Objasni mi cemu to podcenjavanje necega sto neznas?To govori samo o tebi,ne o meni
znas onu kolega nemeres ti mene jeftinooooo platit koliko ti ja mogu lose napraviti autooooo...... da platis taj burek i kolu ostace ti od 5e :very_drunk:
Objasni mi cemu to podcenjavanje necega sto neznas?To govori samo o tebi,ne o meni
dijagnostika je u ovlascene servise 10-15e, tako da je 5e sasvim korektna cijena. Nekad je bila 50e a kod samostalnih majstora 20e medjutim davno je proslo to vrijeme....
nemam nameru da ucenjujem nikog,primera radi svi mi koji radimo i imamo okruglo platu,imamo i porodicu zena i djeca,pa poneki kredit ili neku obavezu koji treba platit jel tako mjesecno,ovo sto radis poslije posla ti dodje primera radi kad ja naletim kod tebe da me ugostis da se ima za troska za kafane,za dusu,trgovat neki moped ili sl, vidim ima sa audija i to je fino.... pozz
Dijagnostika se vise nidje ne naplacuje. Kod mog oca u garazu kad neko dodje uvijek se auto na dijagnostiku kaci i nikad se to naplatilo nije..
slasem se djelimicno da se ne naplacuje,ali kada kodiras neki modul bilo kopjuter od necega ili kodirani kljuc i sl. neces ga vala za gratis nekome kodirati na vozilo...
Naravno da se slazem u tom slucaju, ja sam pomenuo dijagnostiku u smislu skeniranja gresaka, identifikaciju potencijalnih kvarova i sl...
ee da li ce sjutra ili za par meseci i cijena oko kodiranja i programiranja kljuceva i modula pasti na male pare i sl. priblizno kao sto se reklamiraju....
Treba mi neke otpad dje mogu naci djelove za Mercedes, PG,NK,CT i okolina...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Iskreno,treba li neko ko placa prostor,radnika i drzavi PDV da radi za dz?Ne jer mu se ne isplati nikako.Najlakse je proglasit neke ljude hostaplerima.Uzmite da radite sve 1/1 pa vidite da li bi radili za neku smijesnu cijenu.
ljudi, kakva su vaša iskustva sa dpf filterom. mislio sam možda uzimat neko novije auto, ima taj filter, ne znam koje me čudo može od toga nać poslije nekog vremena?
Moze te velika muka naci ali isto tako i postoji opcija da se fizicki i softverski ukloni i da ga nemas onda :-)
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
e i to sam čuo, ali ta opcija uklanjanja filtera ne šteti poslije autu? mislim, on je fabrički predvidjen da radi sa njim, zato pitam. i koliko opterecuje voznja takvog auta kod nas dje nema otvorenog puta da se malo stisne mašina, da bi se pospješili ti procesi samočišćenja.
Preporuka za auto skolu i instruktora u Podgorici, par casova voznje?
Mudar covjek ne kaze sve sto misli, ali misli sve sto kaze.
Đe je najjeftinija zamjena guma (ljetnje->zimske) ?
banjo u masline
dje se nalazi tacno
A koliko je to najjeftinije. Ja sma svuda plaćao 2€ po gumi dok sam ih mijenjao...
10e montiranje i balansiranje sve 4 gume![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks