morac imat punomocje
Znam da je nedje pricano o tome al ne mogu nac.
Interesuje me sledece prelazak preko granice sa autom koje se ne vodi na mene (a isto se prezivamo). Moram li da vadim u auto moto ovlascenje ili nesto drugo il ne dira niko ako je isto prezime?
morac imat punomocje
Treba mi preporuka za ugradnju plina. Cuo sam da to u Cacku to rade najbolje pa ima li neko kontakt tih ljudi da zakazem kad da odem tamo?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Vidi i kod AC Rasic
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Zavisi na koji granicni prelaz ides,mnogo puta sam usao u srbiju bez punomocja na prelazu "rance"pljevlja-prijepolje,iako je drugo prezime bilo u odnosu na vlasnika,a sto se tvog slucaja tice jos lakse,uvijek mozes reci da ti je bratovo auto I da ides u krajnjem slucaju na neku hitnu situaciju (svadba,sahrana :-) ) I nece ti praviti problem.
Mada po zakonu bi trebao da imas punomocje I to ne ovo od strane suda vec amscg
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
Trazim nekog drugog jer mi je Rasic rekao da ne moze da se radi plin u taj auto, a znam lika koji je u isti taj ugradio u HR. U pitanju je Mazda RX7 2.3 Turbo, pa ako znate nekog drugog javljajte
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Mora li kupoprodajni ugovor da sadrzi broj motora automobila, ili je dovoljno staviti broj sasije? Mora li se ugovor ovjeravati?
I kakvo je to punomocje u amscg, zar nije dovoljno napraviti punomocje i ovjeriti ga kod notara ili u sudu?
Last edited by Djed_Djuro; 05-10-13 at 10:53.
Punomocje za upravljanje tudjim vozilom, jer ga ne bih odmah prevodio.
punomoc za upravljanje tudjim vozilom napravis sam i podjes sa vlasnikom kod notara, ta punomoć košta 4.30 eura ( ja platio prije 2 mjeseca kod onog notara preko puta pravnog fakulteta) punomoć koju pominješ a vadiš u amscg je medjunardona punomoć, znači kad planiraš sa autom koje se ne vodi na tebe da ideš preko granice, ona košta 25 eura.
Moze li se nedje subotom izvaditi ljekarsko uvjerenje?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
imam jedno pitanje. moze li se kako nadoknaditi steta nastala u putu, u pitanju je slomljena sofersajbna.
steta je nastala tako sto je sleper prolazio i strknuo kamencic u sofersajbnu... ima li neko iskustva?
Ja mislim da moze ali si trebao uzet broj registracije i slikat sami kamion. Koliko sam ja upoznat svaki kamion bi trebao da navlaci onu ceradu kada nesto nosi.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Treba ako prevozi rasuti materijal. Meni se jednom desilo, dok sam cekao da se ukljucim na glavni put, da je strknuo kamen ispod gume vozila u prolazu i slomilo staklo fara. Sreca pa nije zavrsio u shofershajbnu
Sent from my Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
bio je sleper sa ceradom, ali je kamencic strknuo sa puta... niko detaljnije ne zna da me uputi?
slavko +381(63) 353 808 pitaj covek je na mjestu....
Focus 2002 god, fabricki ima muziku sa kasetasom.
Dje bih mogao naci ovakav fabricki cd player, obzirom da mu dimenzije nisu standardne, pa ne mogu bilo koji da uzmem?
ili eventualno neki adapter za flesku ili neki drugi usb player? Ima li to po nasim radnjama?
Taj gore ti je 1din a taj dole 2din. Mozes uzeti standardni sa adapterom a mozes i potraziti originalni...nedavno je bio jedan na autodiler kao taj dole na slici..
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks