Ako nas ne omlate u prvih 10 min ja mislim da mozemo ucinjet nesto....
Ako nas ne omlate u prvih 10 min ja mislim da mozemo ucinjet nesto....
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Meni je jutros odmah Jovetic pao na pamet. Bukvalno, otkako sam se probudio. Ko zna, mozda osjecam njegov gol veceras.![]()
Bice pakleno kao nikad do sad.Nije ovo ista engleska sto je igrala protiv ukrajine.Tu su Runi,Velbek i Staridz...Kako mi je krivo sto Bonja ne brani,prosli put je zamadjija mrezu.
Veliki sam pesimista,i ovim putem pozdravljam sve koji iskreno vjeruju u pobjedu,divim im se...
AJMO CRNA GORO!
Ja sam ubjeđen da sve što treba je da u prvom poluvremenu pružimo jak otpor i ne primimo više od 2 gola.
Ako tako bude, u drugom poluvremenu im tradicionalno pravimo dar mar pa što ko ponese.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Ne zelim ni da pomislim sto ce se desavat ako ih dobijemo nocas...kakva bi sreca vladala Crnom Gorom, a za utorak bi nam malo bilo i 5 stadiona.
Citam svake dva min sto se pise.
Misljenja sam da cemo odigrat dobro ali i izgubit. Takodje nas najveci mec je trebao da bude protiv ceske u pragu a za njim obzirom na okolnosti i sada i u tom trenutku protiv ukraine u pg. Nocas relaksirano pa sta nam Bog da. Kecojevic i savic su nagazna mina zajedno.
Zao mi je jedino sto brna 99% ostaje osim ako ne dozivimo totalni fijasko veceras.
Osjecaj nemam nikakav ali krece blaga nervoza. Uzdam se u njihove stopere jer dzagilka i kejhil su kace
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
Pomene li još neko "Ako ga ne primimo u prvih 20 min, možemo do dobrog rezultata", bombu ću vam bačit.
Ima li neko sastav otprilike
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Nek poginu na teren i svaki debakl im je oprosten. Ipak,mislim da je bod dostizan,ali pobjeda tesko.
http://cg-fudbal.com/povrijedio-se-k...grati-veceras/
Ponovo ih imaju previse, nece ih pogoditi kao sto nas pogadja.
Ljudi opustite se, jeste teško, ali ne igramo sa Bajernom ili Barsom pa da nemamo nikakve šanse.
U ovoj utakmici je apsolutno sve moguće da se desi. I da oni nas pregaze, i da mi njih pregazimo.
Samo bez panike. Treba bit skoncentrisan i iskoristit šanse. A imaćemo ih sa Stevanom i Damjanom sigurno.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Ne razumijem to da jednom ne mogu staviti tekmu na RTCG SAT. Najvaznija utakmica ( trenutno) u kvalifikacijama, i ne pomisljaju...
Al' dobro, ljetos je za mec sa Ukrajinom 7.juna bilo dogovoreno sa Centrom za dijasporase ( iseljenike) da se ispred Centra za iseljenike u PG u toliko i toliko pokupi karta, jer je navodno jedan covjek ( da ne imenujem) dijelio karte. Ja dosao tamo, nema zive duse, portir ne zna o cemu se radi, a u zgradi nikoga..
Pližine is just a small town in Montenegro
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Samo ovo jos jednom da se dozivi, i to protiv Moldavije :-)
Moze li mi samo neko poslat onaj Sofrov tekst, na posao sam, ne mogu kopat po temi sad
Slazem se.
Damjan i Joveta su zajedno sjajni....autobus pred gol i eventualno šansa iz kontre...i Englezi imaju nerve, ako ih ne krene (što im od sveg srca želim) biće nervozni i griješiće...a to su naše šanse...realno, ako ih krene, ako budu štimovali, mi da smo najštimovaniji možemo se slikat
Ali nema veze moje srce kuca noćas samo za naše sokolove i što god da urade ja se ponosim njima jer ZNAM da će SRCE ostaviti na Vembliju!!!
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Komentar na Šofrov tekst
hahahahahaahahahha, ovo je trolovanje !
SrbinDPS
Dusmanima Crne Gore,srpstva i DPS-a necu ni da odgovaram.Ajmo CG!
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ne znam zasto, ali juce sam bio strasno pesimistican povodom vecerasnjeg meca, a vec danas mi se cini da ih 100% dobijamoovi momci me ne mogu razocarat i nikad za njih losu rijec necu reci, ali stvarno nam je odbrana da Bog sacuva
ali i Englezima je iskreno isto kao i nama - i odbrana i sredina rupa, naravno malo manja od nase, ali nista spektakularno ako se uzme u obzir kakva bi mogla bit ;-)
CRNA GORA!!! ALEEEE!!!
Kakvi mene tripovi fataju zadnjih dana, osim sto sanjam mec i nase golove svaku noc, sinoc sanjam da igramo finale vaterpola sa englezima dje ja igram i dajem im 3,4 gola, ja sam ubijedjen da dobijamo !
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks