najbolje da pitas u temi tog ROM-a. odma ce se neko javit s rjesenjem.
Instalirah custom rom, i nije bio tacan key za gapps, i sad mi ne radi playstore, instalirao sam 2 verzije, ali ih odma crashuje. Kako to da rijesim?
najbolje da pitas u temi tog ROM-a. odma ce se neko javit s rjesenjem.
Kako se zove i postoji li app za android koja recimo poruku ili poziv od nekog koga obiljezis obrise odmah cim je procitas
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Ako nekoga stavis na blacklist onda ti te pozive ni ne prikazuje u history...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
A poruke
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Cini mi se da ti poruke od blokiranih drzi zasebno...
Ovako izgleda zaglavlje kada udjes u poruke-po defaultu ide u inbox, kada kliknes na Messages daje ti mogucnost da biras koje ce ti prikazati opcije...
Bar tako je na Sense 5...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Izasao 4.2.2 za Xperia Z [How to Install]
http://www.ibtimes.co.uk/articles/50...e.htm?fs=f5dc6
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kako vam se dopada opcija O-Touch na Oppo N1 modelu.
Koliko sam shvatio to je prostor od 40 x 30mm osjetljiv na dodir koji moze biti koriscen za kontrolu UI-ja i aplikacija. Navodno pomaze prilikom jednorucnog baratalanja ovim monstrumom... Volio bih ovo probati, zvuci kao vrlo interesantna inovacija...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Da li neko zna da instalira custom rom na zte kis lite i defy+ ?
Tapatalk 2
To je senzpor na leđima koji omogućava neke osnovne funkcije, kao slikanje, ili skrolovanje slika.
http://en.oppo.com/products/n1/
Evo da pitam odje, da ne otvaram novi topic na Prodaja/Oglasi, zna li neko mozda ima li igdje u Podgorici da se kupi screen protector i neki case za Alcatel Idol?![]()
zbog cega primatima nikad ne iskljucuju elektriku,
oni u principu ionako rijetko citaju
Meni su najjaci likovi koji u ovoj situaciji...
...zovu konobara da pitaju za sifru za wifi atrio, a ova prva je free i ima dl 22mbps...
U trenutku bih mu oduzeo note2 koji ne zasluzuje...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kakav je ovaj oppo?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Hellblazer...
Mrlja -Mobilend u Bar ih ima,mislim da imaju radnju i u Pg.,bar su imali skoro.
Послато са GT-S7562 користећи Тапаталк 4
Kada mi neko sheruje video sa youtube na fb,ne mogu da ga otvorim... Otvara video aplikacije iz telefona da ih prepozna,a ne youtube. A kada neko posalje link youtube on normalno otvara. Uradio sam hard reset,isto je stanje.. Znali ko u cemu je caka? u pitanje samsung s3 mini. ps kod druga na s4 mini normalno otvara.
Nema sanse da mogu sto sa play store da skinem.Izbaca mi par ovakvih gresaka . SIII je u pitanju.
Error processing purchase" [DF-BPA-10]
Last edited by PrijekiLijek; 02-10-13 at 22:54.
Udji u Manage apps, nadji Play Store i udji u njega. Stopiraj ga, izbrisi cash, izbrisi data. Isto uradi i sa Play SERVICES. Onda pokreni Play store i mislim da ce ti biti update. E poslije toga bi trebalo da radi. Ako ne, **** se.
I am so post-rock I shit sad birds.
Tapatalk me izludjuje. Skinem sa aptoide 4.0.26 verziju i koristim je vec duze vrijeme da bi prije par dana prilikom pokretanja aplikacije izlazilo upozorenje da je potrebno aplikaciju apdejtovati i salje me na play store (sa kojeg ne mogu da je skinem naravno) i na aptoide gdje je ista verzija. Sta da radim? Kako da instaliram 4? U krajnjem slucaju bih se vratio na 2.
Ja sam se vratio na 2 i pocinuo...
Ima li neka dobra aplikacija za gasenje aplikacija koje ne koristim, da mi ne jede bateriju ? Skinuo sam Advanced Task Killer, ali ne valja nista...
Ne treba ti to nista. Vise stete no koristi.
Last edited by Bugi; 05-10-13 at 16:50.
Bugi, otkad si ti pristalica tih gluposti kao taskmanager itd?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks