jel krenuo program na Vijesti 2?
jel krenuo program na Vijesti 2?
pa jel se zna kad će konačno to krenuti sa pravim programom? toliko su ga najavljivali i sad ništa.. tko je još vidio da se kanali u kabelu toliko dugo "testiraju", ili kako već nazvati taj period bez programa...
hehe da, baš tako .. mislim, razumijem kad kanal na zemaljskim frekvencijama testira jedno vrijeme jer ipak treba pripremiti kanal za rad, a dobro dođe svaka reklama pa i ta u vidu testiranja, puštanje test slike, muzike na njemu i slično .. ali ovakav jedan kabelski kanal koji će praktički biti čista playlista filmova/serija i oni toliko dugo nakon bombastične najave još uvijek ga ne pokrenuše - to mi je stvarno jedno veliko WTF. totalna neozbiljnost!
Ваљда ми истиче уговор 30 октобра, па ме занима пошто имам флат 5 пакет ако желим да продужим да ли остаје исти пакет или ми дају неки други?
Ostaje ti isti. Sacekaj neku akciju, pa potpisi novi. Ali onda ces morati da predjes na trio start ili maxi http://www.telekom.me/A7F3B308-EFB1-...4E47AB006.nspx
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Не бих још да мијењам овај пакет, тако да ми је драго да остаје исти и хвала на информацији.
samo nemoj opet neke ugovore potpisivatjer je sa telekomom sve na 24 !
a da li moze da se uzme extra trio start i da se recimo poveca brzina na 5mbps,uz doplatu?
Od nedavno sam primijetio da je na listi snimljenih emisija jedan broj naslova, kao i ranije, napisan bijelim slovima, ali je sad dio njih napisan sivim.
Naslovi napisani sivim slovima izgledaju kao disable-ovane opcije u meniju.
I jedni i drugi naslovi se jednako uspješno reprodukuju, pa ne primjećujemo nikakvu razliku među njima, osim u boji fonta. :-)
Ima li neko informaciju o čemu se tu radi?
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Te sto su posivili si pustao/gledao a te bijele jos nisi, ja provalih da je valjda to
AJMO CRNA GORO !!!
Hvala, hvala!
Sent from my HTC One using Tapatalk 2
Nova ponuda Extra TV-a
Na prezentaciji u okviru Infofesta 2013. Crnogorski Telekom je predstavio novu ponudu servisa Extra TV, saopšteno je iz ove kompanije.
"Korisnici od sada mogu pogledati sve emitovane sadržaje u prethodnih 48 sati, na deset kanala i to bez snimanja", navodi se u saopštenju.Novu mogućnost će od oktobra moći da koriste svi Extra TV korisnici bez dodatnog plaćanja, najavio je Marjan Popović, menadžer za razvoj proizvoda, uz napomenu da su na opsežnom unaprijeđenju platforme radili stručnjaci Telekoma i Microsoft-a.
"Korisnici mogu lako pronaći već emitovanu emisiju, koju žele naknadeno da pogledaju, u Extra TV videoteci ili jednostavnim pregledom programske šeme unazad. U slučaju kašnjenja od samo par minuta na početak neke emisije, sadržaj se može jednostavno premotati unazad i nastaviti gledanje. Premotavanjem se mogu pogledati emisije emitovane čak dva dana ranije", pojasnio je on.
Popović je istakao da je od starta ovog servisa na domaćem tržištu, prije pet godina, do danas, iz Extra TV Videoteke iznajmljeno oko 500 hiljada filmova, dok se zahvaljujući mogućnosti snimanja programa, mjesečno snimi preko dva miliona emisija.
Branko Pujić, menadžer za operacije i održavanje servisa i član projektnog tima, naglasio je da je Extra TV, sa tržišnim učešćem od 41 odsto, prva TV platforma po uspješnosti u Crnoj Gori, druga u grupaciji Dojče Telekoma i jedna od najuspješnijih IPTV platformi u svijetu.
"U Telekomu se posebno vodi računa o stalnom tehnološkom unaprijeđenju Extra TV servisa, za čiji kvalitet i uspješnost su od posebne važnosti primjena najnovijih tehnologija i metodologija rada u domenu planiranja, testiranja i primjene, a posebno u integraciji procesa koji ovaj servis čine premium brendom Crnogorskog Telekoma", kazao je on.
Ma vazi, a kanali su im smece.
PROFIL VISE NIJE AKTIVAN!!!
restart stba i nekoliko zanimljivih kanal na broju 27 i dalje.
jaooo cetiri pinkova kanala
Pink 3, Pink reality, Pink Premium i Pink Action
Who let the dogs out
Opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ode pretplata euro gore, toliko kostaju Pinkovi kanali.
Bosanski operateri od septembra digli pretplatu, poslednja je Elta koja je danas digla, kad se ocekuje da super awesome Extra TV digne mjesecnu pretplatnu osnovne ponude?![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ne moze.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Pinkov paket kosta 5 eura. Mjesec dana ce biti gratis.
Nevjerovatno, od kad su poceli ni jedan normalan i dobar kanal nisu ubacili, sve smece do smeca...
AJMO CRNA GORO !!!
A ova nova usluga sto je pocela eo svuda najavljuju po 10 kanala a dali samo 5, i to ove raspale domace...
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks