Ne bih rekao da je bio penal, jer mi prekide stream kad su davali usporen. Ali totalno liči na remplovanje.
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Mislimo na potpuno istu situaciju, rame u rame, Tevez pao kao pokošen, ono ne može penal da bude ni u snu. Nemojte da me zajebavate. No pogledajte malo kod kornera Milana što je Vidal napravio Muntariju, pa onda da pričamo. Ovo je baš rame u rame bilo, i Tevez je izgubio duel.
DICIOTTO
Ne bih rekao da je bio penal, jer mi prekide stream kad su davali usporen. Ali totalno liči na remplovanje.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Tesko je ono ocijeniti...Da je van 16, bio bi faul, ali u 16 nije za penal![]()
ja mislim da je Abijati jedini golman koga moze iznenaditi slobodan udarac izveden po sredini gola![]()
Ima li bezopasnije ekipe iz kornera od Juventusa?
a) ne
b) ne
c) ne
I znam da danas je danas
A ovo Pogba ne igra. Vidim ja da smo bolji pa mi nesto cudno.
hahahahaha pa nema preko ovog Quagliarele sa 40 metara al da se sutneBogotac.
Povezace ih ovo ***** malo.
Giovincoooooooooooooooooooooo napokon!!!!
I can't explain and I won't even try
Znao sam...ukoliko progovorih.
Veliki majstor ovaj Djovinko. Ali katastrofalna greska Zapate prije gola...
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Juventus koristi konacno Djovinka kako treba-kao rezervu, koja ulazi pri kraju kad se protivnici umore i ne mogu da isprate brzinu.
Deserve's got nothing to do with it.
posto se juventini odje konstantno zale na djovinka,spakujte mi ga u jednu kesu da ga ponesem macariju ahahahah kakav rad nogu
Aoooo, konačno on odradi nešto savršeno.
Dječačeeeeeeeeeeeee
I znam da danas je danas
Milanisti, sigurno vam nema ništa mrznije od ove Alegrijeve face, kao da se smije...i to dok gubi.
I znam da danas je danas
Bravo sudija. Bravo Alegri. Bravo Pirlo.
steta sto ga opet ne dade,majstor za slobodne udarce,majstor svog zanata..
Sto je dobio Mexes crveni? Drugi zuti ili? Ne ispratih tu situaciju bas najbolje.
I can't explain and I won't even try
Ipak ne moze proc' utakmica sto se juventusu nece pomoc. Toga nemaju u LS i ne mogu nikog dobit.
Vidjite pa mi izbrisite post jer ste ga shvatili kao provociranje, a nije, nego cinjenica.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nije mi krivo sto je to Juventus koliko to sto ni oni nista nijesu prikazali. Ajde da su nas nadigrali nego se raspadaju isto ka' i mi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks