View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

Mene je samo strah sto Poleksic nije branio na zvanicni mec 3 godine, i odjednom Vembli. Ako to prebrodi ima kvalitet da ne primi go.
    "Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Isto kao kad imamo termine, pa se kupimo i krpimo đe stignemo.

-Što činiš brate?
    - Evo ništa, sad s faksa ti bratski
    - Ništa vala bezveze, no viđi
    -Reci brato
    - Da nećeš fudbala noćas u 9, fali mi igrača a zadnja nam je tekma ovog turnira, ako dobijemo prolazimo i idemo na jači turnir u Beograd?
    - Oću brate, đe se igra?
    -Vembli,
    -Važi bate dogovoreno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Sta bre ne daju vizu :shock:
    Ne daju vizu, zato shto cak i za sportiste postoje rokovi za predavanje dokumenata za istu, a mi smo te rokove uveliko prekoracili. Ukoliko Jovanovicu daju vizu, to nece biti nista drugo bez dobra volja UK vlasti. Cisto da se zna. Da ne pominjemo da Jovanovic ima kriminalni dosije.

Saviceviceva izjava je jedna velika prdnjava koja moze biti i te kako stetna, jer je svima objavio da ocekuje neuspjeh i poceo da iznalazi opravdanja za njega prije nego sto je utakmica i pocela. Za neuspjeh nema opravdanja-nekvalifikovanje u barazh treba automatski da znaci smjenu selektora i strucnog shtaba, jer se kvalifikacije ne igraju samo u petak, vec dvije godine.

Od prica Deja, Brne i ostalih koje se svode na "mi smo mala zemlja i realno je da izgubimo ali skupo cemo prodati svoju kozu" mi se iskreno povraca. Od "skupe prodaje koze" i "pogibije na terenu" niko nema ama bash nista-ni reprezentacija, ni selektor, ni navijaci. Stoga ne mlatite nego vodite te treninge i gledajte da dobijete Engleze kako znate i umijete. Ili se vucite kucama pa da dovodimo one koji to umiju. Ovaj poslednji pasus se ne odnosi na igrace.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahahahaha. Čuš zadnji pasus se ne odnosi na igrače? Nego na koga? Dejo i Brna da istrče da dobiju utakmicu ili kako? Pa mora se odnositi na igrače, jer oni igraju, jelte. I ne možeš očekivat' od stručnjaka Brne da dobije utakmicu a nema ni 2 krštena igrača. A i kad ima igrače on ne umije.

Sad možemo pričat što goj oćemo, ali sad nije vrijeme. Davno je to prošlo kad je trebalo trenera novog dovodit', sad prijatno.

Ova Dejova priča je na mjestu, i naravno je da je retardirano da pijetiš nekom sa ovakvim sastavom, a ne Engleskoj. Na Vembli.
    Mi bi protiv Moldavije u goste jedva bodove izvukli, sa ovakvim sastavom a ne sa Englezima.
    Da imamo ful sastav, kao što je trebalo, da nam je svako tu, ajde može.
    Ali ovako.. Što manje golova primiti i to je to.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako ima gram mozga vratice Zverotica na desnog beka, onaj Pavicevic nije ni trebao da se zove u reprezentaciju za ovaj ciklus...S obzirom da nam bod nece kurca valjat, treba da pocne Kasalica desno, Joveta lijevo i Damjanovic centralno...sredina Simon, Drincic i jedan da kvari igru...s tim naravno da se Kasalica i Joveta non stop vracaju da pomognu...mada sve je dzaba jer nam je odbrana bez Base suplja totalno...

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

Pekovica za zadnjeg veznog da nekome izvadi bubreg.
    "Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    Hahahahahaha. Čuš zadnji pasus se ne odnosi na igrače? Nego na koga? Dejo i Brna da istrče da dobiju utakmicu ili kako? Pa mora se odnositi na igrače, jer oni igraju, jelte. I ne možeš očekivat' od stručnjaka Brne da dobije utakmicu a nema ni 2 krštena igrača. A i kad ima igrače on ne umije.

Sad možemo pričat što goj oćemo, ali sad nije vrijeme. Davno je to prošlo kad je trebalo trenera novog dovodit', sad prijatno.

Ova Dejova priča je na mjestu, i naravno je da je retardirano da pijetiš nekom sa ovakvim sastavom, a ne Engleskoj. Na Vembli.
    Mi bi protiv Moldavije u goste jedva bodove izvukli, sa ovakvim sastavom a ne sa Englezima.
    Da imamo ful sastav, kao što je trebalo, da nam je svako tu, ajde može.
    Ali ovako.. Što manje golova primiti i to je to.

Igraci ne lupaju ovakve gluposti. Sa druge strane, Dejo unaprijed sprema alibi za kumaru da ostane na klupi sta god se desilo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ne daju vizu, zato shto cak i za sportiste postoje rokovi za predavanje dokumenata za istu, a mi smo te rokove uveliko prekoracili. Ukoliko Jovanovicu daju vizu, to nece biti nista drugo bez dobra volja UK vlasti. Cisto da se zna. Da ne pominjemo da Jovanovic ima kriminalni dosije.

Saviceviceva izjava je jedna velika prdnjava koja moze biti i te kako stetna, jer je svima objavio da ocekuje neuspjeh i poceo da iznalazi opravdanja za njega prije nego sto je utakmica i pocela. Za neuspjeh nema opravdanja-nekvalifikovanje u barazh treba automatski da znaci smjenu selektora i strucnog shtaba, jer se kvalifikacije ne igraju samo u petak, vec dvije godine.

Od prica Deja, Brne i ostalih koje se svode na "mi smo mala zemlja i realno je da izgubimo ali skupo cemo prodati svoju kozu" mi se iskreno povraca. Od "skupe prodaje koze" i "pogibije na terenu" niko nema ama bash nista-ni reprezentacija, ni selektor, ni navijaci. Stoga ne mlatite nego vodite te treninge i gledajte da dobijete Engleze kako znate i umijete. Ili se vucite kucama pa da dovodimo one koji to umiju. Ovaj poslednji pasus se ne odnosi na igrace.
    jesi ti onaj isti sto si velichao deja i brnu prije neku god?
    u sustini, ove kvalifikacije i nisu tako lose bile, i mnogo smo bolje prosli nego sto su moja ocekivanja bila sa "strucnjacima" koji sada vode reprezentaciju...
    igraci su igrali srcem i ne može im se ništa zamjerit. zapravo svi zasluzuju pohvale sto god da se desi u preostala dva kola, osim sava pavicevica i volkova koji su nedgovorno postupili u utakmici sa ukrainom, al **** ga, da je bio neki bolji trener da ih malo smiri na poluvremenu mozda bi druga prica bila..

dobro bi bilo kada bi se za iduce kvalifikacije postavio neki trener iz jugoslovenske skole, dok su jos zivi ti treneri.. mislim da bi nas lakse poveli na prvenstvo sa svojim iskustvom, ali znajuci "elitu" koja vodi FSCG i sto se sve ranije desavalo, mislim da ce se tesko tako nesto desiti..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jovanovic dobija do sjutra vizu (dnevnik rtcg)

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Bolje je već kad je ovakva situacija da se od Žalosne Sove uzelo dva tri igrača iz mlade reprezentacije da se momci čeliče za buduće kvalifikacije nego sto se zovu igraci koji nisu igrali tri takmicarska meca od pocetka godine ili igrači koji ni u prsloj Zvezdi ne zaigravaju
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by darknes View Post
    jesi ti onaj isti sto si velichao deja i brnu prije neku god?
    Definitivno si me pomijesao sa nekim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Definitivno si me pomijesao sa nekim
    moguce da sam tebe pomijesao, ali znam da je vecina ovdje pisala u superlativu o deju i brni

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo ga moj sastav, predomislio sam se za Kasalicu... na nesto bi to licilo ipak:

---------Poleksic------------

Zverotic--Savic-Jovanovic--Volkov

-------Pekovic------------------

---Krkotic-----Drincic-----------

Vukcevic---------Jovetic-------

------Damjanovic-----------------

S tim sto ce on napravit gresku pa ce stavit Boskovica na sredinu i Pavicevica na beka
    Last edited by Nino_pg; 08-10-13 at 15:00.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

^Pekovic je takodje povrijedjen.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Kamo sreće da Brna može da interpretira 10% ovog motivacionog govora. Kamo puste sreće...

Dejo je po pravilu pesimista, uvijek su mu izjave ovakve, upozoravajuće, skoro defetističke, i naravno sprema alibi za kumaru. Pazi on je već zadovoljan... boga ti... razmišlja kao da nikad nije bilo šanse da se plasiramo, i da dođe do para od plasmana i uloži u našu nesretnu infrastrukturu... a bilo je šanse, da smo samo remizirali sa Ukrajinom doma (od čega nas je dijelilo 45') ne bi bilo nikakve dileme da idemo u baraž. Brnović je tu utakmicu vodio krajnje diletantski. Kako pored svega toga može da bude zadovoljan?!

I slažem se da bi bolje bilo da su reprezentaciji priključeni Bakić i Đorđević, i zbog njihovog iskustva, i zbog toga što nam fali isuviše igrača, i klupa nam je za ovu utakmicu nikad kraća. A trebaju momci skupljat iskustva za neki sledeći Vembli. Reprezentacija mora za idući ciklus da se poprilično podmladi. Ako rezultat sa Vemblija bude loš, utakmicu sa Moldavijom mogu slobodno da smatraju oproštajnom: Džudović, Vlado Božović, Peković, Bošković, a 33 uskoro pune i Novaković, Pavićević, Delibašić, Damjanović... Pitanje je ko će od njih zaista biti upotrebljiv za ubuduće.

Inače Simić isto ne može igrat, a Dejo veli i za Džudovića da je definitivno otpao... iako je trenirao juče?

Šta je tu je.

Da je neki drugi sport u pitanju ne bi imali nikakve šanse, ali fudbal je to. Uvijek se može napravit rezultat čak i kad i kad su sve šanse protiv tebe... Može se i protiv Barselone, a kamoli protiv Engleske koja možda igra najgore kvalifikacije u istoriji.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    I slažem se da bi bolje bilo da su reprezentaciji priključeni Bakić i Đorđević, i zbog njihovog iskustva, i zbog toga što nam fali isuviše igrača, i klupa nam je za ovu utakmicu nikad kraća. A trebaju momci skupljat iskustva za neki sledeći Vembli. Reprezentacija mora za idući ciklus da se poprilično podmladi. Ako rezultat sa Vemblija bude loš, utakmicu sa Moldavijom mogu slobodno da smatraju oproštajnom: Džudović, Vlado Božović, Peković, Bošković, a 33 uskoro pune i Novaković, Pavićević, Delibašić, Damjanović... Pitanje je ko će od njih zaista biti upotrebljiv za ubuduće.
    Ovo je jedna od kljucnih stvari, zasto ne prikljuciti Bakica i Djordjevica A timu ? Takav tip igraca nam treba, a imamo tonu povrijedjenih igraca, tako da sigurno ima mjesta za momke koji igraju u Fiorentini i Tventeu, iako tamo nisu prvotimci. Kad mogu Simon i Mrva, koji su tek postali standardni, zasto ne bi mogla ova dvojica ili jos koji igrac iz mlade reprezentacije?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E to mi nikad neće bit jasno, zašto ta dva mlada igrača ne dobijaju priliku uopšte, a pokazali su da znaju da igraju fudbal.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kvalifikacije U17 u Sarajevo (2x40 min)
    Hrvatska 1:0 Crna Gora

primili gol u 82 minut, od 22 minuta smo imali igraca vise

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    E to mi nikad neće bit jasno, zašto ta dva mlada igrača ne dobijaju priliku uopšte, a pokazali su da znaju da igraju fudbal.
    pa i nisu nesto previse pokazali da igraju fudbal. Pogotovo Bakic - navedi mi dje je i kome pokazao da zna da igra fudbal, osim sto je u CG traktor ligi bio solidno zapazen? za sad je pokazao da ima dobrog menadzera.

Ja bih volio da obojica budu najbolji na svijet, i ja sam isti ocekivao da ce opravdat te transfere u jake lige ali Bakic bas nista nije pokazao od kad je napustio Mogren. Dobro je da dobija minutazu u Fiorentini ali ja jos ne vidjeh nista, da mi je jedan sut da vidim ili dribling pa da pocinem
    U dresu repr su bili najgori i mislim da ce prije Marko Vukcevic ili Stefan Mugosa postat igraci nego Bakic.

I nije mi jasno oke se dofatiste price o podmladjivanju ekipe, 78 sati prije utakmice svih utakmica, pa koliko god osakaceni bili - sanse postoje, cilj je i dalje izdrzati 30min. Sa ovima sto nedostaju bi to bilo mnogo izvodljivije, ali i dalje se sportski nadati.
    Deja ste iskritikovali svi, i onda mu se pridruzili u pesimizmu. Isto je pricao i prije dvije god, bio jje ubijedjen da nas Englezi ovdje dobijaju i da ispadamo u Svajcarskoj.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by darknes View Post
    moguce da sam tebe pomijesao, ali znam da je vecina ovdje pisala u superlativu o deju i brni

Ja mogu biti zirant a i suduznik recorderu da nije neki fan deja,a brnu je razapinja kad je postao selektor.Cak vise nego ja i ti..

No je to past tens prica...Sad je realnost engleska i vembli.E sto bi dao da je to davna proslost,jer giljotina nam predstoji.Jednostavno,povrede su ucinjele svoje.Ne bi prvi put bilo da pogrijesim,ali mislim da nemamo ni teorijske sanse.Englezi kompletni,samo volkot nedostaje...Makar Bonja da brani,ima bi tracak nade..ovako premrka kapa...po 5-6 loza prije utakmice predlazem da svako od nas popije,mozda malo i pustimo dajmu...nista tablete,jer nema sto da izgubimo.

Bilo je strasnih utakmica.Brna,iako je najbolje htio,treba da ode.Baraz protiv ceske i ukrajina pod goricom trebalo bi da su kapi koje su prelile casu..Evo bi trebalo da idu po tri iz grupe za sledece EURO kvalifikacije.Treba nam novi selektor,i da mu se postavi kao cilj,odlazak na euro.Dosta je bilo samoće i bola.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Insua zar stvarno mislis da ce Dejo maknut kuma?? To se desit nece, sad ce prica grupa bila preteska do zadnjeg kola smo bili u igri i slicno. Jedina nada da se Brna makne je da izricito Mirko i Stevan naprave ulitimatuum igranja u repki.. Drugi nacine ne vidim

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iskreno, mislim da Dejo nikad nece postaviti osjetno boljeg od Brnovica, jer ako to uradi to je kao da je sam sebe makao. Citavi problem je to bio i sa Kranjcarem-klasicna sujeta podgoricka. A Dejo jes' komicno neobrazovan covjek, ali nije glup, i sigurno se nece (sa njegove tacke gledista) zajebati na istu foru.

Tako, nade u neku "fergusonovsku" licnost na celu reprezentacije nema, dok je ova garnitura na celu Saveza. Dejo hoce da se njegova cuje i pita u odabiru igraca, pripremnih utakmica a pocesto i taktike. Ono sto bi nama novi trener donio (pod uslovom da to bude trener a ne neki som) je vodjenje utakmice, reakcije u 90 minuta-da se ne desavaju gluposti kao protiv Ukrajine i Ceske.

Ruku na srce, imao je Brnovic i svijetlih momenata u ovim kvalifikacijama. Vodjenju utakmice protiv Ukrajine u gostima manu ne moze naci ni Zoze Murinjo, a njegove izmjene protiv Engleza u Podgorici su ucinjele da u drugom poluvremenu nadigramo svjetsku fudbalsku velesilu. Ipak, sve je to rastrzano, sporadicno i na o ruk za jednog managera A-reprezentacije. Tu je i neiskustvo-on jes' trener reprezentacije 2 godine skoro, ali to je 10ak takmicarskih utakmica, to je smijesno malo. Da bi imao shansu da postane solidan manager (naravno, ako covjek to zeli), mora ici u neki klub i tamo se dobro iskaliti, pa makar Petrovac ili Grbalj.

Nego, da ga ne kudimo dok ne vidimo petak i utorak-ako nas povede u Brazil svakoga ce boljet' ona stvar i za neiskustvo i za to sto je on mozda lud.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Insua zar stvarno mislis da ce Dejo maknut kuma?? To se desit nece, sad ce prica grupa bila preteska do zadnjeg kola smo bili u igri i slicno. Jedina nada da se Brna makne je da izricito Mirko i Stevan naprave ulitimatuum igranja u repki.. Drugi nacine ne vidim

Namjerno sam napisao da ode,misleci sam da napusti.Cuo sam da prica kako mu je dosta,i da je veliki pritisak javnosti..e sad vidjecemo je li to tacno....Po nekom najrealnijem scenariju,ne vjerujem da ce navijaci ravnodusni biti prema njemu protiv moldavije.Ne bi bilo prvi put.A da ce ga Dejo mać' kvota je 1.03.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

je li moguce da su mu kumovi trener mlade i trener a reprezentacije? kakav sadam husein sprdnja.. kako je prisvojio reprezentaciju ka da mu je od djeda ostala

Page 1432 of 2251 FirstFirst ... 4329321332138214221428142914301431143214331434143514361442148215321932 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)