Ovo je kod EKO pumpe kod nadvoznjaka? Tamo je i onaj mercedes na krov zavrsio ako se ja dobro sjecam i onaj passat na stranu?
Pa tuda neđe 40% posto više.
Aoh mene što ja čitam. Neka preživi ta cura, ovome je presuđeno do kraja života.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ovo je kod EKO pumpe kod nadvoznjaka? Tamo je i onaj mercedes na krov zavrsio ako se ja dobro sjecam i onaj passat na stranu?
A kuku sto je ovo,pogle na sta lici motor?! ovaj koji ih je udario je zestoko letio kad je tako razbio motor,da je bar u auto neko....
Nadam se da ce cura da prezivi
Sad ce neko da kaze da je to zbog loseg puta...
TAKUMI
Kakva su goveda ovi iz maslina, svaki kojeg poznajem je neka budaletina...Non stop sam u Ivana Crnojevica, ta stoka stalno stiska auta niz bulevar, sto radi opklada, sto radi nekog bolesnog isticanja...Gledao sam kako voze namjerno suprotnom trakom, vecina mangupisanja im proizilazi kad su pripiti pa tad dobiju muda...Sve neke pizde male, a stalno neko bahato ponasanje...Bas me iznervira ova vijest
Momak sa kliom mi je komsija. Ne mogu da vjerujem sto je napravio momak. Tuga.
But if you never try, you'll never know..
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ako vam je do divljanja i zelite da istresete negativnu energiju kuci napravite ovako nesto pa divljajte do zore a u sabracaj samo normalno.
![]()
Nije nino mnogo pogrijesio ali je to vecinom sa zlatice pa uspori zbog policije do podvoznjaka a onda gas do daske
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
Ovo je strasno![]()
TAKUMI
Zao mi je majki od ovog momka i ove cure. Tuga. Dva zivota se ugasise.
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
Uvijek se u ovakvim situacijama sav najezim kad samo pomislim kako je u ovome trenutku porodicama nastradalih..
A takodje, kako li je tek sad ovome momku..
Hah, ko zna, ne vjerujem da takvi razmisljaju previse, jer kad bi razmislili malo ne bi leceli tuda, ne bi rizikovali svoje i tudje zivote.
Jebes svoj zivot, unistis ostale koji nisu ni krivi ni duzni.
TAKUMI
Ja ne mogu da vjerujem da je Bobo poginuo. užas
Ovaj momak ima dva ljudska zivota na savjesti, to mu je dovoljna kazna. Zatvor je samo registracija, misao s kojom ce se buditi i sa kojom ce lijegati mu je kazna sama po sebi. Nije to lako.
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
But if you never try, you'll never know..
Sto ti je zivot, sekund jedan, jedno korak manje/vise dovoljan da se sve izbjegne, zla sudbina ... Jos ova kisa veceras, tuga .
OK, moguce da je glupa prica. To je samo moje misljenje, a i nije bilo nista individualno, vise sam generalizovao.
Izvnite.
TAKUMI
Jos dvoje djece pod plocu...
Daleko bilo sto se desava...
Oce li se ovaj narod ikad opametit...
Zali Boze...
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks