Samo da vam prenesem kvotu sa Bet365
za X je 4.5
za 2 je 8
po meni ja bi ovako to uradio
Bozovic
Zverotic Savic Basa Jovanovic
Vukcevic Drincic Boskovic Volkov
Jovetic Vucinic
ako nema drincica Krkotic onda
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Samo da vam prenesem kvotu sa Bet365
za X je 4.5
za 2 je 8
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Smanjice se to, jer ce sigurno biti dosta jakih uplata i na X i na 2, pogotovo na X. Kladionice moraju u pocetku staviti bash malu kvotu na 1 jer bi, da je kvota na 1 recimo 1.5 ili 1.6 (sto je nedje po igri i rezultatima realno)-pljustale milionske uplate na jedinicu, a let's face it, jedinica je i najrealniji ishod-pa bi kladionice bile u debelom gubitku. Ovako se brane.
EDIT, spisak:
http://www.vijesti.me/sport/brnovic-...-clanak-152354
Jovanovic pozvan, Drincic pozvan, (dobra stvar); Djordjevica nema ali zato ima Kasalice i Beciraja (uzhasna greshka). Ostalo sve ok i ocekivano.
Last edited by Recordare88; 01-10-13 at 11:04.
Deserve's got nothing to do with it.
Duguje li coek Kasalici neke pare oce li mi ko rec???
Neka sto je pozvan nego ce i da udje u drugom poluvremenu...![]()
non-stop, non-stop, indijski konop
Bas ne shvatam rezon da se za jednu od najvaznijih utakmica u nasoj kratkoj fudbalskoj istoriji pozivaju igraci koji nemaju klub, ma koji kvalitet oni bili. Mogu samo da zamislim u kojoj su formi Drincic i Delibasic, pa i Novakovic koji takodje trazi novi klub. Dzudovic i Pekovic ga takodje ne zapinju. Dobro je sto je (ocekivano) vratio Jovanovica, ako je spreman jedna briga manje.
Last edited by Socrates; 01-10-13 at 11:15.
A pretpostavljam da ga neki "kontroverzni biznismen" gura i dok se ne proda u inostranstvo iz Zvezde bice pozivan svaki put. Nema shta drugo biti.
Mada i pozivanje Beciraja mi je totalno nejasno. Taj covjek, uz napadacki potencijal koji imamo, jedino moze da igra za reprezentaciju kao rezerva, 10 minuta prije kraja, u manje bitnim i prijateljskim utakmicama.
Deserve's got nothing to do with it.
Hahahhhha stvarno pozivanje Drincica je jedna smijurija.Momak se bukvalno raspafa em nema klub e pa uzas.
Lose je za igraca sredine terena kad nema klub i ne igra u kontinuitetu. A ja vjerujem da Drincic ni ne trenira u kontinuitetu. Koliko samo ce nepreciznih lopti da plasira, od kojih neke mogu biti odsudne, jer igra zadnjeg veznog...
Jos samo 10 dana jebote.
non-stop, non-stop, indijski konop
Ako i sad bude ubacio Kasalicu, onda nema ni najmanje sumnje o cemu se radi.
Nego, osim Base, je li jos ko sporan za mec za Englezima?
Nema Igumanovica, iako je ovo mogla biti fina prilika za njega u slucaju da se ne izvuce povoljan rezultat u Londonu, da se u mecu sa Moldavijom vidi moze li se racunati na njega ubuduce da se ne poziva radi reda cisto da se spisak popuni kao Kecojevic i Novakovic.Brnovic koji svo vrijeme prica da ko nema klub i ko ne igra nece se naci na spisku, a onda vec prezaljeni Drincic se volsebno pojavljuje na istom.Kasalica polako postaje Brni sto je Djalovic Cicu bio, samo nam jos fali jos jedna "Mozda sam lud" izjava da dozivljaj bude potpun.
A nemojte se sprdat' ljudi. Pa šta ako nema klub? Trenira. Znam. Nema utakmice odigrane odavno i to odlično znam kako utiče na igrača, bez obzira na kvalitete.Ali naš vezni red je takav. Mi od Drinčića nemamo boljeg veznjaka. Krkotić se dokazao kao solidan i koristan igrač, ali Drinčić je klasa za sve tamo. Možda malo i pretjerujem, ali on to dokazuje iz tekmu u tekmu.
Ispade Drincic genije. A momak prosjecan igrac.
Bozovic
Savic - Basa - Dzudovic - Jovanovic
Zverotic - Pekovic (kao zadnji vezni)
Simon (centralni)
Jovetic Vucinic
Damjanovic
Naravno pod uslovom da Stevan ne bude 'povrijedjen' i odigra kako umije. I da Mirko odluci da mu se taj dan igra fudbal.
A kako ću da šinem jedinicu na -3 hendikep, sve je smiješno.
Bijo si poziw koi se neodbija
poslije Poljaka Kasalicu ne bi zvao ni na prijateljske utakmice
Damjanovic da grije klupu a momak nam je jedan od najvaznih igraca?
I don't get lucky. I make my own luck.
Damjanovic je po meni suva klasa, momak vazda nekako u sjenci Jovete i Mirka, a nikako ne zasluzuje to. Coek se krece vrhunski, ima osjecaj za gol odlican, prava je radilica na terenu i igra srcem. Mio mi je strasno iako sam ga prije kritikova kad god sam stiga, a coek nam je svima pokaza cim se oslobodio sjenke nasih "velikana"
http://sportal.rs/news.php?news=110479 Simon igrao 50 minuta sa povredom protiv Partizana ali nije valjda nista ozbiljno, spreman je vec za sledeci mec.
andrija delibasic @delibasic24041h
Ponovo sa reprezentacijom Crne Gore.Mnogo sam srecan i nemam rijeci kako da se zahvalim
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks