Moze li neko napisati sto smije da se obrise iz telefona nakon rutovanja istog?
pa kaze covjek fino: ne dozvoljava aplikacijama ni da se upale. HTC ima isto zamrzavanje aplikacija koje ti ne trebaju, ja sam ugasio twitter, stocks, 7audio i jos neke gluposti. Na rutovanim telefonima to moze i sa Titanium Backupom...
(nečitko)
Moze li neko napisati sto smije da se obrise iz telefona nakon rutovanja istog?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Ne koriste...
Imaš u ovom programu da odradiš disable aplikacije, system se ponaša kao da je nema. Ako bude problema odradiš enable :-)
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Pa disable :-)
hahah svima frka sa RAMom xD Ja samo da se pofalim da sam prezadovoljan sa S3...iz dana u dan me oduševljava fon xD Sad nađo foru rukom za screenshot hahah vrh :P
eto tako
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Imaš s3 sa 1Gb i sa 2Gb...
Ako ti je model sa 1GB onda će i tebi frka biti..
Meni je 512mb i cesto mi ostane samo par mb a da ne otvorim nista previse aplikacija, malo sam pojacao memoriju rutovanjem, tj brisanjem nekih stvarcica ali bi dobro bilo da imam barem 200mb slobodno nakon startovanja telefona...
imate li kakav savjet ,da od telenor smarta (alcatel ot 985) ,napravim iole normalan telefon ? I još se vezah ugovorom ,QQ ! To mi je prvi android ,i slabo šta znam o tim pametnim đa'olima ,pa pričajte polako.
this time next year...
Nema pomoći i dalje. A i ako bude nešto, procedura je toliko nenormalna da ćeš morati nekome da daš da ti završi to.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
hvala :frown:
this time next year...
Oprosticete mi, al u cemu je fora prazne ram memorije? Za cem ce vam prazna memorija? Ja koliko sam ukapirao za ove par godina koliko guram android, ram memorija se prazni tj oslobadja sama po potrebi, ako neka aplikacija zahtijeva vise rama, sistem sam gasi ostale aplikacije i oslobadja ram. Nek me neko ispravi ako grijesim
Sent from my Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
ima uredjaja sa generalno malo memorije, a ima i naroda koji "malo" preceraju sa aplikacijama. Sredjivao sam tel jednoj curi koja radi u Tmobile (ona bi trebala druge da nauci, al eto): na wildfire S je drzala stalno upaljen skajp, whatsapp, viber, google talk i ko zna sta jos ne... Pa naravno da ce da radi kao kanta sa svim tim popaljenim...
(nečitko)
Kod ot985 je konkretno problem što nema interne memorije, bukvalno staviš Facebook i to je to, a ne možeš ni da ga apdejtuješ.
Sent from my Blade using Tapatalk 4
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Preko jojeg programa si zamrznuo?
Sent from my using Tapatalk 2
Preko link2sd a poslije jos ponesto preko ovog sto je Bugi preporucio rootappdelete...
koja je cijena pristojnog androida da ima dovoljno rama da ne koci i da se ne osjeca lag u meniju
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks