u međuvremenu: http://www.vijesti.me/sport/dzudovic...-clanak-153699
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Zamislite tek oporavljeni Dzudovic treba da se nosi sa Englezima a on i kad je 100% spreman jedva je izlazio na kraj sa njima.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Evo šta Joveta kaže povodom utakmice:
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2450087/Stevan-Jovetic-Montenegro-beat-England-Wembley.html?ico=sport^headlines
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Od Ukrajine i pogotovo Poljske nemam nikakvu nadu, ali čim se bliži meč sa Englezima ja moram da se nadam nečemu...u pm.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
But there is a lot of expectation on us as well from our own country. The people in my country expect us to beat any team, no matter who they are. I don’t know why - but they always expect it!
Last edited by lepetanac; 09-10-13 at 10:44.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ovo je i mene zaintrigiralo, jednostavno javnost im pravi pritisak pred svaki mec, kad bi mogli nekako bez toga, bilo bi sigurno lakse. Da malo sjasemo sa njih, malo da budemo realniji. A dako se i ovaj Jovetic vise otvori, kad smo vec kod njega, bas bih volio, jer se trudi svaki mec, izgori svaki put.
opa, kvota na engleze pala na 1.33....na nas je 9
0-1 tacan rezultat 19...
treba to probat, puno su nas podcijenili, kad se uzme u obzir istorija nasih duela
Ovi komentari na portal Vijesi su mi najbolji. "Ajmo Džudo, nabodi je glavom, dobijte te Englezee leaganoo" , "Što si se usra' Dejo, što si se prepa, pa daješ takve izjave, dobijte te Engleze i ne prdnjavite"
Dzudo ce da pojede Engleze u petak!!
Meni se cini da Krkotic ne moze da igra zbog kartona. Ako ne bude mogao, onda Mitar i Elsad na DMF , Branko lijevo, Simon desno.
Ma Džudović će da ih pojede sve! Hahahahahahhahahahha Božee. A naslov prije toga "Džudović izdržao trening" Hahahahahha. Kakav narod.
Ili... Pecaros | 09.10.2013. u 10:26hSamo muski. Nemaju Englezi NIJEDNOG razloga da vjeruju da su bolji.
A već zamišljam Staridža kako..
Last edited by Markouskas; 09-10-13 at 12:02.
Odlicne vijesti za Dzuda i Jovanovica. Sa njima cemo ipak imati koliko-toliko pristojan sastav, iako je to daleko od najboljih 11.
Ubijedjen sam da ce biti ovaj sastav:
Poleksic
Pavicevic - Dzudovic - Savic - Jovanovic
Vukcevic - Zverotic - Drincic - Volkov
Damjanovic - Jovetic
Pod uslovom da Brna ne odustaje od klasike 4-4-2, ovo nam je mozda najbolji sastav. Kao dzokeri sa klupe prvenstveno Boskovic i Delibasic.
Imam osjecaj da ce da nas opletu 4-0, dva gola Runoga.Nemohte me sad pojahat ali nijesam neki optimista.
I ja mislim da će bit ili 4-0 ili 0-1/1-1
non-stop, non-stop, indijski konop
Samo bi manijak bio nešto prepun optimizma.
Tipa ovaj 'što si se usra' momak, njemu je najjače.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Dobice nas, ali iz X-a.
Upravo sam pricao sa bivsim fudbalerom Purovicem,kaze ugazice nas 3-0 . Nadam se da njegova procjena nece biti tacna.
Kad vec nisam u Londony ,moji drugari javljaju da se po pabovima vec prica o mecu i da se zeljno iscekuje, trans Spic ce biti na Vembliju i nadam se da ce donjeti srecu.
Jojo daje za pobjedu
Objektivno gledajuci kroz istoriju engleza rijetko ko treba da se plasi od malo jacih selekcija
Podgorica Podgoricanima!
Jojo ako ista misli mora sad eksplodirat. Evo ga cekamo 5 godina.
Samo nek odigraju muski i borbeno pa što ko ponese pored svih malera koji su nas zadesili i trenerskog znanja "popularnog Brne" nerealno je ocekivati nesto vise mada čuda se dešavaju u fudbalu
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks