Samo da se Basa potpuno oporavi jer bez njega odbrana nam je 50% slabija.
Boskovic na klupi, bio je valjda bolestan 2 nedelje.
Samo da se Basa potpuno oporavi jer bez njega odbrana nam je 50% slabija.
Boskovic na klupi, bio je valjda bolestan 2 nedelje.
ako bi birao izmedju Jovetica i Vucinica koji ce da odsustvuje nesto bi prije izabrao Vucka. mislim da Jovetic moze bolje odigrati iza Damjanovica i biti korisniji a i manje ce lopte ici na Vucinica posto ovi nasi imaju neku los naviku da prvo gledaju njemu loptu da daju pa onda ako je neko slobodan razmisle. a to dosta koci u igri. mada mi je i vise nego zao sto ne igra jer mislim da bi nam sane bile bar 20% vece za dobra rezultat jer on kad lopta dodje do njega nema toga ko mu je moze uzeti
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bakic nece biti na spisku A reprezentacije jer je potreban mladoj reprezentaciji koja igra 11-og protiv Njemacke.
...vala kakva nam je država dobro i imamo ikakvu reprezentaciju...sad će opet pojedini da namiguju a neki da se češkaju a oni ostali da žvaću dok bude himna...još kad nam prifale ovi "kapiteni" i napadači koji su patrioti na baterije u zavisnosti za koju novinu daju izjave onda je čudo kako smo uopšte u situaciji da igramo za neki bod ili tri i to protiv gordon albiona...boje da smo i ka luksemburg nego ovakvi kakvi smo...
ja iskreno ne znam zbog cega ti je drazi od njih dvojice
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Opet otvaramo digresiju o patriotizmu i pjevanju?
Sve dok se ne češkaju, ne namiguju i ne daju izjave tokom 90 minuta utakmice nego daju sve od sebe, trče i bore se lavovski... i dolaze uprkos svim problemima i nedostacima do rezultata, ne vidim šta iko normalan može da im zamjeri.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Mozda bi Jovetic konacno mogao da rijesi ovaj mec![]()
Kakav baksuzluk da Bakić debituje od starta u ovakvim uslovima. 0 stepeni, kiša, snijeg i teren duplo natopljeniji od Perugia - Juventus svojevremeno![]()
Dick Laurent is dead!
Ali rekao bih da je desna strana terena dosta manje natopljena a tuljani iz Fiorentine konstantno forsiraju lijevu stranu.![]()
U žaru borbe, pokušao s leđa igraču da oduzme loptu i pokupio igrača.
Dick Laurent is dead!
Bakić je bio pristojan ovo poluvrijeme (ako se izuzme nepotreban žuti), djeluje samouvjereno,
nije griješio više od ostalih. A i to je nešto, s obzirom na užasne uslove za igru.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
ako se nevaram, 0:14 je Jovetic
Bakic slab defanzivno ali mlad je ne treba mu zamjerat. Konopljanka pored njega prolazi s po' snage...
ps: evo sudija mu sad oprostio drugi zuti tj. crveni.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks