Upravo sad sretoh iste drotove od juce. Zapamtio sam im auto. Gnjojf 4 MK*AC911. Prolaze pored Venoma. Bez pojasa oba. Vozac prica na tel. Ne stigoh da slikam
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
http://bp.etf.ac.me/users/odgovoran/prijava.php?id=2671
http://bp.etf.ac.me/users/odgovoran/prijava.php?id=2664
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Upravo sad sretoh iste drotove od juce. Zapamtio sam im auto. Gnjojf 4 MK*AC911. Prolaze pored Venoma. Bez pojasa oba. Vozac prica na tel. Ne stigoh da slikam
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Sreo sam prekjuce u Troju, 2 drota, ispred 2 krigle pune Piva.
TAKUMI
Stoje u Moskovsku ulicu i ne daju nikom da udje u onu ulicu sto je isla iza pijace do druge strane, a usput vidim zaustavljaju narod jer im je dosadno a i pauci micu sve sa parkinga dje je bila pijaca, nadam se da su barem obavijestili da ce dizat...
rm -rf /
Kako mogu da dizu odatle?
mislim da samo premjestaju auta odatle, ne vjerujem da micu i pisu kazne tu...
AJMO CRNA GORO !!!
Ne bi me cudilo da i napisu, trosak premjestanja![]()
rm -rf /
Moguce da ih premjestaju zbog osvestavanja Hrama sjutra
Uhvatili su me prije pola god da pricam na mobilni, nisam potpisao i sad mi stigao poziv. Imam li se vaditi sto po nekom osnovu, da zaobidjem kaznu?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Reci da nisi pricao na telefon nego ci ceskao uvo.
Tako sam se ja vadio prije neki dan, a telefon uzaren od razgovora.
TAKUMI
Drugu napisali kaznu kod Pejtona za prelazenje ulice na crveno. Pjeske je isao...
Samo cu rec da ti je taj drug veliki kreten jer im je stanuo.
Ako je imalo sto zivota u njega treba je puni sprint,kao da bi ga one lipsavine stigle
stigla bi ga motorola![]()
She is only here to annoy herself!
A sto ako dajes pogresne informacije, jer nemas dokumentaciju sa sobom? Npr. kazes Aleksandar Supeljak, Donja Gorica bb, *****...i td.
TAKUMI
Ziva istina, drugu su mi napisali za isto kaznu, cus da stane, e paaa, kakvi ajvani
Jes motorola ce uvatit pjesaka izmedju zgrada,a ovi nasi da potrce drob bi im ispa
Ako nemas dokumente sa sobom imaju pravo da te privedu pa da ti neko donese tamo dokumente, ili da te otprate kuci po iste...
Bar sam tako cuo, a jednom su me i priveli jer nisam imao licnu kartu, al to je bilo kasno uvece, bio sam im sumnjiv jer sam bice jedini bio trezan na ulici u to doba![]()
Zanima me ako mi je pauk digao auto u subotu kad mi je zadnji dan za predavanje zalbe? i moram li je predavat jer mi je onaj rekao kao ne moras pisat pa ces na sud rec to sto imas...? hvala unaprijed
8 dana od dana prijave
Do sledec utorka imas rok. Tj ponedeljak ti je zadnji dan
f6
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks