Ovo je katastrofa,kolko god da polako predjem preko ovoga i dalje se dosta osjeca...
po zakonu ležeći moraju da budu takvi da se sa 40 km/h prođu bez uticaja na amortizere itd. sa bilo kojim autom koji prođe tehnički (znači i sa onim 22" točkovima)
She is only here to annoy herself!
Ovo je katastrofa,kolko god da polako predjem preko ovoga i dalje se dosta osjeca...
Ja sam na 16" i nema šanse da pređem preko ovoga a da se ne osjeti, u vraniće su 2 ovakva u 5 metara stavili, kakva kazna
Najbolje je resenje da iskopaju kratere na put i onda da prelazimo preko toga,prije ce nam poc amortizeri i trap u ***** nego ovako,posto je to ocigledno jedino sto ih interesuje
Neka sviraju oni, ti polako...
'Atomik, o-o, atomik, ou tunajt'
Fabia znaci ti si taj sto skida lezece...
http://www.vijesti.me/vijesti/podgor...-clanak-151235
Jooooj, najebacu ni kriv ni duzan![]()
TAKUMI
Kakve smrde, uzasni su ovi lezeci. Oni put mareze su ljepota, oni manji, ono je ok, a ne ova *****.
A sta da radimo mi koje svaku noc bude drkadzije sa motorima, da ne pominjem preko dana? Plus nam djeca idu u skolu pored te ulice?
Negdje skoro je neko iz opozicije, ne mogu sad da se sjetim ko, čini mi se čak Medojević, objašnjavao da ležeći policajci pokazuju nemoć ili čak nedostatak volje policije da riješi taj problem: umjesto da pojača kontrole takvog ponašanja i kazni počinioce tako da im nikad više ne padne na pamet da to rade, oni postavljaju ležeće policajce koji utiču na sve vozače, čak i one koji bi poštovali propise i bez ležećih policajaca, dok ovi drugi koji divljaju i dalje to rade, malo uspori prije ležećeg, pa to nadoknadi gasom do daske odmah nakon ležećeg; i je li bezbjednost poboljšana? Vrlo malo.
Elem, odgovor na tvoje pitanje je da treba da kontaktirate policiju i zahtijevate da patrola bude tu dok se ne suzbiju vozači koji divljaju. A da li bi takav vaš zahtjev bio uslišen? Naravno da ne bi... A i kad bi uslišavali takve zahtjeve, mislim da bi im falilo patrola koliko bi ih trebalo.
Dobar primjer je Barutana - nekad je policija tamo bila maltene non-stop, i svi su vozili 50; sad su tamo vrlo rijetko, bar ja ne pamtim da sam ih skoro vidio, ali i dalje većina vozača instinktivno smanji na makar 60...
Sreća u nesreći je da kad se dobro "nacilja" tačno se može preko jedne ove kapice preći točkom, vibracija je svakako manja nego kad zakučiš 2 ili 3...Jes da moraš ukočit do kraja ali bar bubrezi ne opadaju.
Apsurd ovog ležećeg prema Radničkoj ulici je što je stavljen nakon skretanja udesno za nove zgrade Bemaxa, gledajući iz pravca Radničke...Da je stavljen prije skretanja mi nesretnici iz zgrada bi se mogli uključit desno prema Park side-u bezbjednije, ovako opet gledam kad će me neko strefit od kamikaza iz Radničke + ode trap u šipkove...
Juce me preteče Passat sivi na Meterize, diplomatske tablice, nakon toga i mečka bijela za njim, stigli su ga tek prije tunela i stali sa strane na proširenje, nisam znao da njih smiju da zaustavljaju. Uglavnom vidjeh ovoga iz passata izasha i priča sa nekim ne telefon.
Mene je juce kad sam se vracao iz Cetinja oko 14.10 pretekao na sitnicu crni pasat diplomata na sred mosta,ni vidio ga nisam,zamalo je covjek katastrofu napravio jer je milimetarski prosao izmedju mene i auto u kontra smjeru a ja ga nisam ni vidio da nailazi kolko je letio jer sam i ja do mosta isao oko 100 a on boga pitaj kolko.Pasat je bio ocesan na zadnji branik i kasnije sam ga vidio parkiranog ispred hrama.Tome liku nek je bog u pomoc mogu samo rec
To me bas cudi.
TAKUMI
Brzo cete pocet i vi njih zaustavljat i pisat im prijave...
Sramota je bre da diraju te diplomate! To treba da je zasticeno kao bijeli medved.
Proslog ljeta sam sa motorom od 600kubika pokusavao da pratim jednog zdzipom sa diplomatskim tablicama. Eto kako je vozio. Prosli smo naravno 3-4 patrole do Bd uz blicanje![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Jeste li primijetili kad prelazite preko ovih nagaznih mina,kolko god polako da idete preko njih,ako pustite volan ode volan dje mu je volja...to ne bi smjelo biti tako
Evo ga Passat EB348 danas malo po primorju, na potezu od Budve do kruznog kod Vuk Petrola.
Mene je jutro su 8 pretekao u donju goricu,brat bratu isao je 150 a nikoga jurio nije
Boli ga...
TAKUMI
Znam znam,al reko eto da podijelim to ovdje
Moze li neko da mi potvrdi jesu li tablice na crnog mercedesa presretacha pg ck 874.
Juce I danas u staru varosh divlja ko najveci divljak.
Juce pali rotaciju na pjesake koji su prolazili ispred njega, oni se isprepadase pomjerise I on se ukljuci na put kojim su oni isli (trebao je da ih propusti po pravilu) prva full gas kao da je na glavu zete, prolazak kroz crveno na kraju. Aj reko zurio je nedje divljak.
Kad danas opet ista pricha samo sto nije palio rotaciju na pjesake nego ih je okupao da im kupanje nece trebat mjesec dana. Svi fino polako preko onih bara u ulicice stare varoshi a on boss full gas I opet naravno kroz crveno.
Hocu da ga prijavim na 067449000 al mi treba potvrda za tablice.
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Da se ukljucim i ja za bahatost. Stvarno ne tog merca nego golfa 4 P*PG226 kod Venoma na raskrsnici dolazi iz pravca Dana i prodje ladno kroz crveno
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks