View Poll Results: Ko osvaja?

Voters
198. You may not vote on this poll
  • Atalanta

5 2.53%
  • Bologna

0 0%
  • Cagliari

0 0%
  • Catania

0 0%
  • Chievo

0 0%
  • Fiorentina

12 6.06%
  • Genoa

1 0.51%
  • Internazionale

20 10.10%
  • Juventus

65 32.83%
  • Lazio

16 8.08%
  • Livorno

1 0.51%
  • Milan

28 14.14%
  • Napoli

11 5.56%
  • Parma

2 1.01%
  • Roma

21 10.61%
  • Sampdoria

1 0.51%
  • Sassuolo

7 3.54%
  • Torino

0 0%
  • Udinese

2 1.01%
  • Verona

6 3.03%
Page 83 of 305 FirstFirst ... 337379808182838485868793133183 ... LastLast
Results 2,051 to 2,075 of 7617

Thread: Calcio Serie A, Sezona 2013/2014

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sedorf je doktorirao to mangupiranje,Pirlo je od njega to pokupio
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Del Piero je slicno radio, ali je znao da se namjesti pa je u 95% sitacija faul stvarno postojao. i obavezno se grli lopta u padu. Italijani ka Italijani.
    nego mene Kjelini poludje, s onim skokovima 3m u dalj a taka ga niko nije.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Moram da pohvalim Polija. On je jedan od igraca koji mi ulivaju nadu. Ne znam zasto je bio backup opcija na startu sezone...Alegri ne umije...

Thanks Thanks Given 
    1,724
    Thanks Thanks Received 
    1,282
    Thanked in
    855 Posts

Ja garantujem da je Poli neznalica. Moze on dat' po koji gol i zamazat navijacima oci, ali vidite li koliko ih primate? Anemican mi je nesto, spor. No se vi primate sto je mlad.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    1,724
    Thanks Thanks Received 
    1,282
    Thanked in
    855 Posts

Rochi pezzo di merda nam sudi u nedelju. Prosle sezone smo poslali zahtjev savezu da nam on vise ne sudi i odobrili su. Ali to vazi samo za tu sezonu. Bude li neke greske na nasu stetu, ili ne daj boze ponisti nam regularni gol, ne svira penal, zaklat ga treba.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Ja garantujem da je Poli neznalica. Moze on dat' po koji gol i zamazat navijacima oci, ali vidite li koliko ih primate? Anemican mi je nesto, spor. No se vi primate sto je mlad.
    a on leti po terenu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To što je u Inter loš bio, ništa ne znači. Mali je fenomenalan. Savremeni srednjak. Leti, presing, zna sa loptom, osjeća prostor odlično. Ne drži ga pozicija, uvijek traži loptu. Ja sam prezadovoljan njime. To što primamo golove nikako nije njegova krivica. Ne znam kako si to povezao.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    1,724
    Thanks Thanks Received 
    1,282
    Thanked in
    855 Posts

Pa mozda zato sto je mlak, nije fudbalski drzak i ne igraju samo stoperi i bekovi odbranu.

http://www.avaz.ba/sport/fudbal/na-t...idem-u-arsenal za 7 ipo miliona funti ga je Inter prodao Arsenalu, hahahahahahaha,

Thanks Thanks Given 
    1,724
    Thanks Thanks Received 
    1,282
    Thanked in
    855 Posts

Saponara je 100x bolji od njega. Npr. Taider bi ga pojeo za dorucak u svakom segmentu pa ne pricam da je Maradona.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Poli je bolji igrac od Taidera. Sad sto navijaci Intera razne mediokritete koji igraju za klub koji navijaju dizu u nebesa, to je vec druga stvar.
    I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pa mozda zato sto je mlak, nije fudbalski drzak i ne igraju samo stoperi i bekovi odbranu.
    To je tacno, samo sto je u Milanu slucaj ako nisi primjetio da najveci broj golova proizilazi iz gresaka Abbiatia, Zapate i Abatea koji katastrofalnu komunikaciju imaju, ne umiju da se postave da valja, ka' da mi sa termina igramo, naravno i Zaccarda kad je igrao. Zaccarda zamisli.

Thanks Thanks Given 
    9,771
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Momci kad vidim ovu priču zapitam se jeste li ikad u životu pogledali fudbalsku utakmicu... Dovoljno je 10 min da se vidi klasa koju Poli posjeduje, to kako se prima lopta, drži u nogama i prosleđuje se ne uči, to ili imaš ili nemaš, a Poli definitivno ima... Ne kažem da će izrasti u vrhunskog igrača, ali sve predispozicije su tu...

Interovi navijači odavno nijesu kompetentni da pričaju o bilo čemu... Prvo su Ranokia, Džonatan, Nagatomo, Alvarez i kompanija bili kese, sad su odjednom vrhunski igrači... Poli kad je dolazio u Inter je bio najveća nada Italijanskog fudbala i novi Prilo, čim je otišao postao je kesa... Sad odjednom ispada da Inter ima svemirski tim, a kad nam na proljeće ponovo budu gledali u leđa biće krive sudije i kleta sudbina što im se povrijedi par igrača...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni samo nije jasno zbog cega tako pricate za navijace Intera sa foruma,izgleda na osnovu price samo jednog navijaca naseg kluba-triplete.
    garantujem da smo korektniji u pisanju i od navijaca juventusa i milana,makar za nijansu.

Da je Poli- Kovacic,nije.ali da je bolji od taidera na pr. jes i to masu.
    1908.

Thanks Thanks Given 
    9,771
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

To jes, nego vidim svi quotuju tipa, a priča niđe veze... Topic se bar u odnosu na Primeru koliko toliko unormalio...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja Polia gledah masu, još dok je za Sampu igrao. Ne volim takav tip veznog igrača, liči mi na De Rosii-a iz Rome, mnogo krljanja, trčanja, ali i masu nekreativnosti. Ne gledah ga još u AC, tako da ne znadem, je li se baš toliko popravio, koliko se priča. Nije neznalica od igrača, ali nije ni toliko dobar ka' što se hvali.. Ja ne vidim tu klasu đao popio. Meni baš on nema nikakvu kontrolu lopte, pregled i ostalo, pravi je krljač od igrača. Ne velim, možda je dobro odigrao te tekme za AC do sad, ali momak je baš daleko od klase.
    I još jedna stvar, samo pogledajte koliko su golovi "bitni" kod navijača. Čim se postigne go, odma je "bolj"i igrač za stepen. I odma počinje nekakvo pumpanje..Ne samo u vezi Polia, primjera radi, sad je Buskec uvalio go protiv Sociedada, i gledam po Barca forumu, kako ga odjednom hvale livescore navijači i kako je "odlično" odigrao, a niđe veze priča. Zašto im je dobro odigrao (?) Njima je odgovor, zato što je postigao gol.
    A zapravo je poenta priče, da oni ne gledaju što zapravo Buskec ima za zadatak i što radi u toku jedne utakmice, tj ne umiju i ne znaju da gledaju nogomet. Bitno je da je uvalio go, a to što je prekinuo milion pasova, što pravi pritisak, što povezuje vezu i napad, to ne vide.
    Golovi su nekako overrated po meni. Mislim, znamo svi da se to na kraju krajeva i gleda, tj cilj je uvalit golove i pobijedit tekmu, ali po meni za npr vezne igrače i kreatore goloi nisu toliko bitni, bitnije mi je kako on veže igru, kako se postavlja u defanzivi-ofanzivi i sve ostalo što jedan veznjak treba da radi..

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

ne dirajte im polija to im je sad glavni igrac dok baloteli ne sredi glavu,dok se ne vrate saravi i kakazinjo,niang ne pocne da prikazuje ono sto umije.dadose onoga boatenga ka da im je los bio a kleli su se u njega pff na sta je spao milan.svi pricaju ako se inter ne pojaca u januar..ako se milan ne pojaca u januar nece gledat ni LE,jos kad pocnu da igraju derbije sa interom,romom,juventusom,fiorentinom,lacijom i$aa.nema ljutnje,to je moje misljenje,vrijeme ce pokazat jesam li u pravu.ne kazem da inter ima vrhunske igrace,ali ove godine imaju ozbiljan tim na celu sa trenerom koji je mnogo iskusniji od stramaconija i ako ne bude onakvog raspada sistema ka prosle godine moze se ici daleko ove godine,sigurno.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

BogOmi ste na kraju prelaznog roka govorili da vam je ekipa trulez, da su pojacanja na celu sa Icardiem ravna nuli i da ce sredina tabele biti krajnji cilj. Sad su odjenom svi ti igraci majstori.
    Ne pratih vala Inter nesto puno ove sezone, odlegadao sam citavu utakmicu protiv Juventusa i to je to, tako da necu da dajem moje misljenje vezano za ekipu, samo iznosim izjave pojedinih navijaca Intera.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Markouskas, pratio si ga ku*ac, da ne kazem penis. Cu krljac.

Thanks Thanks Given 
    1,724
    Thanks Thanks Received 
    1,282
    Thanked in
    855 Posts

Jao, jao, jao koliko price oko neznalice... Bolji vam je Saponara od njega, poslusajte me.

Ovo kolo Katanija MORA dobit'. Jebote imat' u ekipu Leta, Barientosa, Castra, Bergesija i imat' 1 bod je strasno.

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    Ja Polia gledah masu, još dok je za Sampu igrao. Ne volim takav tip veznog igrača, liči mi na De Rosii-a iz Rome, mnogo krljanja, trčanja, ali i masu nekreativnosti. Ne gledah ga još u AC, tako da ne znadem, je li se baš toliko popravio, koliko se priča. Nije neznalica od igrača, ali nije ni toliko dobar ka' što se hvali.. Ja ne vidim tu klasu đao popio. Meni baš on nema nikakvu kontrolu lopte, pregled i ostalo, pravi je krljač od igrača. Ne velim, možda je dobro odigrao te tekme za AC do sad, ali momak je baš daleko od klase.
    I još jedna stvar, samo pogledajte koliko su golovi "bitni" kod navijača. Čim se postigne go, odma je "bolj"i igrač za stepen. I odma počinje nekakvo pumpanje..Ne samo u vezi Polia, primjera radi, sad je Buskec uvalio go protiv Sociedada, i gledam po Barca forumu, kako ga odjednom hvale livescore navijači i kako je "odlično" odigrao, a niđe veze priča. Zašto im je dobro odigrao (?) Njima je odgovor, zato što je postigao gol.
    A zapravo je poenta priče, da oni ne gledaju što zapravo Buskec ima za zadatak i što radi u toku jedne utakmice, tj ne umiju i ne znaju da gledaju nogomet. Bitno je da je uvalio go, a to što je prekinuo milion pasova, što pravi pritisak, što povezuje vezu i napad, to ne vide.
    Golovi su nekako overrated po meni. Mislim, znamo svi da se to na kraju krajeva i gleda, tj cilj je uvalit golove i pobijedit tekmu, ali po meni za npr vezne igrače i kreatore goloi nisu toliko bitni, bitnije mi je kako on veže igru, kako se postavlja u defanzivi-ofanzivi i sve ostalo što jedan veznjak treba da radi..
    Da nema nedje jos jedan Poli?Mozda si ti tog drugog gledao.
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Ovo kolo ce da pokaze dje je ko.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo View Post
    Da nema nedje jos jedan Poli?Mozda si ti tog drugog gledao.
    Dobra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Koji Polli ljudi ne zasmijavajte me , klasican italijanski veznjak keao nekad Takinardi i slicni koji nikad kurca valjali nisu

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    825
    Thanked in
    501 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    Ja Polia gledah masu, još dok je za Sampu igrao. Ne volim takav tip veznog igrača, liči mi na De Rosii-a iz Rome, mnogo krljanja, trčanja, ali i masu nekreativnosti. .
    Ovog Polija stvarno nisam gledao, tako da za njega ne znam, ali za De Rosija reci da je nekreativan (ako je to uopste rijec) je potpuna glupost. Covjek nije majstor dodavanja kao Pirlo ili Xavi ali ga sigurno ne bi svake godine trazili Real, Man Utd i ostali da je obicni krljac-trkac kako si ga ti predstavio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

obicna je krljac De Rosi prije 3-4 godine je licio na igraca sad je truba a to sto ga svi traze a on nece tu pricu okaci macku o rep

Page 83 of 305 FirstFirst ... 337379808182838485868793133183 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)