Aaa bih odmah...kako nisam imao veci spremnik
P.S. Crpka je Nestro.
Aaa bih odmah...kako nisam imao veci spremnik
P.S. Crpka je Nestro.
TAKUMI
Vuk petrol(Skaljari) plin 65centi cini mi se....
Za nemoguce mi je potrebno kratko vrijeme, sve ostalo zavrsavam odmah !
Vuk petrol na kokote je 68 i dalje
Ne znam koliko ti je isplativo da ides u Trebinje zbog 10-15 eura ustede. Nije to cista usteda, NK TR NK imas 130 km i 2 sata voznje.
TAKUMI
130 km je meni 12 litara.
A i ženče kupi malo robe, prošeta se, nije za svaki dan ali jes za izlet bez troška za gorivo.
Da mi daju 5 eur po litru nikad vise na europrol, pa ni to sa vodicom
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Sto je problem?
TAKUMI
Nova vuk petrol pumpa u bp SMECE od nafte...
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 4
" Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da zivi " ^^
Ja obično na Vuk Petrol u Kotor sipam, dizel, ali se desi ponekad da ga dospem na eco pumpu! I svaki put kad sipam ba eco pumpu, onaj AVIO DIZEL, upali mi se lampica za filter za čestice bla bla bla!
E sad, da li je to slučajnost ili ne, ne znam, ali ECO me više neće gledat!
ECO je smece...cak mi se cini da je roksped bolji po pitanju dizela od njih
I plin im je los, uvijek mi prijavi kad tamo sipam nedovoljno bogatu smjesu...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Meni je luk oil u zadnje vrijeme,od kad je ecto poceo,najbolji...sto se tice sjevera to je sigurno. Prije sat usuh na vuk cisto da vidim kakvo je gorivo 10e,rekoh tek otvorili mozda budu ok pa da sipam ostatak,eh kuku majko kad poce da klopoce astra ko raspali golf 4...pih! A avio dizel je los,trosi ga auto taman ka da je avion
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 4
" Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da zivi " ^^
Europetrol 31e=48 litara=600km.
Ja sam zaista prezadovoljan...
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2 n7102
Koji to bjese Merc? C180?
TAKUMI
Meni drug evo mjesec dana govori kako je dobar benzin na LukOil. Ja stvarno nisam probao al eto da podijelim info.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Plin na Vuk petrol na Kokote 65centi
99% nestalo goriva.
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Eurodizel će u Crnoj Gori od ponoći biti jeftiniji pet do šest centi, dok će cijene eurosupera ostati iste, saopšteno je agenciji Mina-business iz Ministarstva ekonomije.
Litar eurodizela od ponoći će biti jeftiniji pet centi i koštaće 1,27 eura, a eurodizel za komercijalne svrhe 1,05 eura, odnosno šest centi manje.
Cijene bezolovnog eurosupera 98 i 95 ostaće nepromijenjene i narednih 15 dana i iznosiće 1,38 eura, odnosno 1,35 eura.
Sto ce bit da su spustili cijenu? Ocekujemo li za 15 dana poskupljenje 0,15€?
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks