Valjda jos nije odredjena kazna
Zna li iko koja je kazna ovim blavorima iz Ukrajine? Sigurno nešto kao 20.000 eura i ne smiju da unose bombe na tribine, kakve smo sreće.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Čitah neđe da bi trebalo danas da bude pa rekoh da možda neće objavit' to dok je pošteni narod budan.
Da je bila neka frka sa nama, okrpili bi neku drakonsku onako iz lakta.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Sljedeća utakmica bez gledalaca, 45000 eura kazna a stadion u Lavovu diskvalifikovan do 2018 za meceve reprezentacije
Pa dobro i ocekivano je to bilo, al smijesna FIFA moze da se istresa na manjim savezima, dok ukrajncima dikvalifikuje jedan stadionu i to u Lavovu. Smjesno..
Dobro je i ovo, moze Poljska do pobjede![]()
Conte: Vucinic si é allenato bene e la sua condizione sta migliorando.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Jes vala zestoko ih nagrdise, a onaj sto "sredio" Evropsko će tacno na porśacki stap zbog ovolikih para. Nejasno je da li će stadion biti potpuno prazan bez gledalaca ili samo bez navijaca Ukrajine jer su usput mogli kazniti i Poljake
Je li se ovo Basa povrijedio nesto strasnije? Vidim izasao je u 17 minutu protiv Liona. To bi bilo bas lose.
to bi bilo bas krasno...
Zamislite nama suspenduju tako stadiona , gdje bi ga mi igrali u Tuzi ili na Jaz ?![]()
Povreda primicaca izgleda.
to je oko 10 dana oporavka zar ne
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
zna li ko koliko ce pauzirat ovaj nas leptir ?
U utakmici kao što je ta na Wembleyu đe je jasno da ćemo se braniti, izostanak Baše bi nam ( ionako kamene) šanse smanjio za 20 %. Za Bašu i golmana Božovića nemamo adekvatnu alternativu.
Dick Laurent is dead!
Ovdje kazu da bi mogao da zaigra vec u sledecem kolu u subotu, tako da izgleda nije nista ozbiljno. Jes' da ne znam francuski, ali valjda google translator ne laze.
Last edited by Socrates; 29-09-13 at 08:33.
Samo je Runi problem, kako njega zaustavit? Kerik kanal duboki, Dzerard zadnje dvije utakmice na za njega ocajnom nivou, Hart kanal godinu dana, pocece ludi Voj sa Kolom kao lijevim bekom umjesto Lejtonom, a kostolomca na sredini nemaju. Jang i Velbek ne mogu da se sastave. Staridz je opasan i u formi je ali kod njega postoji ta doza indolencije. Vilsir ni blizu prave forme, ma ni blizu nivo Ramzija i Ozila u Arsenalu. Samo nekako zaustaviti Runjasa, Mirko ce svakako objasnjavati, ne mogu oni cuvati tako premocnog tehnicki potkovanog igraca.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Krkotic 2 gola![]()
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha .
Deserve's got nothing to do with it.
Jovanovic opet odigrao 90 minuta, znaci da ga racunamo na mjesto lijevog beka![]()
Krkotić je hitSamo ne znam protiv kakvih to indijanaca igraju pa svako kolo po dva gola da.
Vučinić u zadnje po deset minuta, nadam se da ga to Konte čuva za LŠ.
Zverka nije igrao za vikend, Joveta tek 10 minuta i on.
Baša će valjda bit dobro.
Nego vidjeh sad da Simona redovno zamijene oko 60-tog minuta. A ovi ostali u Vojvodini ne pepele...
A Savić je protiv Intera igrao svih 90 i to na poziciji lijevog štopera...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Meni je Jovanović zahvalan igrač. Koliko god muke bilo oko alkohola i to, kad se uozbilji, i više od dobrog igrača. Zaslužuje poziv, naravno. Još kad bi Baša ozdravio do meča.
Odbrana- Jovanović - Baša-Savić- i desnog beka ne bih znao koga metnut'.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks