Bila na In ranije. Nekako me nervira što je prekratka, priča uzima zalet i odjednom kraj, koji je mogao bit bolji.
Makar da je 3-4 sezone izgurala.
Btw preporuka i od mene
Po meni, vrhunska prica ali traljavo ekranizovanaMada moze se odgledat, sacekacu od ove druge sezona da izadje bar 4-5 epizoda pa da pogledam.
Btw nije odavno niko pominja pa da je preporucim, ko voli post-apokalipticnu atmosferu.
Jericho, VRHUNSKA
http://www.imdb.com/title/tt0805663/
Bila na In ranije. Nekako me nervira što je prekratka, priča uzima zalet i odjednom kraj, koji je mogao bit bolji.
Makar da je 3-4 sezone izgurala.
Btw preporuka i od mene
Ali, kao sto rece Bitrate, ideja je odlicna, ali je ekranizovanje moglo biti bolje.
Svakako pogledaj, neces se razocarati![]()
Jel iko gledao prvu sezonu Amerikanaca http://www.imdb.com/title/tt2149175/?ref_=tt_rec_tt
Troumim se izmedju nje, Homelanda i Person of Interest-a.
Izmedju Homelanda i POI nema dvoumljenja, moras odgledat i jednu i drugu![]()
Čini mi se da sam negdje ranije u toku dana pročitao komentar o trećoj sezoni Luthera, doduše taj post sad ne vidim. Odgledao sam ja čim su izašle epizode, dojmile su me se u toj mjeri da sam u potpunosti zaboravio šta se sve izdešavalo. Ovu sezonu sam doživio kao neinventivnu, malokrvnu kopiju prethodnih.
A Touch of Cloth http://www.imdb.com/title/tt2240991/. Parodija na detektivske serije, poprilično uspjela. Dvije i jedine epizode su mi fino legle, a zbog smijeha uzrokovanog morbidno-urnebesnom scenom u mrtvačnici sam zamalo doživio prsnuće mišića prednjeg trbušnog zida.
prvo trecu, pa drugu pa onda prvu, uglavnom, nema promasaja ni sa jednom.
inache, bron/broen nastavlja da dominira. plasio sam se kako ce krenut sa drugom sezonom poslije onog remek-djela od prve, ali su opet uspjeli da sloze sjajnu prichu. nema sto, definitivno jedna od najboljih serija koje sam ikad odgledao. saga noren josh ludja, prekinuo sam se od smijeha par puta na njene razgovore sa martinom i momkom (da, ima momka sa kojim zivi!? ) i pokusaje da normalno odreaguje na humor. kraljica!
Last edited by ILEW; 04-10-13 at 09:25.
1993-2020
Vidim na IMDB da je izasla druga sezona (mislio sam da je serija zavrsena), al ne mogu nac drugu sezonu na torrent? Hvala na pomoci![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Ja samo da pohvalim kontinuiranu genijalnost IASIP-a. Plač![]()
DICIOTTO
Vjerov je neko vec preporucio, ali i ja da stavim plus za "the killing", odlicna serija.
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Američka ili danska verzija? Nabavio sam dansku, samo još da naiđe pravi trenutak pa da je počnem pratiti.
fuckyeah Elementary! Ovih dana baš ima što da se gleda, i tek će da bude ..
Otvori se druga sezona Revolution fino casti mi
Za sad bolja nego prva definitivno![]()
Pocela je treca sezona Revenge-a![]()
kako nedavno? Revolveraš je izdat krajem sedamdesetih, koliko mi se čini.
P.S. Odakle mi iskopa ovaj citat, sreće ti![]()
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Boardwalk nastavlja da gazi.![]()
I don't get lucky. I make my own luck.
samo da pohvalim vikinge,jako kvalitetna serija...
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
Evo preveli su The Office, daju je na rtcg od 22.30 radnim danima
non-stop, non-stop, indijski konop
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks