Za momke ide ovako nešto:
Za djevojke ovako nešto:
Za cimbaljeviće ovako nešto:
Da ne reču da ih diskriminišemo
I posebno odraditi 20 komada za Johna Cenu:
![]()
Za momke ide ovako nešto:
Za djevojke ovako nešto:
Za cimbaljeviće ovako nešto:
Da ne reču da ih diskriminišemo
I posebno odraditi 20 komada za Johna Cenu:
![]()
Ma da ne bi pisao USROV4 AMUDI stavi samo STOTKA i cao
I predlazem, posto su ovako lijepe, da se stavljaju na haubu iznad fara ono kao tuning.osim ako je vlasnik u blizini pa nastane bjezanija tada se broji bilo dje.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Eo može na tvoj lični zahtjev
mada ja reko da bi se bolje uklopilo sa bojom auta![]()
Ne svidja mi se,stavi u trobojku i cirilicom
Ne može ćirilica jer braća Hrvati ne razumiju ćirilicu pa da me tuže za diskriminaciju tebi ćemo sa ugraviranim crnogorskim grbom ta će da leži ko kec na desetku.
O tome ćemo razgovarati kad ispucaš prvu seriju, ali pod uslovom da naljepnice ne skidaš (čisto da imamo dokaz da si ispunio bonus). Onda izlazi "limited edition" po tvom ličnom izboru, nakon toga "Gold edition" i na kraju "Degenerik of the year". U posljednjem slučaju ima da dobiješ i plaketu zakačenu za brisač i svilene mašne koje ćemo zakačiti za retrovizore. Mislim da je pošteno![]()
Meni su najjači oni što ti se parkiraju na kapiju, a čitava ulica slobodna, pa ne možeš nit uć nit izać!!! To su tek DEGENERICI!!!
Ova ideja sa najlama je plafon.
Imate 5 eura od mene, i dajte mi 10-20 najli pa da vidite...
TAKUMI
Podrzavam i ja. Imate i od mene.
Samo nekako da se stavi da je jasno zasto mu je naljepljeno, jer polovina nece ni ukapirat da se pogresno parkirao kad vidi "Degenerik"![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Znak za parking ispred "titule" i riješen problem. Sem ako nisu toliki degenerici da ne znaju ni šta znači![]()
Dajte žiro račun pa da svi lijepo uplatimo po koji evrić!
Kad se okupljamo? Ako nas je vise nece nam niko smjet nista![]()
Ja ću da lijepim po Kotorskoj opštini!
I počinjem od svoje kapije! Tu ću izlijepit jedno 50ak komada lagano!
Sto ce vam to glupiranje? Da imate nesto da radite, da ste zaposleni i da vam nesto drugo ispunjava dan, ne biste to smisljali. Ovako zbog gluposti samo rizikujete svoje zivote, da vas neko izbije, izbode nozem ili nesto vise, a zarad' cega? Kao da ce to nesto da promijeni.
Budite iskreni pa iznesite misljenje sto bi uradili da vidite nekoga ko vam lijepi nesto po autu i muva se oko istog?
Ako vam je neko zatvorio ulaz, parking, zovi policiju, komunalnu, pauka... Ovo definitivno nije nacin. Jedino za otvaranje glave nekome, zbog gluposti.
Može i tako, ali mi više ide u smislu "Parking degenerik"
Dušane, da službe obavljaju svoj posao kako bi trebalo, ne bi bilo problema. Ili kad bi se narod opametio, što je malo vjerovatno.
Za tebe imam jednu zanimljivu statistiku sa sajta budiodgovoran.me:
I niko nije rekao da se to treba raditi "na silu" i pod rizikom da bude uhvaćen. Uostalom, manja mu je šteta što će morati da skida naljepnicu nego da mora da lakira ogrebotinu od ključa
Eto, navela sam primjer ranije: pauka u mom kraju sam vidjela samo jednom. I to je tad auto samo pomjerio malo nazad, umjesto da ga odvede, jer nije ni bio parkiran na parking mjestu, već se parkirao na samoj krivini dijelom blokirajući ionako usku ulicu, tako da je itekako imao razloga da ga odvede. Autobusi sviraju skoro svake večeri u kasne sate, probude cijeli kvart, i to zbog koga? Zbog nekog debila kojem se moglo da parkira gdje god njemu padne na pamet. I šta sad, treba da svi ćute i puštaju pojedince da se bahate "jer im se može"?
I sta sad? Ja samo kazem da ne treba raditi nesto na svoju stetu a ni iz kakve koristi. Jer pojedinac, ili desetak ljudi ne moze promijeniti svijest jednog naroda. Pogotovo ne metodom "Lijepljenja naljepnica" na auta i stecenjem tudjeg vlasnistva, i rizikujuci lose i opasne posledice.
Izvinjavam se za off ali moram: da se oce ovako narod kupit da smijenimo vlast kao kad se kupi za ove naljepnice ili za protest protiv *****a, bilo bi dobro. Govorim o sloznosti.
jedan off
Nema narod jajaca za nesto vise od naljepnica, kao sto vidis (;
A to što rade stvari na tuđu štetu je u redu? Što koristi tiče, za mene je sasvim dovoljna satisfakcija što će taj neko morati da se pati skidanjem naljepnice koju sam mu ja zalijepila. Da li će se promijeniti svijest ili ne, iskreno me u ovom trenutku i ne zanima.
Zatim, ako neko na ovakav način zloupotrebljava službeno vozilo, to već nije "tuđe vlasništvo", već NAŠE vlasništvo, jer isti oni to vozilo nisu kupili iz svog džepa, već od poreza koje mi plaćamo svaki dan. Njima bih zalijepila dvije naljepnice
Nego, da se nisi ti prepao da će tebi neko "okititi" auto?![]()
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks