Ako nije najpametnije kuci sjedjet...
Kolko ljudi izginu ove godine sto je ovo...
Ako nije najpametnije kuci sjedjet...
Ko bi reka da ce poginut coek bez zrna baruta.
http://www.vijesti.me/vijesti/barani...-clanak-152191
E pa ljudi moji... Toliko planova da ga likvidiraju osujetila je policija u zadnjih 2-3 mjeseca... Uhapsiše 10 ljudi zbog planiranja likvidacije na Luku, i evo kako završi.
Tri blindirana auta I toliko ljudi oko njega I evo kako zavrsi.
Sam od svoje ruke.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
This time next year we'll be millionaires
Zove li se ovaj topic "Crash" ili kako?
Strasno stvarno bas se frka dizala oko njega ovo ljeto racije i cuda i na kraju Zavrsi ovako, ljudi lakse malo viditeli sta se desava u zadnje dane ja danas kada sam sjeo u auto tako sam osjetio da je put klizav i to sa dobrim gumama koliko je jos bilo "sitnih" udesa a da se ne zna.Gledajuci ove "trkace" cesto se zapitam jeli njima mio zivot, ako nije svoj neka barem obrate paznju na tudji neka izvuku neku pouku iz ovih situacija,
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Kod restorana Panorame, bjese neki Ford Focus, udario u bankinu, iščupa točak, mislim da nikome nista nije bilo. A kroz Pg, jurnjava, ka po suvome, mene zamalo zakačiše kod Venoma u rasksrnicu, najbolje po ovome taksijem...
Ma taxi je zakon kunem ti se po ovakvom vremenu pogotovo kroz pg,ne znaj ljudi po cemu voze dok ne pocnu da koce a onda bude kasno.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Kako je udario u zemljani/sljunkoviti pojas pored puta?
https://forum.cdm.me/showthread.php?...14#post3399114
O_o _
aooooooo otvaranje lobanje...
Ta djevojka mi je sestra, i jos joj se bore za zivot, operisana je i ima vise preloma.. Vidjecemo sto ce bit..
Sent from my ajfon pet via Tetrapak
j naiskrenije zelim tvojoj sestri da se izvuce uz nikakve il minimalne posledice a ovome skotu bolnu smrt pod tockove nekog kamiona il.sl ..... sprdnja stvarno kakvih osornih imbecila imamo , tek ti zivot krene pocnes da uzivas i neko iz bijesa te ni krivog ni duznog lisi toga
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Hvala brate, nadamo se najboljem, vidjecemo. Tome liku je dovoljno sto ce lijegat i sto ce se budit citav zivot sa time napameti.
u zadnje vrijeme sam gleda taj Porse kako divlja po BD(i cesto je bio ispred Perle parkiran) i bas se zacudih kako neko iz Arandjelovca ima veze ovdje da mu policija ne moze nista...
She is only here to annoy herself!
A sad znam koji je to porse. Cak je bio X puta parkiran na sami kraj parkinga kod Perle, tacnije na onaj pjesacki, i niko ali niko ga nije dirao. Kao i S beogradskih tablica kod trokadera iznad gore, na sami pjesacki poprecke.
Sve sto bih imao da dodam na ove udese sa smrtnim ishodom je: "Pametan covjek se uci na tudjim greskama", a iz toga bi trebalo da proizidje da bi svi mi, vi... trebali da ubude shvatimo da brzina nista ne donosi, ali nam nekako ne ide, jer mjesec dana ne prodje bez necije pogibije. Necu nikoga da osudjujem i kritikujem.
ne moze proc 15 dana a ne mjesec..
A kao da nas ima 5 miliona a ne saka jada.
Gine se nemilosrdno...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
This time next year we'll be millionaires
I ja odma pomislih sto nema slike, ali mislim da je to samo zbog toga sto je policija stigla prije lesinara i blokirali su cestu.
Tak porse vam je od lika iz bd koji drzi perlu, trokadero itd. Vjerovatno mu je ovaj dao da podje tu dje je naumio a ovome banja sto je sa dobrom ribom i u porsea pa po gasu..
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks