Phenix is so sexy:O
Love, peace and respect.
nothing comes from violence and nothing ever could
- Još pod utiskom jučerašnjeg autoritarnog izuvanja jednog ulickanog picana od strane šankerice, kad se ne usra* od smijeha. Propinje se dečkić, ima neki previše zeleni šmeker trip, ja studiram (ne znam šta nazbori sve), sad ću na postdiplomske, bacio par stranih fraza i nešto još stranijih izraza ogromnom brzinom, SKORO se svi suzdržaše da ne prasnu u smijeh...
- Dečko, ja možda ne čitam toliko knjige, ali tebe čitam kao knjigu.
Poštovanje do laminata, i šire...
Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!
40 cvorova na atlantiku mmmm
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
mnogo s*rete.
Mirna.
Sent from my Nexus One using Tapatalk 2
Tu es mon héro!
Što je muka sa ovim sirenama noćas, na svakih 10 minuta druga kola sa rotacijom prodju..
Osjećaj bez greške, čist, nepatvoren... nezamjenljiv!
![]()
"Želim vam samo jedno, a to su dvije stvari: red, rad i disciplinu"
I don't get lucky. I make my own luck.
Mjestimično![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Pristupačno :cheerful:
Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!
Izvrsno! :cheerful:
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Prelijepo, ne trebaju riječi za ovo..
Gledam Staljinovu sliku u Londonu i sjetim se one...
Amerika i Engleska biće zemlja proleterska! ...a britanski laburisti bit ce dobri staljinisti.![]()
"Želim vam samo jedno, a to su dvije stvari: red, rad i disciplinu"
Jedna sojka je napisala na FB: "minus 18 centimetara".
Ono što ja ne kapiram - je l se ošišala ili je šutnuo dečko?!
Sell the Vatican, Feed the World!
Uzmem da učim iz profesorove neke skripte i u prvoj rečenici me dočeka ovo:
Svaka aktivnost ima početak i karaj.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
- Dolazim ja pre neko veče kući iz kaf....sa posla, i dočeka me umiljati pogled moje ljepše polovine. Brižan čovjek kakav i jesam, ja je nježno zarglim i pitam...
- Šta je bilo ružo bijela, što si meni nevesela?
- Pokvarila se TA peć!
----------TROĆ-----------
- Ne časeći ni časa (jer sam inače poznat kao čovjek koji puca od energije i elana kad se vrati sa posla), ulazim u sobu, moja žena me prati u stopu ponosito, kao dijete koga su dirali vršnjaci u zabavištu, a ona kao spasitelj što je rekla vaspitačici.... Pomjerim TA peć na sred sobe, reko'
- Ljubavi, ajd molim te isključi je iz struje, da ne zasvetlim kao Vembli ođe na sred sobe.
- Isključila.
- Odlično. Sad mi dodaj gedore i alat, eno su tamo u kutiji, i odmakni se malo, sjedi tu u fotelju.
- I tako i bi. Rasklopio sam cijelu stranu, locirao đe je kvar i dobrih dvadesetak minuta pokušavao da vratim to parčence nedostupne gume koje je ispalo, dok je moja djevojka sjedala na foteljii turpijala nokte, vidno smanjenog entizujazma, ali isto tako vidno radoznala za moju rabotu...
- A što ne pokušaš drugačije da namjestiš?
- Jer ne može draga, JER NE MOŽE. Ovo sad sve mora da se skine ovdje, a ova strana je pričvršćena, jedino sad da uzmem da isječem ove rešetkice, pa da probam tako. Ček da vidim gdje su mi cvikcangle.
- Ustanem i krenem do fioke sa alatom, okrenem se i vidim da ona nešto iz fotelje čačka po peći. I taman da prekorno izustim
- Šta radiš to, ne diraj!
- Ona me pogleda i reče
- Namjestila sam.
- Šta reče?!
- Pa peć.
- Kako si bre namjestila miša mu što piša?
- Pa samo gurnula ovaj dio turpijicom.
- Dok sam joj u očima vidio to zadovoljstvo i likovanje, parket ispod mene je počeo da se pomjera, obrve da mi bježe sa lica i da traže neko bolje, muževnije, koje ih zaslužuje. Već sam vidio kako me se stričevi odriču, brat se pravi da me ne poznaje na ulici, a otac isključuje iz testamenta... Rasklopio sam pola sobe jebavajući se oko peći, samo što još parket nisam povadio, i na kraju je ona popravi turpijicom za nokte, BEZ DA USTAJE IZ FOTELJE. I to vjerovatno zato što joj je dosadilo da me gleda kako pokušavam da se vascijeli uguram i stanem u peć.
- I pogleda me tako očima punim ljubavi i sažaljenja, i kaže...
- Ajd uključi peć u struju, da vidimo je l' radi, pa da nam spremim večeru.
Tih nekoliko sekundi bile su najduže u mom životu. Ne znam kojim sam se sve bogovima i silama prirode molio da peć ne radi kad je uštekam u struju, jer postoje određene stvari koje srce muškarca ne bi izdržalo.
Ali avaj.
![]()
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks