Simon garant neće moć više od poluvremena, tako da nam je korisniji u drugom nego u prvom. Bošković je prespor i ne treba ni da se približi toj lijevoj strani jer protiv Vokera i Milnera nema što da traži, Volkov može makar da se trka s njima. Bošković je mnogo korisniji da pomaže Drinčiću i plasira lopte za Jovetića i Damjanovića.
non-stop, non-stop, indijski konop
Što da ti rečem, nijedna solucija nije savršena. Moramo razmišljat i o postizanju golova kao i o ne primanju istih, a Bošković zna da nanjuši dobro otvorenog napadača. Ako staviš Vukčevića i Drinčića u sredinu, to je ok ali koliko minuta mogu oni da igraju? Krkotić ne umije protivničku polovinu da pređe a Drinčiću ko zna kakav mu je pas i duga lopta posle toliko vremena neigranja, i onda nema spone između sredine i napada. Zverotić i Drinčić ok, ali ko će onda na desno krilo?
Kranjcar... ovime je samo pokazao da je mali i zlurad covjek. Mogao je makar bez ovoga na kraju da ce navijati za Engleze, cisto radi igraca koje je vodio, ali izgleda da je pizma prema Deju jaca od toga. No ne treba tome pridavati prevelik znacaj u svakom slucaju.
Ne znam za vas, ali mene trema drma jos od kako sam se jutros probudio. Kao da imam ispit od kog mi zavisi godina na fakultetu
Inace kog zanima, bice prenos mladih protiv Njemaca na eurosportu 2 u 18:30. A velika je mogucnost da ce biti mucno za gledanje.
Dobro, ali Simon nam je korisniji u drugom poluvremenu a u međuvremenu, ako Zverka pođe u centar nemamo nikakvu alternativu na desnom krilu.
Inače, i Bošković i Simon neće moći da igraju više od 60 minuta. A vrlo vjerovatno i Drinčić. To jednostavno zaboravite, tempo će biti UBITAČAN. Tako da me najviše brine ne to što nam fali puno igrača već što oni koji nisu povrijeđeni nisu baš spremni za tempo ostrvskog fudbala. Brna mora da im naglasi da se brže oslobađaju lopte, kreću savršeno bez nje i stalno otvaraju, da je svaki naš igrač sa loptom okružen makar dvojicom slobodnih saigrača. Dosta zavisi i od Jovetića, gledao sam ga to malo što je igrao u Sitiju i sve je to bilo presporo, građenje i davljenje lopte kako bi smislio akciju, ponijeli su mu je pred nosa oni mesari milion puta. Tu igru jedva igraju Silva, Runi i Kazorla a ne Jovetić. Stevan mora noćas da trči kao konj i čim mu se malo otvori prostor da šutira.
Simon protiv Engleza ne bi izdržao ni 20 minuta pitanje je koliko će Drinčić izdržati zato mi je krivo što nisu pozvani igrači iz mlade reprezentacije koji imaju utakmice nogama pa čak i ako su po kvalitetu slabiji jer mislim da će na kraju ako rezultat ne bude riješen u prvih dvaes tries minuta presuđivati fizička sprema a bogomi i srce.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Iskreno, ja mislim da mi treba da probamo da ih napadnemo odmah u prvom, jer nam treba pobjeda, a Englezi su nervozni, psiholoski nisu jaki, ogroman je pritisak na njima i to je poslednje sto ocekuju. Tako da mislim da odmah u prvom treba da izadjemo sa onim najboljim sto imamo-Simon, Zverotic,Drincic, Boskovic u sredini, Joveta i Damjanovic u napadu. I visoki presing na njih. S tim sto to ne mora da bude klasicno 4-4-2-Simon, Zverotic i Drincic mogu da igraju u liniji na sredini a ispred njih Boskovic da igra playmakera i dijeli lopte ovoj dvojici.
Imamo dvije moguce zamjene-na sredini Krkotica, koji moze istrcati tih 30 minuta, a na krilu Beciraja, koji je totalno limitiran ali makar moze trcati ka' konj-pokazao je to vise puta.
Za Jovetica se slazem-petljavina je osnovna boljka svih nasih igraca (izuzetak Zverotic, koji je fudbalsko obrazovanje sticao negdje drugo). Posledica velike zablude nasih fudbalskih poslenika i javnosti da je dobar igrac samo onaj koji davi loptu po minut kad je dobije i spreman je da se upusti u, obicno besplodne, driblinge bez kraja i konca gdje god bio na terenu i kakvo god bilo stanje. To je mozda prolazilo 1962, danas vise ne-fudbal se jednostavno ubrzao.
Last edited by Recordare88; 11-10-13 at 10:08.
Deserve's got nothing to do with it.
Ma koje crno napadanje, dupli blok pozadi i strpljivo čekat kontru. Tako smo svaki rezultat zadnjih 4 godine postigli.
Tempo će se izdržat, biće oni pod adrenalinom. I protiv Poljaka je bio ubitačan pa su preživjeli.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Samo da se ne protumači pogrešno, nije ovo nikakvo kukanje, optimista sam, vjerujem, ali ponavljam nije stvar u fudbalskim kvalitetima našeg tima, pa i desetkovanog, nego fizička sprema. Džaba ti adrenalin i ''redovno'' treniranje, bez utakmica u nogama je teško iznijeti pritisak 90 minuta. Koliko će puta Kecojević ili Savić moći da stignu Staridža? Šta u drugom poluvremenu kad Vilšir bude orao po Drinčiću, Boškoviću, Krkotiću pa i Zverotiću i nosio po dva igrača. To mora Brna da smisli kako da odgonentne, kako da se drže dovoljno usko u sredini a da im opet ne duva po bokovima. Prognozu ne mogu da dam jer smo mi divljaci i možemo igrat 0:0 do 80og minuta i onda primit tri gola. A mogu i da nas buše 80 minuta i da se ispromašuju i onda im ga uvalimo u nadoknadi.
na osnovu čega si ti zaključio da je mali čovjek? taj mali čovjek nas je dove na 16 mjesto u svijetu(šesnaesto!!!) i posle prvog poraza je poceran govnjenom metlom, i prozivan da je sve i svašta... od navijača nije dobio nikakvu podršku, od igrača takodje, i ne znam zašto bi sad morao do kraja života da navija za nas?
u tom njegovom slučaju se više pokazalo da smo mi mali ljudi.. jednoglasno je smijenjen od DPS-ovih finkcionera na čelo saveza.. nije dobio nikakvu podršku od takozvanih navijača i ako je reprezentacija podjenako naša kao i DPS- funkcionera koji su ga makli navodno zbog alkohola, a u stvari jer je bio nezavistan u svom poslu i počeo slavu da im krade..
ja ga potpuno razumijem zbog ove izjave.. i meni se reprezentacija ogadila(liše igrača) posle tog slučaja, a ne njemu kojem se sve to dešavalo..
Last edited by darknes; 11-10-13 at 11:04.
Samo prvih 20 min da izdrzimo i odma vidim dobar rezultat.Jer najgore je juriti na wembley
Podgorica Podgoricanima!
Niko ne spori da je za nase prilike ne dobar nego izvrstan trener, ali kako rekoh mali covjek. Da ne ulazim sad u Dejove razloge da ga smijeni jer je irelevantno u ovom slucaju. A koliko mi je poznato igraci su svi do jednoga bili uz njega. Pa sjeti se da su svaki gol dolazili sa njim da proslave, Djalovic pa onda Mirko kada je skinuo dres... E zbog toga je mali covjek. Kada je on vodio Crnu Goru protiv Engleske pricao je drugu pricu, a sada je maltene situacija kao da smo San Marino ili Andora. Mogao je da zanemari svoje licne razmirice protiv Deja i makar zbog tih igraca, pa i navijaca dje je takodje imao podrsku, za razliku od prethodnika mu, da koliko - toliko politicki korektnu izjavu. A ne ovo, ja volim Englesku i navijacu za njih. Pffff...
A ovo za Cica i njegovu sklonost prema alkoholu, to nije nikakva tajna. Pa i prvi dan kada je preuzeo nasu reprezentaciju, citao sam po hrvatskim portalima da smo uboli premiju pod uslovom da mu Dejo zakljuca kabinet sa picem. E sad sto je i on takav pravio bolje rezultate nego drugi trijezni i sto je Dejo od saveza napravio firmu za zaposljavanje kumova i zaovicica, to je vec druga prica....
Mozemo mi pisat' odje koliko 'ocemo i nadat se necemu, ali Rooney i Sturridge su u formi i ako im se bude igralo nocas, lagano ce nas dobit'. Mozemo i bez Vucinica i Jovetica da igramo ali bez Base ne. Momak je masu puta sam drzao odbranu. Savic odlicno igra po toj desnoj strani ali se sjecamo svi kako je to izgledalo kad smo igrali odje protiv Poljaka a on cuvao Lewandowskog.
I don't get lucky. I make my own luck.
Kunem se, ako još jednom pročitam sljedeće: 'Cico', 'sklonost ka alkoholu nije tajna', 'Hrvatski portali', 'zaključavanje kabineta sa pićem' - pukoh po šavovima.
Ne mogu da vjerujem o čemu se priča na dan meča.
Po 6 milijardi puta ponavljanje te morbidno dosadne priče koja se desila prije dvije 'iljade godina.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
nisi naveo nijedan konkretan razlog zasto je mali čovjek, bez sto je izjavio da za englesku navija... ne znam, ja od trenerima sudim na osnovu rezultata i ne zanimaju me gradske i spijunske priče i odnos izmedju deja i njega..
sustina je da je odavde povceran ovnjenom metlom i po meni je potpuno normalno da navija za englesku jer je voli čovjek.. čudno bi mi bilo da navija za lihenštajn, al engleska je opet kolijevka fudbala... tamo mu i sin igra..
Ja jesam naveo jasno i glasno, sad sto ga to po tebi ne kvalifikuje za takav epitet... niti razumijem takvo ikonopoklonstvo, ali da bude iskren, niti me to zanima.
Sto se mene tice, vise rijeci o ovome necu napisati, u pravu je Dzo jer zbilja nema smisla o ovome drviti na dan jedne od najbitnijih utakmica u istoriji.
momci
što se radenzi
šta se redondo?
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
U kakvoj ste situaciji pred meč?
Ja gledam pravo u grotlo agonije rada - radim od 2 do 10 i molim se za dobar vjetar koji će ponijet' mušterije neđe drugo kad već ne mogu da umirim nerve pred utakmicu sa par piva.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks