Ukrajina
18:30 Metalist-Metalurg 4+ 2.75
moracemo svi kolektivno na skidanje crne magije![]()
Who let the dogs out
Ali definitivno me neke mračne sile sprječavaju u zadnje vrijeme.Bacih korak put kladionice da uplatim Liverpul i Štutgard 2&g2+...i taman da iskuliram sat-dva vremena neđe. I oko 10 do 5 sam bio na 100m do klad...kad me jedan drug zaustavlja i opuči me nekom pričom 6-7 minuta...i ne stigoh to da uplatim, nego izlupah nešto bzv...
Ovo što sam planirao pješke ide, a ovo što izlupah mogu već bačit' tiket.![]()
na slivanje olova svi sjutra u 17h kod katolicke crkve ponesite po 2-3 olova ona za pecanje i po 10e ...povorka ce krenuti prema koniku u 17 i 30h
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
Nego, ako noćas ne dođe ova Roma GG&3+, kvota @2.40, popišaću se po sred klad.Ako još to ne prođe, definitivno mi je neko bacio neku kletvu.
E je bio ljubomoran na one silne pogotke. :P
Eto, vještice, još to sam igrao, molite se da ne prođe... I to sam singlao, sa milion eura, u usta vam se pose*em smrdljiva! :lolblue:
Dakle, Roma GG&3+, noćas u 20:45h!
Statistika ti je netačna. Vještice.
E paa kakav je espanjol usrani,pi!
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
vjerujem da ce i cetvrti spanski par danas doci dvojkaviljareal.
evo roma udara odma
Who let the dogs out
dako ih pusti Roma jedan gol sad![]()
She is only here to annoy herself!
Ajde cigani španski, krv vam se urasla!!
Ovo treba preživjeti. :lolblue:
40' Gyorgy Garics (Bologna) upućuje udarac ka golu protivnika na stadionu ''Stadio Olimpico'', ali protivnička obrana otklanja opasnost. 37' Na stadionu ''Stadio Olimpico'' Bologna je u napadu. Alessandro Diamanti upućuje udarac ka golu, ali je neprecizan.
19' Na stadionu ''Stadio Olimpico'' Alessandro Diamanti (Bologna) upućuje udarac u okvir gola, ali ništa od promjene rezultata.
17' Bologna je u napadu i Diego Laxalt upućuje udarac ka protivničkom golu. Napad je zaustavljen, jer je obrambeni igrač momčadi Roma blokirao udarac.
zado nam je momak domaci zadatak![]()
http://kolektiv.me/12480/BOGATA%C5%A...oliko-je-dobio
kakav savijac
Tu es mon héro!
ja ne bi mogao 5 povezat a ne 16
Who let the dogs out
Najjaci pad, 0:3 poluvrijeme, izjednacise u drugo na 3:3 i na kraju izgubise 3:5ove 2 uhvacene u 17.minut, a ova treca je bila 0:1 u 18.min
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks