“Svi ćemo umrijeti, svi, kakav cirkus! Samo to bi nas trebalo natjerati da volimo jedni druge, ali to ne činimo. Teroriziramo jedni druge glupostima, pojede nas ništa. “
Da l' ću jednom u životu iz prve da uzmem desnu slušalicu u desnu ruku, a lijevu slušalicu u lijevu ruku?
Svaki put kad stavljam slušalice u uši izgledam kao da se krstim na neki novi, za'eban način.
![]()
Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!
I don't get lucky. I make my own luck.
sad sam se rodila ovđe i nikad više...
Sell the Vatican, Feed the World!
Pričam danas sa bratelom u teretani, u vezi ishrane.
- Gledaj Divlade, fora ti je sledeća; Jedan dan jedeš crveno meso, neke šnicle, krmenadle i to... uz njih krompir i još neke salate, pa onda śutra bijelo meso, pirinač... Pa jedan dan obavezno ribu da jedeš, to je sportisti zdravo za nepovjerovat.
- Aha.
- Za doručak bucaj jaja, vidi svježih bjelanaca što više, a žumanca nemoj preko četiri dnevno i litar mlijeka, za večeru ne moraš da se natrpavaš ali možeš isto nekih pola litra mlijeka i uzmi mljevenu plazmu.
- Dobro.
- I obavezno užinaj. Znači neke čokoladice, uzmi kilo banana, sve to bucaj brato. Pa onda isto kupi.....
- Bratelo?
- Reci brato.
- JE L' SI ZDRAV U GLAVU TI? Od čega da kupim sve to, pa kad se malo bolje sračunam shvatim da mi je jeftinije da odem i ugradim silikonske mišiće i onda jedem grisine i flips do kraja života za iste pare...
Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!
Prosječni mito u Crnoj Gori iznosi 480 EURA
Znači ako sad zapnem da radim kao mazga, i svo svoje vrijeme posvetim tome, za nekih 5 mjeseci ću moći nekoga prosječno da podmitim...![]()
Last edited by Divlad; 05-10-13 at 11:54.
Sve se nema a mito se daje :-P
Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji se ne javljaju na nepoznate brojeve. Meni više logike ima da se ne javljam na poznate, tačno znam ko je, da li će i koliko će da mi po ganglijama zasvira. Kod nepoznatih je pola pola, tu je čar priče.
Pravda za nepoznate brojeve.
True story. :mrgreen:
I don't get lucky. I make my own luck.
Prelepa pesma
Ubio sam 7-8 baba miseva ili pacova ili cega li vec. Nisam usipo da im ubijem majku, jer je bjezala ali se opet vracala za svoje mezimce. Uzasno se osecam, nadam se da necu ici u pakao zbog toga. Ali sam morao, bili su u box dje mi je nakad bio ker, i kako sam ga rasformirao pomjeri kucicu kad ispod leglo. Uzas. Potresen sam. Treba mi zagrljaj.
Divlad je digao trolovanje na najviši nivo.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Hahaha, gledam i razmisljam jesam li propustio neki dio net humora.
I am so post-rock I shit sad birds.
Sell the Vatican, Feed the World!
There are currently 25 users browsing this thread. (0 members and 25 guests)
Bookmarks