Ja procitah ovaj zadnji post i istripovah da sam u oglase zalutao. Posto ti je taj upaljac?
Sa masu likova sa kojim sa pricao koji imaju isto auto,iz Srbije,BiH,sa majstorima van CG,svi su mi rekli a sto se i potvrdilo da ove astre sa Isuzu-ovim motor nevjerovatno kako malo trose,i da je svak sa full rezervoarom 1200-1300km prelazio. Mene licno ne briga hoce li neko vjerovat il ne,ali znam sta vozim i koliko prelazim. Auto redovno ide na servis,mijenjanje ulja svakih 8k i filter naravno (malo bolji ne ****** iz kastelane),svi filteri se mijenjaju na 24k,nikad ne ostajem bez goriva vec prvo paljenje lampice do cepa se toci,svaka 2mj na komp se kaci i sve se provjerava,deblja je meni servisna knjiga nego mnogima ovdje...al jbg ko hoce auto da mu ide fino,mora malo i ulozit.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 4
" Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da zivi " ^^
Ja procitah ovaj zadnji post i istripovah da sam u oglase zalutao. Posto ti je taj upaljac?
Iskljucenje mozga samo osta.
A mozda ima i veze sto sam stavio jednu tableticu ove africke sljive u lezervoar
A ne bih ni ja sa tobom na veceru ne brini
Aha, znaci prvo Isuzuov motor, pa onda tableta, sad ce ispast da ima neki handmade custom rezervar od 110 litara...
TAKUMI
Mene glava zabolje kad covjek napisa da mu u podgoricu lokala trosi 4.35l
Samo mi reci koga mislis da zajebes sa tom pricom leba ti?
(nečitko)
NSX, life is booooooring.![]()
TAKUMI
She is only here to annoy herself!
Meni je Prius trošio oko 4 kroz lokal! Na autoput je potrosnja bila oko 3.
Od Kotora do Kragujevca nam je trebalo svega 20€. Rezervoar je bio 40l. Mogli smo da odeno i da se vratimona s jednim punjenjem, i da se jos dodatno vozimo.
Ovaj novi Prius plug in, možeš 20km da voziš na struju samo, što bi u lokalu bilo extra, i što znači da bi sipao gorivo jednom u mjesec dana...ako i toliko! Podješ do grada, nazad, prikačiš ga da se puni, i sve tako u krug!
Dnevno predjem min 50km samo na odvoženje i dovoženje djece, škola, vrtić, razne aktivnosti, ne uključujući ostale stvari! Sipam full rezervoar skoro svakih 10 dana! :/
Da je mene imat toliku potrosnju, rodio bih se. Jesam li ja zaostao ili nisam moderan ili pak ne znam da vozim ako mi auto trosi 6,5-7,5l ?
Gledam i citam ove price, ni Dejvid Koperfild ovo ne bi mogo da izvede sto rade forumasi sa potrosnjom.
Vama auta manje trose nego Tomos automatik...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
meni je pola grad pola otvoreno prosjecno 6-6.5l/100km bez laganja![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
7,0l prosjecna zadnjih 2200km, 40-60% u korist gradske
Verbalni sto se mene tice mozea Fabia valjda znas da imaju astre dizeli sa isuzuovim i opelovim motorom,samo sto su ovi njemacki nesto se lose totalno pokazali
a i ne mislim nikog da zajebavam John...a sto se mene tice mogu i u auto da se kladim,ne bi bio prvi put
pogotovu volim ponosne vlasnike wv grupe da zajebavam kad mi pocnu pricat da im golfovi i pasati nista ne trose
a sta mislis mrco odakle mene stalno pun rezervoar no od tih ponosnih vlasnika golfova IV i V
Vazi,dogovoricemo se,mozda opet ka Igalu krenem da nesto zavrsim,uglavnom dogovoricemo se. Sastavicemo ugovor kod notara o kupoprodaji auta prije toga i na tvoje i na moje,ovjerit,pa da se vozimo,samo unaprijed da ti kazem. Ako mislis da sam napaljeni klinja koji u zivotu je sjeo za 2 auta,malo si se zeznuo brate...
Iskreno ne znam sta postavljate ove slike, ovo nista ne znači.. ja vozim benzinca 1.8 16ventila, i nekad mi se desavalo da mi je na otvoreni put prosjecno na 100km 5,6litara, ali vecinom mi je kroz PG 11litara , nekad 10 nekad 12, tako da ovo 6,5 je ocaj :P
Pa pitao sam te, taj Prius sto ti je trosio 4 kroz grad a 3 na otvorenom...je li Prius II ili III?
Ja sam vozio oba (dvojku sam i posjedovao) i uvijek i jedan i drugi su mi trosili isto.
A Orlando...![]()
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks