Moj ti je savjet prvo se dobro raspitaj kako se pokazao mkabl u zgradi dje zivis. Cim malo kise pane nema ni tw ni interneta , evo danas citav dan samo dodje i nestane. Katastrofa..
Ja se mislim da pređem na M-kabl sa Cabling-a. Imam HDTV risiver i wifi ruter od Cablinga. Sve je moje.
Jel mogu šta od ovoga da iskoristim za M-kabl?
γνῶθι σαὐτόν
Moj ti je savjet prvo se dobro raspitaj kako se pokazao mkabl u zgradi dje zivis. Cim malo kise pane nema ni tw ni interneta , evo danas citav dan samo dodje i nestane. Katastrofa..
ista stvar...samo nestaje...sto je najbolje od svega podrska ne moze da se dobija NIKAD da se prijavi problem...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
I kod mene ovih dana česti prekidi.
Kakav je Vama sada ping, je li ko mjerio?
Meni na www.speedtest.net prikaže dobar, ali kad igram igricu ping skoči.
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
Nat geo wild HD otključan evo par dana, nadam se za stalno u osnovnom paketu digitalne. :-)
Istoo..problem prekidi i ping
nat geo hd je otkljucan evo dva mjeseca. ja imam problem jer ne radi programska sema ni na jednom kanalu.
Meni jedino zeza nešto na animal planet, iskače neka poruka. Ovo sa programskom šemom nisam obraćao pažnju, ali na strane kanale nisam primjetio da je ima.
Internet nema prekida, stabilan je, ping mi na igrama obično padne jer ima vazda torenata u pozadini. Dešavalo se da net nestane par puta, modem pokušava da se poveže, i vrati se nakon par sati. To mi se, doduše desilo možda tri puta za ovih osam mjeseci otkad ih koristim.
ja sam juce prijavio da nemam neke kanale i epg, kad sam krenuo u pretragu kanala nalazi kanale ali ne po pravom redosledu i ne imenuje kanale, 25 minuta sam pricao sa podrskom da bi proslijedili i pola sata kasnije vidim kako su rijesili.
zna li ko kako se tarifira 18000 broj?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
i ja sam prijavio epg i sve je sada u redu. ne radi im kanal cmc od pocetka
Ja sam godinu i nesto vec korisnik interneta a kablovsku koristim i duze.. Odgovara mi jedna pretplata a nakacio sam tri tv-a, internet je vrlo stabilan s tim sto mi se desilo da mi dosad dva kablovska modema crknu..
Meni ovom modemu ima 3 i po godine ako ne i više i još je živ. Kod mene ista stvar, 3 tv-a a internet je baš konstantan, nema nikakvog odstupanja u brzini, a prekidi kod mene su baš rijetki i minorni (i što se tiče učestalosti i dužine trajanja) gledajući to na godišnjem nivou. Jednom se samo desio veći prekid sjećam se, kada im je neko pokidao kablove, barem su tako rekli.
ima li na forum koga ko radi tamo, poslao sam prije 3 dana pitanje na kontakt formu i jos mi nije odgovoreno..
sent from tabure
068 810 085
nothing comes from violence and nothing ever could
Da. Pogrešno sam se izrazio. Shvataš na šta sam mislio.
recite mi, imate li vi ove kanale national geographic, viasat history, viasat explorer, travel i history channel? meni to ne nalazi u digitalnom sistemu a u analognom bez problema. aj provjerite pa javite![]()
Ja samo te i gledam na digitalnoj![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
uspio sam ovako da nadjem, ocigledno automatskom pretragrom kanala nisam uspio, sad je sve ok, hvala puno
ps, zna li se oce li m-kabl uvoditi kanal prve plus i ove pinkove kanale?![]()
Last edited by straus; 14-10-13 at 17:19.
Posto me mrzi da citam topic.ako ima par korisnika samo da mi kazu mishljenje za mkabl?
TV I internet? Stabilnost? Mane?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Kolko sam ja pratio - kako te zalomi.
Ili ti je vrh, ili ku*ca ne valja.
Ja sam za sada veoma zadovoljan, doduše nova zgrada i nove instalacije su u pitanju... Još sada sa ovom novom akcijom gdje dobijaš 8MB/s protok za 17 eura mjesečno... Odlični suJedina mana kao što rekoh malo ranije je da internet gase 16. u mjesecu ako se do 15. ne plati...
![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
tako i treba! sve pogasit!
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks