A da ce vise poceeeeeet...taman jedno dva sata da izgubim na mladu repku, no ni oni nece brzo...![]()
***** nam mater. Ne znamo puno, ali smo možda najluđa nacija na svijetu. Tačno ćemo im u sred Vemblija uvaliti gol, pa neka razmišljaju. Samo zato jer smo budale !
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
A da ce vise poceeeeeet...taman jedno dva sata da izgubim na mladu repku, no ni oni nece brzo...![]()
mene vec frka...
koje muke oko toga da se isceka ovo, mene ce ovo da proleti do 21h...
a onda ce minuti da budu dugi kao godine.
pogotovo ako razvoj situacije bude isao nama u korist...
A prenos za nas iz dijaspore ,preko strema samo a ?
uh istina...ali neće minuti bit ka godine ako bude nama u korist no i ako ne bude....uh sjećaš li se onih zaadnjih 10 minuta protiv mrzne ukrajine, pod Goricom? Dadoše nam go u 77' pa potonjih 10 minuta, ne deset, no 110 godina i go u 85 pa u 90 minutu...makse, to su mi najdužih 10 minuta od kako sam se rodila!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
@ Ultra Spich
Izgleda, nazalost..
Kako se Ukrajinci sprdaju sa FIFA pokazaće se veceras jer je najavljeno da će se njihovi najvatreniji navijaci pojaviti u "uniformama" koje će jos jace pośetiti na ono zasto su "kaznjeni".
No kad mi noćas pobijedimo neka se drugi (s)igraju kako god 'oće![]()
hmm da neće malo namjerno evropa ukrajini da da prostora (mislim, da joj se posprda s glavom), pa da joj napravi posle igranku? Da joj uzme bodove, da je kazni u finišu kvalifikacija? Da Engleska nikako, čak ni ako izgubi sa nama utakmicu pa sa Poljacima ne može da ispadne, tj da dobije bar baraž????
mis'im, teorija zavjere, ali...![]()
hahahahahahahha a masu brate, ali tih tri minuta su pozitivno dugi,svaki put kad je lopta kod nas se radujem kao da smo dali go, ili kad je uzmemo, ili oni promaše, svejedno, a ovi su me sahranili hahaahha ada priđu našem igraču a ja umrem momentalno i ono go za mrznu ukrajinu...uh, u san mi se ne snilo!![]()
Samo hrabro, pa sta bude. Nemamo sta da izgubimo.
Nas mentalitet je takav - kad se najmanje nadas uradis nesto. Prije meca neki lijek za smirenje i puno piva.
I don't get lucky. I make my own luck.
Kleveri se povrijedio..... Ajmo jos Runjas i Staridz...![]()
Neka bude sto biti ne moze !!!!
Idemooooo nocasssss breeeee..
Woooooohahhhhhhahah !!!
![]()
Najnovija vijest: Branko Brnovic ce mech sa Engleskom poceti sa klupe!!!
Deserve's got nothing to do with it.
koji nam je sastav, ne mogu tražit, na predavanje sam![]()
Necu da malerisem ali zasto KESOJEVIC![]()
![]()
![]()
![]()
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
Sviđa mi se vezni red!
E cus rezonaE sprdnje, ali ipak se nadam na misice i srce da izguramo makar taj remi! Remi nam je u ovom trenutku ka ladne vode!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks