Bice kao i uvjek. Momci ce izac' totalno pogubljeni prvih 20 minuta, dok shvate sto i kako, onda ce poceti da ulaze u igru, i u drugo poluvijrme cemo se cerat.
Last edited by Sh0ne; 11-10-13 at 12:00.
Ovi koji prate malo što pišem znaće što mislim - sa ovim kljunarem na čelu Engleske reprezentacije smo egal.Unbelievable. What do you mean by that? In 35 years, how many clubs have I had? What do you mean do my methods translate? They have translated from Halmstads to Malmo, to Orebo to Neuchatel Xamax, to the Swiss national team, so I find the question insulting. To suggest that because I have moved from one club to another, that the methods which have stood me in good stead for 35 years and made me one of the most respected coaches in Europe don’t suddenly work is very hard to believe.
Utakmicu će odlučit' neka margina lude sreće ili puka slučajnost. Da vidimo jesmo li dovoljni fakini da se ovo dobije.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Sto se vise primice mech, sve sam veci optimista. Iskreno, najiskrenije kazem-mozemo mi ovo. I te kako mozemo.
A sto se tice situacije-pokusavam da nadjem inspiraciju da dovrsim tekst o fuckin' Peckinpahu koji sam davno obecao da cu poslati, a pokusaji nalaze na dva problema: cinjenicu da me Peckinpah, uz svo moje ogromno postovanje koje ima i imace, danas zanima koliko i random uveli list na Gorici, a mora se to zavrsit' nedje do 5 jer tada pocinjem da pijem.
Deserve's got nothing to do with it.
Kako ko naiđe u kancelariju(nemam svoju, nego je tu nas 10 blavora, ka' baraka na Plantažama) priča o meču i onda isto se vrti u krug. Dok ne dođe neka pristalica Andrije Mandića koji sve gleda kroz politiku i kaže da primamo 5 golova, a isto to je rekao i prošla 3 puta. I kad g apitaš šta je bilo u prošla 2 meča, kad smo ih odirali u drugim polzvremenima, dobiješ odgovor - a, šta je to CG uradila, koga oni uništili od igre, šta... I obavezno na kraju se izvadi tiket sa odigranom 1-1..4+, 5+ i poslednja napomena da će biti 5 komada.
I onda samo proključam pas im se mesa najeo. A pojavio mi se moj stari vječni optimizam. Kad mi se to sa bijesom pomiješa, cio dan ka' na iglama.
Last edited by Albatros; 11-10-13 at 12:21.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
čekajte ljudi, je li kick off u 21h ili 20.45? Poluđeše me protivrječne informacije
non-stop, non-stop, indijski konop
U 9 smo, batkelini.
Neka im pusti zadnje 5-6 minuta Greja. Once more into the fray i to... Onda imamo sanse...
Slazem se.
Ali titlove da uključe obavezno.
I znam da danas je danas
England is just a small town in USA.
Stivie G wears a kilt.
to je plejlista za danas, uz svo poštovanje skauzerima
non-stop, non-stop, indijski konop
I znam da danas je danas
Evo sjedim za ručkom igrom slučaja sa nekim strašnim stručnjacima koji licitiraju 4:0, 5:0... 10:0
A što više oni lupetaju to sam više ubjeđen da je sve moguće pa i da dobijemo.
Pa i ako smo oslabljeni, bili smo to i ranije, u uvijek smo te utakmice igrali bolje,
jer naši igrači su kao spartanci, znaju da treba pomoć onome do tebe, znaju da samo zajedno, timski mogu napravit rezultat.
imamo srce i duh i muda brate mili... dokazali smo do sad. Biće svašta noćas.
Ajde ljudi, nema straha i nema predaje.
@recordare88 ne zajebaj se, veliki je Sam Peckinpah.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
http://www.vijesti.me/vijesti/i-andr...-clanak-154159
DA JE VJECNA CRNA GORA!!!
Dako Joveta izdrzi citavu utakmicu, stvarno je vise postalo iritantno s njegovim povredama. Jer ako nam on izadje, e stvarno ne znam bas ko bi moga povezat loptu s Damjanovicem posle, preostaje nam onda jedino da parkiramo Airbus ispred gola.
Gubimo noćas 100% :mad: --------------------->>> http://www.vijesti.me/vijesti/i-andr...-clanak-154159
Kako se usra momak u nas.
I znam da danas je danas
Ja mislim da ce nam dat 5 komada i da nećemo imat preko 30posto posjed lopte. Bice bas lagana pobjeda. Nemojte ovo shvatit pogrešno jer nisam ni dusmanin, ni srbin samo nemam dobar osjecaj zbog toga sto nam ne igraju najbitniji igrači, igramo na stranu i trener nam je saljivdzija Brnovic.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks