Nidje nisam rek'o da je nenormalna. Nemoj da upotrebljavas nesto sto nije receno. Ne znam kako je i sto bilo, naravno da ne znam. Ali ja sam dao komentar na osnovu onoga sto znam, tj. onoga sto je ona izjavila, i samo to sam komentarisao.
Svi smo odrasli ljudi i svi mozemo da obrazlozimo sebe, tako da smatram da joj ne treba advokat. Nisam je napao fizicki, razgovaramo civilizovano, ali kad oces tako, da te citiram, "napao" sam je iz sledeceg razloga: jer je unazad par dana kategoricki prebacivala ljudima za nekulturu u saobracaju, kako bi lomila auta i farove za lose parkiranje, pa svasta nesto, ko je pratio i citao zna o cemu pricam, i onda dolazi i kaze kako je "vukla cigu preko auta i na gas". Jel to znaci ako je ciganin da mu zivot vrijedi manje i da mozemo da ga vozamo preko haube ako nece da se skloni???????
Nema potrebe da se pravdam tebi, ili bilo kome, ali eto nemam trenutno sto da radim pa citam malo forum i odgovaram. Sa obrazlozenjima sam zavrsio, niti kome trazim da mi se pravda, niti cu se kome pravdati. A sto najmanje zelim je da se raspravljam (ni sa tobom ni sa bilo kim) o ovome i da rasprava potraje na desetine strana, jer imam argumenata i vokabulara za 5oricu, ali smatram da se vrijeme moze pametnije utrositi.

.
Reply With Quote
Bookmarks