je. Promašili su Englezi par dobrih šansi i logično je da postanu i nervozni. Sve dok imamo aktivan rezultat ja sam zadovoljan, pa uvijek može neka krtola upast. Ova igra je mnogo bolja nego svojevremeno kad smo igrali na Wembleyu.
Dick Laurent is dead!
Je li izjednacila Poljska? Na rezultate stoji i dalje 1:0
Deserve's got nothing to do with it.
Sta je sve Poljska promasila.. Gledao sam istovremeno utakmice,steta
Al neka je ovako ili pukovnici ili pokojnici ,pa da napadnemo u drugo!
ako se završi neriješeno ode ukrajina direktno na SP,ko bi rekao ?
Da, svugdje pise da je 1-0. Ne znam gdje procita..
Zeza se momak,inacec Zverotic prelos
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks