Има ли ко да ме упути како да инсталирам Cydia, али без jailbrake-a?
Ako je do hone button-a, tj ako nije do ovog dijela gdje se kaci na konekciju za punjenje onda ti je 15e. To sam radio na konik kod covjeka koji se inace bavi prodajom, otkupom i popravkom tel. Bas dugo radi i ja sve popravljam kod njega. Nalazi se na koniku i zove se dzevad. Kad ides od hotel kostasa preme koniku samo ides pravo, trazis ul isidore sekulic (koju ne mozes promasit jer je samo pravo, a i da pitas nekog svako ce te uputit), covjek se nalazi pri kraju ul, tj pri kraju dijela gdje prestaje asfalt i pocinje makadam. Svi u tom dijelu konika znaju za njega, tako da ne mozes promasit.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Има ли ко да ме упути како да инсталирам Cydia, али без jailbrake-a?
Last edited by BAR; 21-09-13 at 22:44.
Црногорце је одржало црногорско срце.
cini mi se da je ranije bila fora neka da se bez jb instaliraju aplikacije koje se placaju, how?![]()
nadjohhhh... 25pp
Jes da je na kineskom al se snadjoh nekako, instalirah icaller i air blue
radi na ios7
Fabia i ostali aj probajte i vi![]()
Last edited by stefke; 22-09-13 at 05:46.
Ја сам имао 25pp, скинуо преко Cydia апликације, страшна ствар...а телефон није био брејкован.
То ми је направио другар у Њемачкој.
Сад како сам инсталиорао IOS7, изгубио сам те апликације па би хтио да их набавим поново, прије свега 25pp...
Буди друг па реци како си је набавио?
Last edited by BAR; 22-09-13 at 11:43.
Црногорце је одржало црногорско срце.
samo skines na komp sa 25pp.com aplikaciju za komp, i onda povezes iphone i komp..... e sad ovako se skida... u par slika cu objasniti...
ova 3 poteza i onda dok se skida aplikacija (ne znam zasto tako mora) otvoriti korak 4, tj da "gledate" kako se skida i onda kad se skine posle par sek se sinhronizuje sa telefonom, tj bude instalirana na tel
http://i.imagebanana.com/img/8j3a59do/Untitled.jpg
Pozdrav
p.s. mozda sam trebao novi topic otvoriti sa ovim cudom ?![]()
pokusaj, valjda jes![]()
Dobih danas poruku za network seAttachment 112163ttings update i kliknuh ok..pojavi mi se u podesavanja LTE opcija gdje je nekad bilo da ukljucim i iskljucim 3G.. sad je stalno upaljen 3G a kad upalim ovaj LTE onda ostajem bez signala..
zna li neko moze li se kako sad iskljucit 3G?
![]()
Sad ti je 15.1? Nisi trebao prihvatati...
Sto je najjace meni kad se to desilo nije mi radio internet....
A dako se nakane ovi penali iz tmobile da izbace 15.2 sa starim podesavanjima tj da ima 3g da se ugasi....
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Sad će LTE od 7og Oktobra. T-com of skroz![]()
Think Different Stay Innovative
Kako se zove aplikacija da brisem broj po broj iz call loga? Malo mi je stariji software, ne znam jesu li to izmijenili na novijim... da ne radim svaki put brisanje cijele liste poziva zbog jednog broja
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Ne znam koliko ti je software star ali kad slajduješ prstom s desna na lijevo bi trebalo da ti izadje opcija da brišeš??? Od kad nisi radio update???
Ne mogu na iphone 5 da instaliram viber, samo ono da ga koristim kad udjem na app store i umjesto prije free ono sad mi stoji opet i tu ga otvaram, cuo sam da je to zbog ovog novog sto mora da se plati pa za nove korisnike ima neka fora da se instalira? hvala unaprijed![]()
Moras ga nekako instalirati i poslati poruku na 20 korisnika, da vide da si aktivan.
Sto lupate to ljudi moji..
http://viber.com
U cemu je problem? Nece da se pokene preko ikonice? Da li ima neki update dostupan? Ocisti i ponovo instaliraj iz app store.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ja ga sinoć bucnuh sa Apple store na ipad bez problema..
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2 n7102
problem je sto mi nema ikonice, znaci instalirao sam ga i normalno mi stizu poruke i pozivi ali kad ocu da ga otvorim ono iz cista mira moram na app store,kak ono pored aplikacija stoji free pa install meni sad za viber stoji open i samo tuda mogu da udjem,ikonice nidje nema ni kad trazim na search...bas ne znam sto je to..
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks