Nek' su srecne Albi.Super je ova igra u premier ovo 1&0-2 i GG2-3, odlicne kvote samo treba probrat' 2-3 para.
I don't get lucky. I make my own luck.
Ali kako sam imao osjećaj da će Real biti 0-2 i ne odigram, jer svi danas grgaju na 3+, gg3+...đe god se okrenem, samo to trpaju. Srećom, odigrah nešto peto...![]()
za sjutra
------------------------------------------
[2/2]
0941 29-09 15:00:00 Cagliari-Inter
Golova 90 min. 3+ 1,92
0944 29-09 15:00:00 Sassuolo-Lazio
Dupla Opklada 2&G2+ 2,45
------------------------------------------
Danas bila prava je*bada, za sjutra sto Bog da
Samo singlovi.
Anderleht 4+ / hrabrije 7+
------------
Gamba 4+
------------
Kobe 4+
------------
Fejnord 4+
------------
Herenven 4+
------------
Inter 2
------------
Lacio 2
------------
Who let the dogs out
Ja sam igrao da neće biti crvenog kartona - DOŠLO... Da će Atletiko dobiti samo jedno poluvrijeme - DOŠLO... I da će biti makar po gol u oba poluvremena...to za malo.
Ali tačno počinjem da sumnjam da sam vještica... Klikam na taj meč, i sve mi nešto vuče pogled na 0-2. :lolblue: To mi se često dešava... :lolblue:
Ima li neko iskustva sa ovim sajtom bet-mate.com ?
Ja jos podavno pratim njihov sajt,pogotovo ovaj dio o uplatama novca na meceve tzv "Money way" i to me odusevljava,medjutim vremenom su limitirali lige za nas "obicne" korisnike i postoji pretplata http://www.bet-mate.com/Subscriptions u kojoj daju skoro sve lige,uz to ima mnogo opcija,Vip tipova,to mi izgleda bas primamljivo i s obzirom da se radi o sajtu koji je svjetski priznat i postoji odavno,pretplata mi uopste ne izgleda skupa,a cini mi se da bi mogli imati dobre meceve i informacije....da nema ko ovaj VIP ili Premimum paket da podijeli utiske s nama?
jeste li imali uvid u ovakav trio gu$t?
da me ne shvatite ozbiljno, tiket nije moj![]()
Who let the dogs out
Torino - Juventus 2
Gradski derbi. Juventus znatno mocnija ekipa, bez poraza do sad u talijanskoj ligi, pobjede osim X sa Interom. Torino je jedna solidna ekipa koja igra sa mlo golova tako da takodje moze 0-2 gola.
Sassuolo - Lazio 2
Lazio dobro otvorio ovu sezonu, finu ekipu, sassuolo zadnji sve porazi i jedan nerijeseno protiv Napolija zadnje kolo. Po meni sigurno dosta.
Sunderland - Liverpool 0-2
Nemam neku posebnu analizu, to mi insekt govori da ce biti malo golova. Da ce biti tvrda utakmica i vjerovatno pobjeda Liverpoola.
Telestar - Sparta Rotterdam GG
U tim holandskim ligama se igra uvijek 3+ a u ovoj drugoj ligi ovo su dve ponajbolje ekipe, do cega bi moglo doci do puno golova ako se utakmica "Otvori"
Omonia - AEL Limassol 2
Omonia lose otvorila sezonu sa dva poraza i jednom pobjedom dok AEL 3 pobjede i samo dva primljena gola. Nista nece bit, ako se proba
Halmstad - Djurgarden 2
Halmstad losa ekipa dok Djurgarden je jedini upsio da dobije Malma i u gostima imaju uzastopne cetiri pobjede.
Toliko od mene za danas. Srecno !
Juve x-2
Lacio 2
I don't get lucky. I make my own luck.
liverpul 0-2
Stoke 0-2
Inter-2
Roma-D1
Monako-2
Catania-0-2
Torino - Juventus
VIP TIP
Tipster: Maradona1x2
Tip: Over 5.5 card
Odds: 2.00
Stake: 6
Bookmaker: Bet365
Game start: 29.09.2013 13:43
Sport: Soccer Soccer
League: Seria A Italy
Add date: 29.09.2013 11:50
Preview:
Ovaj gradski derby iz godinu u godinu je sve žešći,tako i kartoni se povećavaju.Torino nije dobio Juventus od početka 1995 g,najavljuju da će danas dati sve od sebe da prekinu tu lošu statistiku. Torino nije dobio meča u Bologni 33 godine šta je još luđi niz i prekinuo ga je prije 15 dana i taj je meč obilovao kartonima.Meč sudi Mazzoleni imam par zapisanih mečeva da sam ga gledao i ima na svim tim mečevima prolaznu ocjenu tj napomenu da nije on kao sudac učestvovao sa lošim suđenjem u eventualno više ili manje kartona na meču
stoke 1
hernven 1
inter 2
lazio 2
pas janina 1
kv 24
Juventus X-2, kisa pada![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Kalmar vs Geteborg ... 2 ...Geteborg u borbi za titulu i mora pobijediti...
Roma vs Bologna ...3 plus golovi ...
Cagliari vs Inter ...3 plus golovi
Catagna vs Chievo ...3 plus golovi
inter x-2
Werder - Nurnberg 1/2.00
Braunschw-Stuttgart 2/ 2.00
Stoke - Norwich 1/1.90
Caglari- Inter 2 /2.05
Atalanta- Udinese x2 /1.41
Espanyol - Getafe 1 /1 .75
odigrah tiket posle duze pauze. sa 2 evra 74gazi ga mala
Russia!
18h kasimpasa - eskisehir sumnjivi prelazi 1u2 ili 2u1
sto inter i lacio sto? sto izgorela od ognja italija sto? jos ga podrzag uzivo na kvotu 2,4 i jedan i drugi povedose i samo.........
breca se sasuolo u zadnja dva kola![]()
Who let the dogs out
zna li neko dje se skida crna magija? jer nisu ovo cista posla u zadnje vrijeme sto mi se desava. :hammer:
.... ko oce nek proba panatenaikos 1 - 2.4 kvota
не пада ми на памет ни један потпис
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks