o majko moja...
Sto ne slika ovoga sto je zagradio ove normalno parkirane?
o majko moja...
Daj ne sprdaj se da se ovdje niko ne moze zavuc,glavu dajem da cu kamion ovdje da zavucem i da izadjem bez problema !
Kolega razmak od zadnje linije do branika ovog auta je nepune 2,5 ajde racunaj mu 3 metara da vozim smarta mogao bih se parkirati al moje auto sa duzinom od 5,2 metara teorijski nije moguce parkirati na ovom mjestu.
Odje lagano moze da se parkira. Bez ikakvih problema i smetnje da se vrata otvore/zatvore.
Last edited by Bronx-PG; 30-09-13 at 14:25.
Bronx,u tvojoj situaciji gore se moze parkirati auto bez problema,ima dovoljno mjesta ko je malo vjest
Moze i kamion bez priolice![]()
Ti ces ugurat auto od 5,2 metara u prostor od 2.5m? Daj ne sprdaj se brate ne vozim smata ili Yugo pa da se mogu bilo dje ugurat.
To sam i ja mislila dok nisam slučajno vidjela prvo Megana, a zatim nekog malog Citroena. Ovaj s Meganom je prošao do pola, ali je vidio da nema trika vrata da otvori. Jedino u milimetar da se provuče, ali aj' ti posle gataj kako će ova dvojica izaći posle, a da ti ne zakače autoPunto i nekako, ali Golf mislim da nema šanse.
Sent from my 9790
Ovdje sasvim dovoljno mjesta ima, jos je ovaj punto nakrivo zadnjim krajem, taman da se nekako izadje.
Ne vidim u cemu je problem ovuda se provuc?u opkladu da cu se parkirat,ti biraj u sta se kladimo
p.s. iza mase je mnogo gore proci pa prolazim,a ovo je pusy smoke
Pa o tome i ja pricam bosko,ovo uopste nije problem se parkirat,problem se prvuc npr iza mase,dje je iovako usko a parkiraju se na pola puta,e to je muka a ovo je...
Ne radi se o tome je li nagazio liniju, već je primjer da iako izgleda ima dovoljno prostora - nema (nisam još poludjela da hvatam auta koji su ivicom izašli van). Šteta što nisam slikala pokušaje parkiranja, gdje se lijepo vidi, ali ok - svakako se nekad stvari ne mogu tako dobro vidjeti kao uživo. Nego, Cena reče da ovdje može ući kamionom, pa da mu pokažem i auta sa druge strane (sva u redu neporopisno parkirana blokirajući jednu traku) i da vidi može li proći od njih. A za drugu sliku da uhvatim s. znak i Kadet i (čini mi se) Citroen na krivini zbog kojih autobusi ne mogu da prođu. Auta tu prolaze bez problema, ali veće vozilo...
Sent from my 9790
I ako si mislila na zutog punta ovdje gore,ne vidim dje je tu problem?golf jedva da je prosao na liniju a alfa je u liniju
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Pauk odje ne bi smio po zakonu da mu odnese auto, tako da će budžet da ošteti za gorivo koje nisu morali da potroše...odje može samo da dobije kaznu za nepropisno tj. nepravilno parkiranje, jer nije parkiran da ometa saobraćaj!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Ako želite da nas tužite zbog uništavanja lične imovine i nanošenja duševnog bola, učinite to.Ako pak priznate krivicu ili ste došli na ovu stranicu iz pobuda i da biste podržali projekat,
drago nam je zbog toga.
Frajer!
TAKUMI
There are currently 53 users browsing this thread. (0 members and 53 guests)
Bookmarks